20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ'DE BESİCİLİK VE SÜT SIĞIRI YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU AÇILDI (VİDEO-FOTO)
DİŞLİ'DE BESİCİLİK VE SÜT SIĞIRI YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU AÇILDI (VİDEO-FOTO)


DİŞLİ'DE BESİCİLİK VE SÜT SIĞIRI YETİŞTİRİCİLİĞİ KURSU AÇILDI


Bolvadin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Arif Mert ' in talebi üzerine Besicilik ve Süt Sığır Yetiştiriciliği olmak üzere iki sınıf halinde İlki 02-19 Ocak Dişli İlkokulu'nda 2 Sınıf olarak İkincisi Dişli Ortaokulu'nda da 2 Sınıf olarak kurs açıldı. Dersler Saat 18:30'da başlamaktadır.

Besicilik Kursu Veteriner Hekim Bekir Yalçınkaya tarafından verilmektedir. Süt Sığır Yetiştiriciliği Kurs öğretmeni Veteriner Hekim İsmail Taşkıran 'ın verdiği bilgiye göre; Kurs 20 Ocak - 07 Şubat tarihleri arasında devam edecek.

Kurslara ilginin oldukça yüksek olduğunu gördük. Kursiyer sayısı
Süt Sığır Yetiştiriciliği kursunda 75, Besicilik kursunda 65 kişidir.

Kurs bitiminde çiftçilerimize belge verilecek. Çiftçilerimize başarılar diler, serbest zamanlarını meslekleriyle ilgili kurslara katılarak ziraat alanında verimliliklerini arttırmalarını temenni ederiz.

Bu kursun açılmasında kasabamız besicilerine yardımcı olan ; Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Derviş ÖZÇAL Bey'e , Bolvadin Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yalçın Uçak Bey'e , İlçe Tarım Müdürü Mehmet TÜRKYILMAZ Bey'e Okul Müdürlerimiz Bülent GÜVENİR Bey ve Mustafa UYAR Bey' e ve Çiftçi Malları Koruma Başkanı Arif MERT Bey' e kuriyerlerimiz adına teşekkür ediyoruz.







































Son Güncelleme :  25/01/2017 Saat 05:59:07 Bu Haber  6039 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 03/02/2017 20:27:20
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
GÜZEL HİZMET TEBRİKLER

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 31/01/2017 17:11:41
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
SÜT BESİCİLİĞİNİ GELİŞTİRME BAKIMINDAN ÖRNEKBİR UYGULAMA EMEGİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 25/01/2017 10:17:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin Güzel insanları güzel bir kursta bir araya gelmişlerdir. Beldemiz insanının ihtiyacı olan bu iki kurs çok önemlidir. Gümünüz şartlarına göre en verimli ve en az masraflı işi yapabilmek herkes için çok faydalıdır. Yapılan iş tekniğine uygun olarak yapılmalı ve azami fayda sağlanmalıdır. Devletin teşvik ve destekleri araştırılmalı gerekirse ortaklıklar kurularak öncülük yapılmalıdır. Beldemin sınırları, coğrafyası bellidir. Yapılacak işlerin bence en karlısı budur. Beldemin insanları bu tür kurslara katılmalı tarım ve hayvancılık kanallarını izlemeli buna göre hareket etmelidir. Allah yar ve yardımcınız olsun. Kursta öğrendiklerinizi hayata geçirmeye fırsatlar versin. Bol ürünler ve bol kazançlar versin.

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta