19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ'DE SÜT SUDAN UCUZ
DİŞLİ'DE SÜT SUDAN UCUZ


DİŞLİ'DE SÜT SUDAN UCUZ

Dişli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi adına kasabamızdan her sabah saat 08:30 ' da ; Ramazan Aydın, Ömer Sapmaz ve Oğuzhan Solak 5 ton süt topluyor. Kooperatif sütün litresini 85 kuruştan alıyor. Ayrıca süt üreticileri Ziraat Bankasından litre başına 50 kuruş devlet desteğinden faydalanıyor.

Süt üreticileri yem parasını karşılamakta güçlük çektiklerini, kahvede bir bardak çayın 50 kuruş olduğunu, bir kilo sütün sekiz çay bardağı geldiğini, sütün sudan ucuz olduğunu belirtiyor.



Son Güncelleme :  09/02/2017 Saat 12:02:09 Bu Haber  4864 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 25/02/2017 19:36:16
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
KOLAYA VERİLEN MEŞRUBATLARA BOYALI İÇEÇEKLERE VERİLEN PARALAR SÜTE VERİLMİŞ OLSA İNSANLAR SAĞLIKLI OLURLAR

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 10/02/2017 10:15:19
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
İnsan vücudu için en değerli besin maddesi süt ne yazık ki çok ucuz. Buna rağmen hala süt içmeyenlerimiz var. Aslında sütü hem içerek hem yoğurt yaparak tüketmemiz lazım. Güzel dişlimde hala hazır ayran satılıyor. Böyle bir nimetin bolluğu ve ucuzluğu dururken kendimiz yapıp içmiyoruz hazıra konuyoruz. İnsan sağlığından sorumludur. Yediği, içtiği, giydiği her şeye dikkat etmesi lazım. En sağlıklısı ile hayatını idame ettirmesi lazım. Bol bol süt içelim ve kendimiz sütlü mamuller yaparak onları tüketelim. İnsan için önce sağlık gelir. Sağlığımızın kıymetini bilelim. Süt üreticilerinden sütü alarak onlara da katkıda bulunalım. Allah süt üretimi yapanlara kolaylıklar versin ve bereketli kılsın. Helal ve sağlıklı rızık da ısrarcı olalım.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 09/02/2017 17:33:22
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
MALESEF SÜT ÜRETİCİLERİNİN KADERİ GALİBA, SİZİNDE SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ, SÜT SUDAN OLDUĞU GİBİ ÇAYDAN, MEVVE SULARINDAN, EKMEKTEN BİLE UCUZ.

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta