26 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ ZİYARET VE GÖRÜŞMELERİNDEN SONUÇLAR
AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ ZİYARET VE GÖRÜŞMELERİNDEN SONUÇLAR


AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ ZİYARET VE GÖRÜŞMELERİNDEN SONUÇLAR

Avrupa Dişlililer Derneği ' mizin Faaliyetleri doğrultusunda kasabamızın güzide derneklerinden İstanbul 03 DIYAD ' la görüşmelerimiz oldu. Dernek Başkanımız Mustafa KODEŞ kardeşimize misafir perverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.

IBS (Uluslar Arasi İnsani Yardım Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet SAPMAZ kardeşimizle de görüşüldü. İlgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederiz. Afrika ' da yapmış oldukları takdire şayan faaliyetlerinden ötürü kendilerini tebrik ederiz. Bu hayır kervanına bizlerde imza atmak istediğimizi ilettik. Dernekler arası görüşmelerimizde ortak çalışma ve sorunlar ele alındı. Bunlardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz;



- Derneklerin var oluş kaynakları olan üyelerimizin arttırılması ve üye aidatlari.

- Sosyal faaliyetlerin arttırılması birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi.

- Yapılan ve yapılacak organizasyonlarda dernekler arası fikir alışverişinde bulunulması.

- Kasabamız için ortak eğlencelerde birlikte hareket edilmesi. (Yaz Şenliği, Kır Şenliği vs.)

- Avrupa ' da ve İstanbul ' da bulunan gurbetçilerimizin aralarında ki kardesliği pekiştirmek için sosyal medyada ortak çalışmalar yapmak.

- Afrika' daki Müslüman kardeşlerimize en azından kurban yardımında bulunmak.

- İlerki yıllarda su kuyusu açmak veya tibbi(sağlık) yardımlarda bulunmak.

- Kasabamızda bulunan ihtiyaç sahiplerine beraber kucak açmak.

- Ağaçlandırma faaliyetlerinde bulunmak.


Dişli Kasabası Belediye Başkanımız Sayın Süreyya GÜVENİR Beyle de görüşmelerimiz oldu. Kasabamızda ki aktif çalışmalar hakkında bilgi alındı. Kendilerine bu üstün çalışmalarından ötürü tebriklerimizi sunarız. Bazı projelerde derneğimizin de faal olarak görev alması için ortak kararlar alındı. Bu hayır projesinde tüm Avrupa ' da bulunan hemşerilerimiz yararlanmış olacak. Böylelikle toplumsal birlik beraberlik güçlendirilmiş olacak.

Gurbette bulunan tüm Dişlili hemşerilerimize ve dişli sevdalılarına, bunlarla beraber hareket eden tüm sivil kuruluş ve derneklere canı gönülden selamlar eder Birlik, Beraberlik ve kardeşlik duyguları içersinde nice güzel ve hayırlı işlerde beraber olmak dileğiyle Allah ' a Emanet Olun, Hosçakalın.

Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kurulu













Son Güncelleme :  01/06/2016 Saat 09:25:57 Bu Haber  3997 Kez Okundu



Avrupa ' dan bildiriyor
 
Cennet Taşpınar

firtina_cennet_79@msn.com

Sitemizde 70 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 05/06/2016 00:40:17
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Avrupada çalışan Dişli''li kardeşlerimizin temsilcileri olarak İstanbu''a 03 Diyad''a gelen gurbetçi kardeşlerimiz memleketleriyle bağlarını koparmayarak fikir alış-verişinde bulunmaları ve istişarede bulunmaları güzel bir davranıştır.Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 02/06/2016 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
HER ZAMAN BİRLİKTEN GÜÇ VE KUVVETİN DOGDUĞU AŞİKARDIR. DERNEKLERİMİZİNDE BİR ARAYA TOPLANIP İSTİŞARE GÖRÜŞMELERİ YAPIP HAYIRLI YOL ÇİZGİSİ BELİRLEMEK ALINAN KARARLARDA MUTABIK KALMAK ÇOK ÖNEMLİ ŞEYLERDİR. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 02/06/2016 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin Güzel İnsanları ülkemizi aşarak Avrupa da bir araya gelmişler güzel kararlara imza atmışlar. Niyet hayır olunca inşallah akıbette hayırlı olur. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yapacağınız hayırlı hizmetlerin önünü açsın. Birlik ve beraberliğiniz daim olsun. Şimdiden Ramazan ayınız ve bayramınız mübarek olsun.

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta