19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 03AFDIYAD TARAFINDAN YAPILAN SOKAK İFTARI (FOTO)
03AFDIYAD TARAFINDAN YAPILAN SOKAK İFTARI (FOTO)


03AFDIYAD TARAFINDAN YAPILAN SOKAK İFTARI

03AFDIYAD derneğimiz tarafından derneğimizin karşı sokağında sokak iftarlarının 2. si düzenlenmiştir.

İftarımıza AFYONMADEF Başkanı Ercan Köseer , AFKAYDER Başkanı Ömür Gülseven ve Yönetim Kurulu üyeleri, Darıca Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı Cafer Üstü ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Afyonkarahisarlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve Pendik Müftüsü Hüseyin Baş katılmıştır.

İftara Darıca ' da , Gebze ' de , Levent ' te oturan hemşerilerimiz de yoğun katılım sağlamıştır

İftar için ayrıca Üsküdar Belediyesi' ne ve belediye de görevli hemşerimiz Salih Uzan ' a ve katkılarından dolayı Pendik Belediyesi ' ne ayrıca teşekkür ederiz.

Ayrıca organizasyondan büyük emeği olan Dernek başkanı Mustafa Kodeş nezninde tüm 03AFDİYAD Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Allah birlik ve beraberlik içinde nice ramazanlara ve toplu iftarlara ulaşmayı nasip etsin.

Fotoğraflar için Mustafa Özkaran , Basri Eryılmaz ve Kadir Solak' a Teşekkür ederiz.











































































































Son Güncelleme :  02/06/2018 Saat 13:54:27 Bu Haber  3998 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 699 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 21/06/2018 20:15:48
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Ramazan ayında yapmış olduğunuz bütün ibadet ve taatleriniz Rabbim katında kabul görsün ve bu hizmetlerde emeği geçen ve organize den herkesten Allah razı olsun,ayrıca geçmiş Ramazan bayramınız hayırlı ve mübarek olsun,Rabbim daha nice nice Ramazan aylarına ve Ramazn bayramlarına kavuşmayı nasip eylesin.Bu sene Ramazan umresinde olduğumdan dolayı siteyi ziyaret edemedim.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 04/06/2018 10:37:56
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZ DİMOLSUN İNŞALLAH, BUTÜR ORGANİZASYONU DÜZENLEYENLERDEN, MADDİ MANEVİ DESTEK VERENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. HERKESE SELAM. EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 04/06/2018 09:30:05
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
Gurbetde bu tür organizasyonlar sebebi ile bir araya gelmek kaynaşmak paylaşmak ve birlik beraberlik içerisinde hoş sohbetler ortamı oluşturmak ne güzel bir duygusallık... kasaba halkımızın bu yönünü çok seviyorum en azından beraber olmasını ve dayanışmasını biliyor... Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bende burada olmak isterdim ama nasip değilmiş. Bu organizasyona vesile olan tüm arkadaşlara teşekkürler.....

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 04/06/2018 08:52:22
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin güzel insanları, güzel ülkemin güzel bir ilinde mübarek Ramazan ayının feyz ve bereketinden faydalanmak, birlik, beraberlik ve kardeşliklerini pekiştirmek için sokak iftar programı düzenlemişler ve başarı ile tamamlamışlardır. Tertip edenlerden, maddi ve manevi katkıda bulunanlardan Allah razı olsun. Rabbim birlik ve beraberliğinizi daim kılsın. Ümmet şuuru ile şuurlandırsın, dünyamızdaki tüm coğrafyada yaşayanlara Müslümanlara da böyle iftarlar nasip etsin. Sağlık, sıhhat, kardeşlik içerisinde ramazanı tamamlamayı, mutlu bir şekilde bayrama kavuşturmayı cümlemize nasip etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Gıpta etmemek elde değil.

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta