20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 YENİ ÇEŞME ŞIRIL ŞIRIL AKMAYA BAŞLADI
YENİ ÇEŞME ŞIRIL ŞIRIL AKMAYA BAŞLADI


YENİ ÇEŞME ŞIRIL ŞIRIL AKMAYA BAŞLADI

Hayır Sever Cemiyetinin çabaları sonucu 760 metre uzaklıkta bulunan Ağılardı mevkisinden Yeni Çeşmeye su getirildi. Tarihi çeşme şırıl şırıl akmaya başladı.

Hayır sever cemiyeti Başkanı Akın Çavuş'a, yönetim Kurulundaki arkadaşlarına ve yardımsever Dişli halkına teşekkür ederiz. Su gibi aziz olun kardeşlerim...

Bu pınar nasıl pınar
Akıp ta bitesi yok.
Kırma insan kalbini
Onaran ustası yok.







































Son Güncelleme :  04/04/2018 Saat 17:26:02 Bu Haber  4758 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 16/04/2018 06:55:18
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Dişli Kasabamıza hayırlı uğurlu olsun inşaallah, tüm kasaba halkına bereketler getirsin,Cenab-ı Allah organize eden,emeği geçen , maddi ve manevi katkısı bulunan herkesten Allah razı olsun,ecir ve sevabını amel defterlerine koyup yarın kıyamet gününde mizan terazisinde karşılarına çıkarsın inşaallah.

     
     
 Yorumlayan : Fatih Öztoprak      Tarih : 10/04/2018 10:42:02
   
Bolvadin Devlet Hastanesi
04/05/2010
Mesaj Bilgisi
210

Fanatik Üye
 
Su hayattır. su yaşamdır. İnsan açken bile su içtiğinde belli bir süre açlık hissiyetini giderebilir. Meleklerin büyüğü cebrail aleyhisselama sormuşlar. Yeryüzüne insan olarak gelsen ne olmak istersin. Saki olmak isterim diye cevap vermiş. Saki, su ve ekmek dağıtan kişi demek. Allah sübhanallahü teala her iyiliğe on sevap veriyor. Okuduğun kuran ayet ve surelerinin bir harfine on sevap, bir bardak su ikramı on sevap, bir bardak çay on sevap bir parça ekmek on sevap gösterdiğin güleryüz tebessüm bile sadaka yerine geçiyor ve on sevap alıyor. bu sevapları allahü teala yediyüz katına kadar artırabilir. Hayır sever başkanı akın beye yönetimdeki çalışanlara ve hayırsever halkımıza teşekkür ederiz.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 06/04/2018 13:09:05
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
HAYIRSEVER CEMİYETİMİZE TEŞEKKÜRLER, MADDİ MANEVİ EMEĞİGEÇENLERDENDE ALLAH RAZI OLSUN.EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 05/04/2018 09:19:58
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin tarihi çeşmesinin suyu kesilince yürekler yakıyordu. Hayır-Sever cemiyetimizin uzun uğraşı sonrası o eski günlerine dönmüştür. Su hayattır. Susuzluk ölüm demektir. Bu güzel tarihi eseri eski konumuna getiren (suyunu akıtan) maddi ve manevi desteği olanlardan Allah razı olsun. Beldemizin medarı iftarı olan YENİ ÇEŞME eskisi gibi yine şırıl şırıl akacak ve bir çok olaya şahitlik edecektir. Rabbim cümlemizi önce vatansız sonra da susuz ve havasız bırakmasın. Yar ve yardımcımız olsun.

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta