19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  HER ŞEY GELECEĞİMİZ YAVRULARIMIZ İÇİN DİŞLİ İLKOKULU'NUN GÜZEL ÇALIŞMALARI
 HER ŞEY GELECEĞİMİZ YAVRULARIMIZ İÇİN DİŞLİ İLKOKULU'NUN GÜZEL ÇALIŞMALARI



"HER ŞEY GELECEĞİMİZ YAVRULARIMIZ İÇİN" .

Parolasıyla çalışmalarını devam ettiren Dişli İlkokulu Müdürü,öğretmenleri , Okul Aile Birliği yönetim kurulu ve eğitim gönüllüleri dayanışma içerisinde örnek çalışmalarını devam ettiriyorlar.



Kasabamız Dişli İlkokulu ve Dişli Atatürk Orta Okulu'nda gözle görülür değişim göğsümüzü kabartıyor.

Geçtiğimiz günlerde
Öğretmenlerimizden Sedat Bilgen ve Kadir Güvenir Halk Bank Genel Müdürlüğü'nce Bilgisayar Bağışlanacağı Haberi Üzerine Dişli İlkokulu Müdürlüğü resmi yazışmalara hemen başlanmış, ilgili banka birimleri İle yapılan görüşmeleri sonunda Dell Marka Çok Fonksiyonlu bilgisayarlar Bolvadin Halk Bank Şubesi'ne Kısa Zamanda Gönderilmesini sağlayarak okul öğretmenleriyle birlikte 5 bilgisayar , 5 monitör ve aparatları , ilgili bankadan teslim alarak Dişli İlkokulumuza kazandırıdılar.

Ayrıca Dişli İlkokulumuzun aynı yöntemlerle aynı öğretmenlerimiz İş Bankası Genel Müdürlüğü'nden Satranç Tahtası ve 10 Satranç Takımını Okulumuz Öğrencilerimizin Kullanımına kazandırmışlardır.

Bu Güzel Çalışmaları devam ettiren Okul Müdürü Bülent GÜVENİR İstanbul Kadıköy deki Dişlili Turgut Sönmez Kardeşimizin Önerisi ve daha önce İstanbul Pendik te idarecilik yapan Değerli Kadıköy Melahat Akkutlu Orta Okulu Aygun Ilter ( İlter AYGÜN) Müdürümüzün öncülüğünde kardeş okul Olmuşlar. Kıymetli Aygun Ilter Müdürümüz başta olmak üzere Dişlili eğitim çalışanı Turgut Sönmez'in özverili gayretleriyle Dişli İlkokulumuza 8 Adet Projeksiyon Makinesi 7 Adet Projeksiyon Perdesiyle Birlikte Tüm Aparatları Kargoyla göndermişler ve sayelerinde Eğitim -Öğretim Çalışmalarımızda Öğrencilerimizin Kullanımına Sunulduğu görüldü. Dişli İlkokulumuzun ve Dişli Atatürk Orta Okulumuzun Bundan Sonra da Kardeş Okullarımızda ilerleyen aylarda dayanışmalarının devam edeceğini öğrendik.Bu Güzel kardeşlik örneği için tüm kardeş Eğitim idareci ve çalışanlarına ,

Tüm Eğitim Gönüllülerine Bolvadin Halk Bank Müdürümüze, Şefimize Banka Çalışanlarına , Milli Takımıza ve Fenerbahçe Alt Yapısına , Türk Futboluna Milli Futbolcular Yetiştiren Melehat Akkutlu Orta Okulu kardeş Müdürümüz İlter AYGÜN Bey'e , Müdür Yardımcısı Gülay Özgül Hanım a, Turgut Sönmez Kardeşimize Melehat Akkkutlu Orta Okulu Eğitim Çalışanlarına , Başta Okul Müdürümüz Bülent GÜVENİR'e ,Öğretmenlerimiz Sedat Bilgen ve Öğretmen Kadir Güvenir'e , İş Bankası Bolvadin Şubesi Müdürümüze, Banka Şefimize Banka çalışanlarına ,emeği geçen Tüm Eğitim Gönüllülerine Güzel Dişlimizin Güzel Okulları Dişli İlkokulu ve Dişli Atatürk Orta Okulu Öğrencilerimiz , Öğretmenlerimiz Adına kasabamız adına Teşekkürlerimizi ve Şükranlarımızı Sunuyoruz.












































































































Son Güncelleme :  31/03/2016 Saat 10:49:59 Bu Haber  4694 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 11/04/2016 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Günümüzde eğitim ve öğretim; sınıf, öğrenci, öğretmen, kitap-kalem ve defterden oluşmuyor. Çağı yakalamak, çağın gerektiği teknolojiyi kullanmak ile oluyor. Bu vesile ile Güzel Dişlimin okullarına bilgi teknolojisini ulaştıranlardan, maddi ve manevi desteği olanlardan Allah razı olsun. Gelen bu imkanı en iyi şekilde kullanmayı nasip etsin Mevla''m. Bundan sonra değerli öğretmenlerimize ve öğrencilere bu teknolojiden en güzel şekilde istifade etmek düşüyor. Mesuliyetinizi bilerek en güzel şekilde istifade edeceğinizi umuyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 03/04/2016 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
MAŞEALLAH ÇOK GÜZEL OLMUŞ DÜŞÜNEN UYGULAYAN EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER DURMAK YOLA DEVAM

     
     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 02/04/2016 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
Emeği geçenlerden Allah razı olsun

     
     
 Yorumlayan : Yunus Uyar      Tarih : 02/04/2016 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR
08/05/2006
Mesaj Bilgisi
76

Aktif Üye
 
emegi geçenlerden ve vesile olanlardan allah razı olsun

     
     
 Yorumlayan : H.HÜSEYİN UYAR      Tarih : 01/04/2016 00:00:00
   
BİLECİK/BOZÜYÜK
06/01/2008
Mesaj Bilgisi
659

Fanatik Üye
 
Okullarımıza Eğitim için yapılan yardımlardan dolayı, Yardım yapanlardan ve vesile olanlardan Allah Razı Olsun.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 31/03/2016 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
GELECEĞİN BÜYÜKLERİ ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİM VE ÖĞRETİMLERİNE MADDİ, MANEVİ KATKIDA BULUNAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN. EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta