18 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR
DİŞLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR




Dişli'de Ramazan coşkusu devam ediyor. Geçen yıllarda olduğu gibi bu mübarek Ramazan ayında da Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftar yemeği veriyor. iftar yemeği vermek için kasabamız dışından Avrupa, Afyon, Sultandağı ve Bolvadin'den derneğimize müraacat edenler oluyor.


Dün İftar yemeğine İlçe Kaymakamı Ayhan AKPAY, Bolvadin Yüksek Okul Müdürü ve Kent Konseyi Başkanı Doçent Doktor Cantürk KAYAHAN, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat TURAN, Ağır Ceza Reisi, Emniyet Müdürü Erkan GÜNEŞ, Emniyet Müdür Yardımcısı Sevcan Güneş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi ÖZDEMİR, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet TUNCER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş ÖZÇAL, Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR, Okul Müdürleri, Dernek Başkanları, Muhtarlar, Din Görevlileri Sultandağı, Kırca Köyü ve beldemizden 500 civarında davetli iftar yemeğine katıldı


Misafirlere Ezo Gelin çorbası, Etli Bulgur Pilavı, cacık, salata, Güveç, kaymaklı kadayıf ikram edildi. Hepinize hayırlı ramazanlar dileriz.



































Son Güncelleme :  18/06/2016 Saat 19:26:19 Bu Haber  5657 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 26/06/2016 18:57:30
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
BU GÖRÜNTÜLER ÇOK GÜZEL RAMAZAN HARİCİDE GÖRÜLMEYE DEĞER YARDIMA MUHTAÇ SADECE RAMZAN AYINDA ETLİ YEMEK GÖREN KALABALIĞIN SOFRADAKI TADINA VARAN İNSANLARIMIZ VAR HERGÜN MUHTAÇ AİLELERE ÇADIRDA PİŞEN YEMEKLER MUNTAZAMAN GİTMEKTE İHTİYAR HASTA VE MUHTAÇ OLANLAR FAYDALANMAKTADIRLAR NE GÜZEL DEĞİLMİ ALLAHIM DEVAMINI EKSIK ETMESIN HAYIRLI RAMAZANLAR EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN TESEKKÜRLER DİYAD ÇALIŞANLARI

     
     
 Yorumlayan : Sait Kara      Tarih : 25/06/2016 18:34:37
   
Manisa
31/07/2014
Mesaj Bilgisi
23

Yeni Üye
 
bu bırlik ve beraberlige vesile olan ve emegi gecenlerden allah razı olsun..

     
     
 Yorumlayan : BEKİR TEKEŞ      Tarih : 21/06/2016 23:20:02
   
manisa
22/07/2007
Mesaj Bilgisi
342

V.I.P. Üye
 
Her sene olduğu gibi kasabamızın çalışkan ve yardım sever insanları yine iş başında Ramazan''ın bu sıcak günlerinde üşenmeden kasabamıza hizmet için koşanlardan Allah razı olsun. Resimlerden de anlaşıldığı gibi her yıl olduğu gibi bu sene de Kasabamızın iftar çadırında çok güzel görüntüler sergileniyor. Emeği geçenlerden ve iftara katılanlardan Allah razı olsun Hayırlı Ramazanlar.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 20/06/2016 11:05:48
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
CENABI ALLAH ZİYAFETİ VERENLERDEN, DERNEKTE ALLAH RIZASI İÇİN CALIŞANLARDAN, KASABAMIZI OLUMLU YÖNDE TANITANLARDAN RAZI OLSUN. MİSAFİRLEREDE AFİYET OLSUN, HERKESİN DUALARI KABUL OLSUN, HERKESE BOL KAZANCLI, SABIRLI HAYIRLI RAMAZANLAR. EROĞLU AİLESİ-TINZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 20/06/2016 08:48:15
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin Güzel insanları Mübarek Ramazan ayının feyz ve bereketinden daha çok istifade etmek için her yıl olduğu gibi bu yılda RAMAZAN İFTAR ÇADIRI faaliyetlerine devam ederek Müslümanlar arasında kardeşlik ve sevgi bağlarını pekiştirerek mümin kardeşlerine ikramda bulunma yarışına girmişlerdir. Bu güzel mekanda Allah Rızası ön planda tutulduğu için Rabbim kolaylıklar veriyor ve her organizasyondan yüz akıyla çıkılıyor. 17 Haziran akşamı verilen iftar yemeğinde de olağanüstü kalabalık olmasına rağmen iftara gelen herkes memnun olmuş, şükranlarını belirterek ve Allah Razı olsun diye hayır duada bulunmuşlardır. Allah ziyafeti verenlerden, dernek çalışanlarından, davete icabet edenlerden, iyi niyetli eleştiride bulunanlardan razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 19/06/2016 01:28:13
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
Dernek gerçekten kasabamızın yüz akı.... Özellikle Bolvadinden gelen mülki amirlerimiz ortamdan çok hoşnut oldular. Organizeyi gerçekleştiren ve yardımcı olan tüm arkadaşlara en kalbi teşekkürlerini ilettiler... Bizlerde kasabamızı en iyi şekilde temsil eden derneğimize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmalıyız... Dünyada en kolay şey eleştirmektir, önemli olan ortaya güzel şeyler ortaya koymak için çalışmaktır. Bende bu güzel organizasyonda emeği geçen tüm dernek yöneticilerine ve çalışanlarına kasabamız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Nice güzel hizmetler ve organizeler temennisi ile.......

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta