20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 İMAM-HATİPLİLER BULUŞUYOR
İMAM-HATİPLİLER BULUŞUYOR


İMAM-HATİPLİLER BULUŞUYOR

Geleneksel hale getirdiğimiz İMAM-HATİPLİLER BULUŞUYOR etkinliğimiz ; bu yıl 26 Haziran 2017 Pazartesi günü yani Ramazan Bayramının 2. günü saat 09:00 ' da Dişli Kasabası Yardımlaşma Derneği ' nde yapılacaktır.

Dişli Kasabası nüfusuna kayıtlı Bolvadin İmam-Hatip Lisesi'nden ve ya ülkemizin diğer İmam-Hatiplerinde okuyan (Ortaokul-Liseden mezun olsun olmasın) bay bayan herkes davetlidir.

Haberi olanların olmayanlara duyurmasını , mazeretlerimizi bir tarafa bırakarak bu anlamlı günde hazır bulunmamızı arzu ediyoruz.

KAHVALTILI ORTAMDA YAPILACAK ETKİNLİK PROGRAMI:


- Saygı Duruşu - İstiklal Marşı
- Kur'an-i Kerim Tilaveti
- Açılış Konuşması
- Katılımcıların Tanıtım Konuşması
- İlahi Korosundan İlahiler
- Dilek ve Temenniler
- Kur'an-i Kerim Tilaveti ve Dua
- Kapanış

İRTİBAT BİLGİLERİ

METİN AĞILÖNÜ : 0505 622 5651

MUSTAFA PETEK : 0544 638 4732

MEHMET UÇAR : 0542 595 2542

N O T : Davetiye hazırlanmayacak olup bayrama 1 hafta kala katılımcıların olası sayısı için İrtibata geçilmesi rica olunur.

HAYIRLI RAMAZANLAR - ALLAH ; TÜM İBADETLERİMİZİ, DUALARIMIZI KABUL ETSİN.

Geçtiğimiz sene yapılan etkinlikten akılda kalan fotoğraflar;







Ayrıca aşağıda yer alan adresi tıklayarak haberimizi de ulaşabilirsiniz:

DİŞLİ Lİ İMAM HATİPLİLER RAMAZAN BAYRAMINDA DİYAD DA KAHVALTI YAPTI

Son Güncelleme :  20/06/2017 Saat 21:21:10 Bu Haber  4182 Kez Okundu



Eskişehir ' den bildiriyor
 
Süleyman Punar

haskes26@hotmail.com

Sitemizde 55 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 05/06/2017 15:42:26
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
Kasabamızdan İmam Hatip okullarının havasını teneffüs edenlerin buluşması bir anlayışa ve bir zihniyete sahip çıkmak ve yaşatmak adına çok önemli bir organizasyondur. Bu organizasyon bir zamanlar ve halihazırda ülkemizin gidişatına yön veren kadroların ve anlayışın dipdiri var oluşlarının ve devamını göstermektedir... Bu nesil davasına sahip çıktıkça ve ve benliğini kaybetmedikçe ülkemizin geleceği dahada güzel olacaktır. Artık kasabamızda da bir imam hatip Ortaokulu var. Bu okul kasabamızın ilgiye muhtaç yeni bir bebeği gibidir. Henüz 2 yaşında fakat el birliği ile bu taze müessesemizi yaşatacağız büyüteceğiz. Bu sene ilkokul 4 sınıftan mezun olan yavrularımızı yönlendirmemiz ortak görevimizdir. Programda buluşmak üzere...

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 05/06/2017 11:13:13
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
SLM. BULUŞMANIZ DAİM OLSUN İNŞALLAH.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 05/06/2017 09:21:46
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
....... Güzel Dişlimin güzel insanlarının bu davetimize katılacaklarını ümit ederek, bu günümüzün maziye hatıralar bırakacak bir gün olmasını, dostluğumuzun, kardeşliğimizin pekişeceği, dosta güven, düşmana korku vereceği, din kardeşliğinin ne kadar önemli olduğunu hatırlatacağı bir gün olmasını Rabbim ''den niyaz ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Bu iyi niyetimiz karşılığını bulsun. Eften püften mazeretler üreterek gelmemek gibi bir düşüncemiz olmasın. Olumsuz dedikodu ve gıybetlere göre hareket etmeyelim. Aklımızı kullanalım. Bizzat gözlerimizle kulaklarımızla şahit olalım. O günü sabırsızlıkla bekliyorum. Allah''a emanet olun.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 05/06/2017 09:13:02
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
..........Güzel Dişlimizin güzel mekanında programda belirtildiği gibi inşallah güzel bir buluşma olacaktır. Hem tanış olacağız hem de maziyi yad ederek dostluklarımızı pekiştireceğiz. Müslümanlığımızın birlik be beraberlik örneğini sergileyeceğiz. Hiç bir kimseye davetiye gönderilmeyecek. Bu ilan davetimizdir. Duyanların ulaşabildiği herkese duyurmasını istiyoruz. İnşallah hiç bir Dişli''li olupta duymayan kalmaz. Buluşmamız Ramazan bayramının ikinci günü sabah 09:00 da başlayacak kahvaltı orada yapılacak, hiç bir ücret alınmayacaktır. Geçen yıl katılanlara sorularak ne güzel bir buluşma olduğunu öğrenebilirsiniz. İmam-Hatipten mezun olmak değil bir yıl, bir dönem dahi giden herkes davetlidir. Sadece erkekler değil bayanlarda davetlidir.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 05/06/2017 09:03:13
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin güzel insanları! Dinimizi öğreten bir kurum olan İmam-Hatip Okullarından kurulduğu tarihten bu güne kadar ülkemiz için çok faydalı kişiler mezun olmuş ve ülkemize hep faydaları olmuştur. Okulun amacı dinimizin en doğru bir şekilde öğrenmek bu öğrendiğini hayatına tatbik etmektir. Başta kendisine, ailesine, ülkesine, milletine ve tüm insanlığa faydalı olabilmektir. İmam-hatip okullarında okumak sadece din görevlisi olmak değildir. Bu sadece bir orta okul ve lise öğrenimidir. Bundan sonra insan istediği üniversiteye gidebilir, istediği ticaretle uğraşabilir. Bu vesile ile ilkini geçen yıl yaptığımız bu buluşmaya beldemizden İmam-Hatibe giden (mezun olsun olmasın) herkesi davet ediyoruz. O gün orada olalım.

     

Habere Yapılmış Toplam 5 Yorum Bulunmakta