20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BOLVADİN KAYMAKAMI SAYIN KENAN ESKİN BAŞKANLIĞINDA DİŞLİ DE TOPLANTI YAPILDI
BOLVADİN KAYMAKAMI  SAYIN KENAN ESKİN BAŞKANLIĞINDA DİŞLİ DE  TOPLANTI  YAPILDI



BOLVADİN KAYMAKAMIMIZ SAYIN KENAN ESKİN BAŞKANLIĞINDA DİŞLİ DE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI



Bolvadin Kaymakamlığı’na Atanan Kaymakamımız Sayın Kenan ESKİN Beraberinde Tüm Daire Müdürlerinin Eşliğinde Kasabamızın Sorunlarının Görüşülmesi ve İstişarelerde Bulunmak Amacıyla Kasabamıza Geldiler.

Toplantı Öncesi Katılımcılara Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR Tarafından Yemek İkramında Bulunuldu. Ardından Toplantıya Geçildi. Toplantıya Bolvadin İlçe Jandarma Bölük Komutanı Selami KARA, İlçe Merkez Jandarma Karakol Komutanı İbrahim OKYAR, Dişli Belediye Başkanımız Süreyya GÜVENİR , Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hasan TÜRKMEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş ÖZÇAL, İlçe Tarım Müdürü Mehmet TÜRKYILMAZ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Hüseyin YEŞİLÇİMEN, İlçe Özel İdare Müdürü Hasan Hüseyin KESKİN, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Zeynep ÖZYİĞİT GÜLŞEN, Dişli Aile Sağlığı Merkezi Hekimi Dr. Ertuğrul GÜLŞEN , Dişli İlkokulu Müdürü Bülent GÜVENİR, Dişli Atatürk Orta Okulu Müdürü Mustafa UYAR, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Dernek Başkanları, Din görevlileri Katılarak Toplantıda Kasabamız Sorunları ve Çözüm İçin Görüş Alış Verişinde Bulunuldu. Sorunların Çözüme Kavuşturulması İçin İlgili Daire Müdürleri Görüşlerini Sunarak Gerekli Notları Aldıkları Görüldü.


Samimi Ortamda Geçen Toplantı Kaymakamımız Sayın Kenan ESKİN Sorunların Aşılması İçin Gerekli Dayanışmanın Önemine Vurgu Yaparak Gerekli Çalışmaları Dayanışma İçerisinde Yapılacağını Belirterek, Dişli Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR’e ve Tüm Katılımcılara Teşekkür Etti.


Toplantının Ardından Belediye Başkanı Kaymakamımızı Misafirlerle Birlikte Belediyeye Davet Etti. Birlikte Belediye Geçilerek Çay ve Kahve İkramında Bulunuldu.

Kaymakamımız Sayın Kenan ESKİN Dişli Belediyesi Ziyaretinin Ardından Kasabamızdan Uğurlandı..




































































Son Güncelleme :  30/12/2016 Saat 08:53:45 Bu Haber  4830 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 01/02/2017 15:57:33
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
ÇOK GÜZEL ETKİNLİK OLMUŞ. İLÇEMİZİN YÖNETİCİLRİ İLE KASABAMIZIN YÖNETİCİLERİ VE HALK BİR ARADA İSTİŞARE TOPLANTISINDA, HEPBİRLİKTE İLCE, KASABA, KÖY VE MEMLEKET SORUNLARINI HEPBİRLİKTE GİDERMEK BİRLİK VE BERABERLİK OLMAK VATAN VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ İŞLE BUNLAR. BÜTÜN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 02/01/2017 10:05:49
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin güzel insanları bu güzel mekanda ilçemizin idarecilerini davet ederek istişarede bulunmuşlar. İstişare ederek kasabamızın sorunlarını en kısa sürede çözerler, yapılacak hayırlı hizmetlerin temelini atarlar. Devlet ve millet işbirliğini gerçekleştirerek beldemizde katkı sağlarlar. İlçemize yeni atanan Kaymakamımıza hoş geldin der, yapacağı tüm hayırlı hizmetlerinde Allah yardımcısı olsun niyazında bulunuyorum. Allah beldemiz için, milletimizin birlik ve beraberliği için yar ve yardımcımız olsun. Nice nice bu tür birlikteliklerde buluşmak ümide ile.

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 31/12/2016 21:26:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
işte kaymakam işte halk çok güzel görüntü hemde çok

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 31/12/2016 00:19:11
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Sayın kaymakamımız İlçemize hoş gelmişler ,sefa gelmişler,kendileri ilçemiz ve ilçemize bağlı kasaba ve köylerimiz hakkında inşaallah hayırlı hizmetlere öncülük ederler.Yeni görevlerinde başarılar dilerim.

     
     
 Yorumlayan : Avrupa Dişliler Derneği      Tarih : 30/12/2016 17:05:35
   
BIRIMIZ HEPIMIZ,HEPIMIZ DISLIMIZ ICIN
28/04/2014
Mesaj Bilgisi
121

Tecrübeli Üye
 
AVRUPA DISLILILER DERNEGI OLARAK BU TÜR ETKINLIKLERI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLIYORUZ.COK GÜZEL BIR ETKINLIK DEVLET VE HALK BIRLIK VE BERABERLIK ICINDE KASABAMIZIN YÖNETICILERI ILERI GELENLERI VE HALK IC ICE.DAHA GÜZEL BIR DISLI ICIN ELLE.SELAM VE DUA ILE

     

Habere Yapılmış Toplam 5 Yorum Bulunmakta