Kasabamizin Mevlana Mahallesi'nde ikamet eden, Nazik ablanin esi;
Nuri, Hüseyin ve Gürbüz Gümüs'ün babalari, çevremizde ''uncu Nutti'' diye bilinen, uzun süredir rahatsiz olan
LÜTFI AGABEY
71 yasinda Hak'kin rahmetine kavustu.
Lütfi Agabeye Allah'tan rahmet, geride kalan esi, çocuklari, torunlari ve GÜMÜS ailesine sabri cemil dileriz.
Rahmetli Lütfi Gümüs'ün Öz Geçmisi
1946 Yilinda Disli'de dünyaya geldi. Babasi Bakkal Nuri, anasi Serife'dir. Ailenin ilk çocugudur. Ilkokulu Disli'de, Orta okulu ve Yapi Sanat Okulunu Bolvadin'de okudu. 1968 yilindan askere gidesiye Afyon'un Sultandagi ilçesine bagli Yakasenek Kasabasinda belediyede fen memuru olarak görev yapti. 1970 yilinda Nazik Gümüs ile yuva kurdu. Askere gitti, vatani görevini Erzincan ve Tunceli'de yapti. 1972 yilinda Seydisehir Alüminyum fabrikasinda ise girdi. Laborant olarak çalisti. 1992 yilinda emekli oldu. Disli'de is yeri açti. Un satti. Nuri, Hüseyin ve Gürbüz olmak üzere üç evladi vardir. 22 aralik mübarek cuma günü Rab'bine kavustu.. Seni çok özleyecegiz Lütfi agabey. Mekanin cennet bahçelerinden bir bahçe olsun.
Sair Cahit Sitki Taranci'nin su ölümle ilgili siiri insani ne kadar etkiliyor.
Neylersin ölüm herkesin basinda. Uyudun uyanamadin olacak. Kim bilir nerde, nasil, kaç yasinda? Bir namazlik saltanatin olacak, Taht misali o musalla tasinda.
22 Aralik cuma günü aramizdan ayrilan Uncu Lütfi agabey için esi Nazik abla ve evlatlari Nuri, Hüseyin, Gürbüz Gümüs tarafindan Diyad'da yemek verildi. Davetlilere; Yayla çorba, etli bulgur pilavi, üzüm komposto, bamya ve tahin ikram edildi. Davete kasabamiz disindan da çok sayida misafir geldigi görüldü.
Allah kabul etsin Gümüs ailesine bir daha aci göstermesin.
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Yorumlayan :
Mustafa Tosun
Tarih : 07/01/2018 21:18:42
Manisa
23/08/2009Mesaj Bilgisi
286
Fanatik Üye
Lütfi Agabeye Allah''tan rahmet, geride kalan esi, çocuklari, torunlari ve GÜMÜS ailesine sabri cemil dilerim mekani cennet olsun.
Yorumlayan :
Muammer Aksoy
Tarih : 06/01/2018 22:13:36
MARS
26/01/2008Mesaj Bilgisi
203
Fanatik Üye
ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun insALLAH tüm yakinlarinin basi sagolsun
Yorumlayan :
Salih EROGLU
Tarih : 02/01/2018 16:30:33
TINAZTEPE BELEDIYESI
11/03/2013Mesaj Bilgisi
1975
Fanatik Üye
Ayrica merhumun hayrina verilen yemek ziyafetini de Cenab-i Allah kabul buyursun merhumun ruhu sâd olsun.Bu vesileyle de kediler de riziklarini bulmuslar bu da ayri bir hayir-hasenat ve güzellik olmus...