25 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DARICA'DA DEMOKRASİ NÖBETİ TUTAN VATANDAŞLARIMIZA KATMER İKRAMI YAPILDI(FOTO)
DARICA'DA DEMOKRASİ NÖBETİ TUTAN VATANDAŞLARIMIZA KATMER İKRAMI YAPILDI(FOTO)


DARICA'DA DEMOKRASİ NÖBETİ TUTAN VATANDAŞLARIMIZA KATMER İKRAMI YAPILDI(FOTO - VİDEO)


15 Temmuz gecesi Milli İradeye yapılan melun saldırı ve darbe girişimini bertaraf eden aziz milletimizin evlatları CumhurBaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ' ın çağrısıyla ülkemizin her yerinde demokrasi nöbetlerini büyük bir coşku ile devam ettirmektedir. Hakimiyetin millete ait olduğunu , birlik ve beraberliğimizin içeride ve dışarıda tezgahlanan oyunları bozacağını tüm dünyaya gösteren demokrasi nöbetlerine katılan vefakar halkımıza destek olmak üzere İstanbul’da ve Kocaeli’de yaşayan hemşerilerimiz geçen Perşembe akşamı Darıca Meydanında katmer dağıttılar.

Bacılarımızın akşama kadar yaptıkları katmerleri ; Darıca Belediye Başkanı Şükrü KARABACAK, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin SÖYLEMEZ , Afyon Umre Platformu Başkan Yardımcısı Recep TEKEŞ ve bacılarımız Darıca Meydanında kurulan stant da ikram ettiler.

Biz de sitemiz ve 03 DIYAD derneğimiz olarak demokrasi nöbetlerine katılan ve katkı sağlayan hemşerilerimize teşekkür ederiz.

İstanbul , Kocaeli ve çevre illerde yaşayan Hemşerilerimiz ile buraya gelmek imkanı olan tüm hemşerilerimiz aileleri ile birlikte 07 Ağustos Pazar günü Yenikapı Miting Alanı' nda düzenlenecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" ' ne davet ediyoruz.



























Son Güncelleme :  05/08/2016 Saat 12:50:34 Bu Haber  4430 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Kayıtlı Yorum Bulunamadı...