18 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 KASABAMIZ HALKI ZORUNLU KALMADIKÇA SOKAĞA ÇIKMIYOR
KASABAMIZ HALKI ZORUNLU KALMADIKÇA SOKAĞA ÇIKMIYOR


KASABAMIZ HALKI ZORUNLU KALMADIKÇA SOKAĞA ÇIKMIYOR

Aşağıdaki fotoğraf 19 Mart Perşembe günü Saat 13.00'de çekildi. Dişli Çarşı Camisinin önünde hiç kimse yok. Bu da gösteriyor ki; Vatandaşlarımız Sağlık Bakanlığının korona virüsü ile ilgili alınması gereken tedbirlere uyguluyor.

Alınan ve tavsiye edilen tedbirlerin tamamı, hem kendimizin, hem de diğer insanların sağlığını koruma amaçlıdır. Toplumun tamamının sağlığı ve huzuru için bireyler olarak fedakarlıkta bulunma zorunlulugu vardır.

Kültürümüzde musafahalasmak, sarılmak, küçüklerin yüzlerinden, büyüklerin ellerinden öpmek elbette önemli bir yer tutar. Ancak yaşadığımız süreç, bir müddet buna ara vermemizi gerektiriyor. Salgın tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar, sevgimizi yüreğimizle göstermeye ve dilimizle ifade etmekle yetinecegiz.



Son Güncelleme :  20/03/2020 Saat 10:09:14 Bu Haber  4119 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 20/03/2020 21:25:15
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Kanuni Sultan Süleyman ''ın dediği gibi olmaya cihanda bir nefes sıhhat gibi, sözünün gerekliliği bu günler de bir kat daha önem arzetti, sağlık için devletimizin emrine amade olmamız lazım, çok aciliyetin dışında lüzumsuz yere sokaklar da gezerek hem kendimizi hem de başkalarını tehlikeye atmamak gerekir,tedbir takdiri bozar diye bir söz gereği olarak biz tedbirimizi alacağız, her türlü önlemi alacağız,hijyene el ve yüz temizliğine her zamankinden biraz daha dikkat ederek takdiri de Allah a bırakarak ona tevekkül edeceğiz.Bilhassa yaşlılarımız daha dikkatli olacak ve lüzumsuz sokaklar da gezmeyecekler, çünkü onlar risk grubundadirlar

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 20/03/2020 14:01:21
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
SABIRLA DEVLETİMİZİN AÇIKLADIĞI 14 KURALA UYMAMIZ, UYGULAMAMIZ SAĞLIĞIMIZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ZORUNLUDUR. UYMAYANLARI UYARALIM.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 20/03/2020 10:14:57
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Gözle görülemeyen bir virüsün etkisi anlamamız için bir fırsat. Rabbimizin nimetlerine şükretmek lazım. Bizler aciziz bunu kabullenmek lazım.Önce sağlık, önce insan hayatı. Sağlığı yerinde olmayan dünyalık ve ahiretlik için hiç bir şey yapamaz. Rabbim bu beladan tez zamanda kurtulmamızı nasip etsin. Bu tür belalara karşı her zaman tedbir alanlardan eylesin. Bizleri Camiden, cemaatten, cumadan mahrum bırakmasın.

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta