08 Mayıs 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ'Lİ İMAM HATİPLİLER RAMAZAN BAYRAMINDA DİYAD'DA KAHVALTI YAPTI
DİŞLİ'Lİ İMAM HATİPLİLER RAMAZAN BAYRAMINDA DİYAD'DA KAHVALTI YAPTI


DİŞLİ'Lİ İMAM HATİPLİLER RAMAZAN BAYRAMINDA DİYAD'DA KAHVALTI YAPTI



Dişli'li İmam Hatip Okulu mezunları ve imam Hatip Okulunda okuyan öğrenciler Ramazan Bayramının ikinci günü ( 26 Haziran 2017 ) sabah saat 10:00'da Diyad bahçesinde sabah kahvaltısı yaptı. Kahvaltıda katmer, zeytin, peynir, tereyağı ve çay ikram edildi. Sponsorluğunu emekli öğretmen Rıfat Gümüş ağabey yaptı.

Kahvaltıdan sonra sunuculuk yapan Recep Tekeş İmam Hatiplilerin vatanına, bayrağına, milli ve dini değerlerine bağlı olduğunu belirtti. Emekli öğretmen Rıfat Gümüş Kur'an-i Kerim okuduktan sonra mealini ve tefsirini de okumamız gerektiğini vurguladı. Emekli öğretmen Osman Şişik Bolvadin İmam hatip okulunda öğretmen iken yüzlerce öğrenci yetiştirdiğini, belirli mevkilere geldiklerini onlarla gurur duyduğunu belirtti. Dişli Orta Okul Müdürü Mustafa Uyar; Kasabamızda İmam Hatip Orta Okulu açılması için çaba gösterdiğini, açıldığında çok mutlu olduğunu açıkladı. Osman Şişik'in kızı Uşak Üniversitesinde Yardımcı Doçent Doktor Cemile Zehra Köroğlu İmam Hatipli olmaktan kıvanç duyduğunu söyledi. İlkokul Müdürü Bülent Güvenir İmam Hatip mezunu olmasam da kardeşlerimi seviyorum. İmanlı nesil yetişmesi için çalışıyorum. dedi. Belediye Başkanı Süreyya Güvenir Öğrencilere Kur'an-i Kerim dağıttı.





















Son Güncelleme :  27/06/2017 Saat 21:34:00 Bu Haber  3825 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 19/08/2017 15:55:53
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
İMAMHATİPLİLER BU MİLLETİN MANEVİ DİREKLERİDİRLER

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 05/07/2017 00:10:46
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Güzel bir etkinlik oldu,emeği geçen ve organize eden ve maddi ve manevi destek sağlayanların cümlesinden Allah razı olsun.Rabbim ülkemizdeki İmam Hatip Lisesi mezunlarının sayısını artırsın.Yeter ki İHL de okusun gençlerimiz o okulun manevi atmosferinden ve okulun terbiyesinden hissesini alsın ki illaki imam olması gerekmez imam hatipli olan bir öğretmen,bir doktor,bir mühendis v.s. olsun ki bu okulun terbiyesiyle yetişen nesilden ülkemize zarar gelmez inşaallah.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 28/06/2017 09:27:42
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1804

Fanatik Üye
 
İMAMHATİPLİLER BULUŞUYOR ETKİNLİĞİNİZİ, BİZLERDE DESTEKLİYORUZ. GECMİŞİN VE GELELECEĞİN MUHASEBESİNİ GÖREREK, BİLEREK YAPMAK, GELECEĞE YOL BELİRLEMEK ANLAMINDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER. KATILIMCILARIN HEPSİNE SELAM. EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 28/06/2017 08:47:59
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Mezunu olmaktan her zaman ve her yerde gurur duyduğum, organizasyonunu yaptığım ve ikincisini gerçekleştirdiğimiz İMAM-HATİPLİLER BULUŞUYOR etkinliğimize uzaktan yakından katılan her kesten Allah razı olsun. Görünen köy kılavuz istemez. Bu imam-Hatip neslinden ailesine, memleketine, vatanına ve milletine Allah''a şükür zarar gelmez. Bayramın ikinci günü din kardeşliğinin güzel bir örneği sergilendi. Bayram sevinci katlanarak yaşandı. Geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliğimize gelecek yıl katılımın daha fazla olmasını ümit ediyorum. Mazeretleri, ön yargıları, dedi koduları bir tarafa bırakarak gelelim, görelim, anlayalım ve eleştirimizi ona göre yapalım. Etkinliğe katkısı olan başta Rifat GÜMÜŞ hocam olmak üzere herkesten Allah razı olsun.

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta