19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 CAMİLER VE KUR'AN KURSLARI CIVIL CIVIL ÇOCUKLARLA DOLDU
CAMİLER VE KUR'AN KURSLARI CIVIL CIVIL ÇOCUKLARLA DOLDU


CAMİLER VE KUR'AN KURSLARI CIVIL CIVIL ÇOCUKLARLA DOLDU

Okulların yaz tatiline girmesi nedeniyle 25 Haziran Pazartesi günü camiler ve Kur'an kursları cıvıl cıvıl çocuklarla doldu. Sabah saat 10.00 ile 12.45 arasında 3 ders dini eğitim görecek yavrularımız Kur'anı kerim, İtikat, Siyer, İbadet ve Ahlâk dersleri ile ilgili bilgiler öğrenecekler.

Allah bugünün küçükleri, yarının büyükleri olacak olan çocuklarımıza zihin açıklığı versin. Kuran kursu öğreticilesi için neşeli verimli bir eğitim dönemi olsun.












Son Güncelleme :  27/06/2018 Saat 17:00:44 Bu Haber  4315 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 29/06/2018 22:50:02
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
En iyi yatırım eğitime ve geleceğin imanlı kadrolarının yetiştirileceği yavrularımıza yapılan yatırım ve hizmettir.Gençlerimizi ve yavrularımızı manevi ve milli duygularla eğitmek ve yetiştirmek demek geleceğe ümitle bakmak demektir.İşte bu duygu ve düşüncelerle Yaz tatilinde yavrularımızın ibadethanelere olan ilgi ve alakalarını artırmak maksadıyla Diyanet İşleri Başkanlığının başlattığı CAMİDE ÇOCUK SESİ VATANIMIN NEŞESİ kampanyasına ilgi göstererek camilere koşan yavrularımızı kutluyor onlara gereken değeri vermek açısından böyle bir faaliyeti organize eden,Din Görevlisi arkadaşlarımdan vatandaşlardan Allah razı olsun

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 29/06/2018 12:17:20
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
ALLAHUTAALA BİZLERİ TÜM İNANLARI, İSLAMI GÜZEL YAŞAYANLARDAN EYLESİN İNŞALLAH, BU HİZMETİ SUNANLARDAN, MADDİ MANEVİ YARDIMI OLANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN. ESKİDEN BÖYLEBİR HİZMET YOKTU, BAZI MAHALLELERDE KÖY ODALARI VARDI ORALARDA BİRŞEYLER ÖĞRENEN ÖĞRENDİ, ÖĞRENEMEYENLER MAĞDUR KALDI.

     
     
 Yorumlayan : Fatih Öztoprak      Tarih : 29/06/2018 08:44:36
   
Bolvadin Devlet Hastanesi
04/05/2010
Mesaj Bilgisi
210

Fanatik Üye
 
Ubidiyette ve ebediyette canlı ve cansız tüm varlıklar allah sübhanallahü tealayı zikretmektedir. Kuran okumak zikirdir. Vakti gelince namazı kılmak farzdır. Namazı kılınca zikrimizi yapmış oluruz. Kuranı kerim bize iyiliği emreder kötülükten sakındırır. Hidayeti ve doğru yolu gösterir hayatı ve yaşamayı öğretir. Allahü teala bizleri dini islamı güzel yaşayanlardan eylesin. Camileri ve kuran kurslarını çocuklarla dolu görmek hepimizin özlediği şey. Allah çocuklarımıza zihin açıklığı versin.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 28/06/2018 08:19:49
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Geleceğimizin teminatı yavrularımıza iyi bir dini eğitim verirsek başta ailesi olmak üzere, bulunduğu belde, ülkesi ve milleti kazanır. Rabbimizin son din olarak belirttiği İSLAM DİNİNİ öğrenmek ve tatbik etmek hepimizin görevidir. İnsanların en hayırlısı Kur''an-ı öğrenen ve öğretendir düsturuna uyarak camilerimizi dolduran yavrularımızdan, onların oraya gitmelerine vesile olan ebeveynlerinden ve gelen yavrulara ihlasla bir şeyler öğreten din görevlilerinden Allah razı olsun. Güzel Dişimin güzel insanları buna hep örnektir. Örnek olmaya da devam edecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bizleri güzel dinimizi hakkıyla yaşayanlardan eylesin.

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta