26 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR
DİŞLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR


DİŞLİ'DE RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR


Dişli iftar çadırı geçen yıllarda olduğu gibi, içinde bulunduğumuz on bir ayın sultanı ramazan ayında coşkuyla geçiyor. 11 Haziran 2017 Pazar günü Sultandağı'ndan Zehra Özer Hanım iftar yemeği verdi.

İftara Bolvadin Kaymakamı Kenan Eskin, Ağır Ceza Reisi Çağrı Kılınç, Başsavcı Soner Aygül, Cumhuriyet Savcısı Furkan Öztürk, Cumhuriyet Savcısı Hakan Rona, Bölük Komutanı Yüzbaşı Gökhan Kulen, Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir, Ortaokul Müdürü Mustafa Uyar, İlkokul Müdürü Bülent Güvenir, Çarşı Camisi İmam- Hatibi Hulusi Çetinkaya ile Sultandağı ve Dişli'den 300 kişi katıldı.

Davetlilere; Mercimek çorbası, tas kebabı, bulgur pilavı, vişne hoşafı, patlıcan musakka ve kaymaklı kadayıf ikram edildi.

İftar yemeğinden sonra semazenlerin gösterileri ilgiyle izlendi. Kasabamız dışından gelen misafirler iftar çadırını ve yemekleri çok beğendiklerini ifade ettiler.























Son Güncelleme :  12/06/2017 Saat 18:14:11 Bu Haber  4554 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 13/06/2017 09:07:22
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin güzel mekanında Ramazan ayının feyz ve bereketine nail olmak için yapılan iftar programı birlik-beraberlik ve kardeşlik için çok güzel bir örnektir. Öncelikle bu imkanı bulamayan, iftar açacak nimete sahip olmayanları düşünerek onlar için elimizden gelenleri yapalım ve bol bol dua edelim. Halimize bol bol şükredelim. İbadetlerimizi gösteriş için değil Allah rızası için yapalım. Hizmet edenlerin arkasından dedi kodu ve iftiralarda bulunmayalım. İşin aslını öğrenmeden gıybet ve dedi konu yaparak Ramazan ayının bereketinden nasipsiz kalmayalım. İkramı verenlerden, emeği geçenlerden ve şükredenlerden Allah razı olsun. Hayırlısı ile Bayrama kavuştursun. Müslümanlara birlik ve beraberlik şuuru nasip etsin. Yar ve yardımcımız olsun.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 13/06/2017 09:06:07
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
YEMEĞE KATILAN MİSAFİRLERE KASABAMIZA HOŞ GELDİNİZ BU İKRAMI SUNAN AİLEYEDE ALLAH KABUL ETSİN GEÇMİŞLERİNİN ÖNÜNEVARSIN İNLAHLAH.TINAZTEPEDEN HERKESE SELAMLAR.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 12/06/2017 19:31:21
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Hayırlı Ramazanlar,Allah oruçlarınızı ve bütün ibadetlerinizi kabul buyursun.Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın.Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin.Hayır ve hasenatlarınızı ve çalışmalarınızı Allah kabul buyursun ve ecrini bol bol versin.Bu tür faaliyetlerde emeği geçen ve organize edenlerden Allah razı olsun.Taam sahibinin de ikramını Cenab-ı bAllah kabul buyursun geçmişlerinin ruhları şâd olsun.Tüm Ümmet-i Muhammede sağlık ve huzur içerisinde Ramazan ayını tamamlayıp yine sağlık ve huzur içerisinde bayrama kavuşmayı ve bayram yapmayı nasip eylesin.

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta