19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 03AFDİYAD'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN ARABAŞI FERFENESİ(FOTO)
03AFDİYAD'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN ARABAŞI FERFENESİ(FOTO)


03AFDİYAD'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN ARABAŞI FERFENESİ

18 Kasım 2018 Pazar günü saat 16:00 ' da 03AFDİYAD dernek merkezinde hemşerilerimiz ile birlikte köklü adetlerimizde olan ARABAŞI FERFENESİ gerçekleştirilmiştir.

Hemşerilerimizin yoğun katılım gösterdiği ferfenede Bahçelievler Cami imamı Ramazan hoca tarafından Kur'an-i Kerim okunmuş ve kısa bir sohbet gerçekleştirilmiştir.

Yönetim Kurulu adına Başkan Mustafa Kodeş ve Başkan Yardımcısı Basri Eryılmaz , dernek yeri alımı için başlatılan çalışmaların son durumu hakkında bilgi verdiler ve desteğini esirgemeyen hemşerilerimize teşekkür edip, tüm hemşerilerimizi taşın altına elleri koymaları gerektiği konusunda da bilgilendirdiler.

Ardından da arabaşı yutma yarışı başlamıştır.

Arabaşı yapımında , dağıtımında emeği geçen herkesten Allah Razı olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.









































































Son Güncelleme :  18/11/2018 Saat 17:32:40 Bu Haber  3452 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 699 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 21/11/2018 14:30:20
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
HERKESE SELAM. ARABAŞI FERFENESİNE EMEĞİ GEÇENLERDEN, İŞTİRAK EDENNLERDEN ALLAH RAZI OLSUN, BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZ DAİM OLSUN İNŞALLAH. DAHA NİCE FERFENELERE ERİŞMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 20/11/2018 01:12:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Mehmet Akif Ersoy''un şu beyiti bu tabloyu açıklamaya değer:“Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez, Toplu vurdukça yürekler, onu top dahi sindiremez.Gençler milli ve manevi değerlerine,meşru olan örf ve adetlerine sahip çıktığı müddetçe islami kuralların dışına çıkılmadığı müddetçe eğlenebilirler,bunda bir mahzur yoktur.Allah birlik ve beraberliklerini bozmasın.Ama sanki arabaşı mevsimi biraz erken olmuş gibi,asıl kış bastırınca olursa daha iyi olur,olsun bakalım böyle birlik ve beraberliğiniz olduğu müddetçe kışın ortasında bir daha yaparsınız.Güzel bir etkinlik olmuş,emeği geçenlerden ve organize edenlerden Allah razı olsun, afiyetler olsun, selamlar.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 19/11/2018 08:45:20
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin güzel insanları, güzel ülkemim güzel bir şehrine güzel bir geleneğimizi daha ifa etmek için bir olmuşlar, beraber olmuşlar Allah rızasını gözeterek ARABAŞI etkinliğinde bir araya gelmişler, güzel sohbetler ederek güzel bir kaynaşma sergilemişler. Emeği geçenlerden ve iştirak edenlerden Allah razı olsun. Nice nice bu tür güzelliklerde buluşmayı nasip etsin. Allah tar ve yardımcınız olsun.

     
     
 Yorumlayan : MUAMMER AKSOY      Tarih : 18/11/2018 22:50:41
   
İSTANBUL
20/03/2006
Mesaj Bilgisi
121

Tecrübeli Üye
 
Birlik ve beraberlik içinde örf ve adetlerimizden olan geleneksel (Arabaşı) etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen ve katılım sağlayan herkesten Allah razı olsun..

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta