20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Programı Dişli'de Gerçekleştirildi (FOTO)
Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Programı Dişli'de Gerçekleştirildi (FOTO)


Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Programı Dişli'de Gerçekleştirildi

SHOW TV de yayınlanan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Programı Dişli Merkez DİYAD Derneğimiz ve Çevresinde Gerçekleştirildi.

Programın Çekimlerinden Önce Hazırlıklara Başlandı. Çekimlerin Yapılacak Alana Öğle Arası Gelen Çekim Ekibi Davul Zurna İle Karşılandı. Karşılamada Dişli Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR , Dişli İlkokulu Müdürü Bülent GÜVENİR , Dişli Atatürk Orta Okulu Müdürü Mustafa UYAR, Dernek Başkanı Mustafa OKUMUŞ , Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Gönüllüleri , Bayrak Amca , Asım'ın Rüstem Amca Dişlimizin Renkli Simaları ve Diğer Katılımcılar Hazır Bulundular.

Kasabamıza Ait Yöresel Yemekler Hünerli Anne ve Bacılarımız Tarafından Canlı Olarak Yapıldı. Hazırlanan Yöresel Hamurlu Sade-Haşhaşlı Ekmek,Börek,Bükme,Lokul, Haşhaşlı Hamırsız, Lokul,Somun, Yufka (Şepit) Yanında Sebze,Et Yemekleri , Sarmalar,Dolmalar,Tatlılar,Çorbalar ve Daha Pek Çok Yemekler Sergilendi..

Yapılan Tüm Çalışmalar ve Verilen Emekler Program Ekibinden Tam Not Alarak Büyük Beğeni Topladı..Yapılan Çekimlerden Bazılarını İzlenimlerinize Sunuyoruz.. Program Çekiminin Son Bölümünden Bir Kesit İlerleyen Saatlerde İzleniminize Canlı Olarak Sunulacaktır...























































































































































































































































































































Son Güncelleme :  16/11/2016 Saat 01:46:42 Bu Haber  10762 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa kodeş      Tarih : 11/12/2016 21:38:59
   
istanbul
23/12/2006
Mesaj Bilgisi
349

Fanatik Üye
 
BELDEMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TANITAN DİYAD DERNEĞİMİZE VE KATKIDA BULUNAN HERKESE 03 DİYAD BAŞKANI VE YÖNETİM ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ. İYİKİ VARSINIZ ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN İSTANBUL 03 DİYAD BAŞKANI MUSTAFA KODEŞ

     
     
 Yorumlayan : Mustafa Mert      Tarih : 27/11/2016 12:00:53
   
Gebze
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
201

Fanatik Üye
 
Sunum süper olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık ancak buradar güzel olabilirdi

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 23/11/2016 13:26:25
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
BELDEMİZİN ESKİDEN GELEN YEMEK KÜLTÜRLERİNİ TANITMAK, GELECEK NESİLLERE AKTARMAK ÇOK GÜZEL ETKİNLİKLER BUNLAR. BU KÜLTÜRÜMÜZÜ BİZLERE SUNAN BAŞTA TUGAY BAŞYAYLA VE EKİBİNE, BELEDİYE BAŞKANIMIZA VE DİYER EMEGİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 18/11/2016 23:46:32
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Beldemizin ve yöremizin yemeklerini ve kültürünü tanıtmak amacıyla yapılan çekimler gerçekten güzel olmuş,özellikle kasabamızın tanıtımı açısından iyi bir organizasyon olmuş,emeği geçen herkese teşekkür eder,Allah onlardan razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Yurdusev      Tarih : 18/11/2016 05:17:45
   
Almanya
27/04/2009
Mesaj Bilgisi
195

Başarılı Üye
 
TURGAY BAŞYAYLA İLE LEZZET YOLCULUĞU PROGRAMI DİŞLİDE DİYET DERNEĞİMİZ SAYESİNDE VE EMEYİ GECEN KARDEŞLARIMIZA BİLET HACAYA MUSTAFA OKUMUŞA REYİSİMİZ SÜREYYA GÜVENİR VE DAVULCUYA ZURNAÇIYA BEYLER VE HANIMLAR YEMEKLERİ YAPAN DEYZELERE HALALARA BACILARIMIZA BUTUN KARDEŞLARIMIZA HERKESE BU İŞE KARIŞAN VE GÜZEL VE YEŞİL DİŞLİMİZİ TEMSİL EDENLERE TEŞEKKÜRLER SAG OLSUNLAR

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 17/11/2016 20:32:25
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
GELENEĞİMİZE AİT YEMEKLERİ GÖRDÜK GÖRÜPTE YİYEMEYENLER ORADA OLSAYDIK DEDİLER DİŞLİMİZ KENDİNİ AŞIYOR ONU GÖRDÜK ÇOK GÜZEL OLMUŞ BU PROĞRAMIN OLUŞUMUNDA HERKESİ TEBRİK EDİYORUM EMEĞİ GECEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN DİŞLİ KASABASININ FARKLILIĞI ORTAYA ÇIKMIŞ OLDU ÇOK GÜZEL ÇOK GÜZEL

     
     
 Yorumlayan : fatih öztoprak      Tarih : 17/11/2016 10:55:33
   
Bolvadin Devlet Hastanesi
04/05/2010
Mesaj Bilgisi
210

Fanatik Üye
 
Kamu yararına çalışan Diyad Dişli Derneği bir sorumluluğu daha yerine getirdi. Emeği geçen anne bacılarımızdan ve belediyemizden allah razı olsun. Bu tür sosyal faaliyetler bizden sonra yeni yetişen nesil için çok önemli çünkü örnek teşkil ediyor. Osmanlıdan gelen Türk kültürü yeni nesillere taşınıyor. Kasabanın da tanıtımı yapılmış oldu. Herşey güzel dişli için.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 17/11/2016 09:43:18
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Güzel Dişimin güzel insanları çok güzel bir programda beldemizin bütün güzelliklerini sergileyerek hem ülkemize hemde dünyaya izleme fırsatı vermişlerdir. Turgay BAŞYAYLA''nın hemen hemen tüm programlarını izlerim. İnşallah beldemizin tanıtımı olan bu programınıda izlemek için yayın gününü bekliyorum. Beldemiz insanının bu köklü kültürünü dünyaya duyurması ne güzel. Birlik ve beraberlik ruhu ile yapılan işler ne güzel oluyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Daha ne güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle. Allah yar ve yardımcımız olsun. Güzel Dişlimin insanlarına bu güzellikler çok yakışıyor.

     

Habere Yapılmış Toplam 8 Yorum Bulunmakta