20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Dişli İlkokulu Bahçe Düzenleme Çalışmalarından İzlenimler (FOTO)
Dişli İlkokulu Bahçe Düzenleme Çalışmalarından İzlenimler (FOTO)


Dişli İlkokulu Bahçe Düzenleme Çalışmalarından İzlenimler



Geçtiğimiz Yıl Haziran Ayında kasabamızda yağan yoğun yağış sonucu su taşkınına maruz kalan Kasabamız Dişli İlkokulu , başta Avrupa da yaşayan Dişlili hayırseverlerinin öncülüğünde Dişli Belediyesi ve çalışma ekiplerinin üstün gayretleriyle okulumuzun bahçe zemini parke ve asfaltla kaplanmış , okul çevresinin sağlam ve kullanışlı beton duvarla çevrilmesi ve deforme olan tuvalet kapılarının değiştirilmesi sağlanmıştı.

Bu yıl Corona Virüs salgını nedeniyle okulların tatil edilmesiyle okul müdürü Bülent Güvenir ve okul çalışma ekibiyle birlikte okul bahçesinin çimlendirilmesi, çiçeklendirilmesi ve düzenlenmesine yönelik çalışmaları sürdürülmektedir .Okul içerisinde saksılarda yetiştirilen birbirinden güzel çiçekler okul bahçesine dikilmesi ve çimlendirilmesi çalışmaları okul personeli yanında gönüllü Dişli Sevdalısı ve Kasabamızın renkli simalarından Kocatepe Üniversitesi park ve bahçelerden sorumlu personeli Hayati GENÇER ağabeyinde değerli katkıları ayrı bir güzellik kattığı görüldü. Okul Müdürümüz Bülent GÜVENİR de hayati Ağabeyle yaptığı röportajda bu güzel çalışmaya ayrı bir güzellik kattığı görüldü.

Güzel çalışmaların başlatılması için tüm yardımseverlerimizi motive eden , Dişli İlkokulu Müdürümüz Bülent Güvenir’den , desteklerini esirgemeyen kasabamız örnek esnaflarından ve yardımseverlerimizden , Kasabamızda Eğitime , eğitim kurumlarımıza ve öğrencilerimize her zaman destek veren Avrupa Dişlililer Derneğimizden, Avrupa’da yaşayan Dişlili kardeşlerimizden Tahsin ARSLAN Kardeşimizden , kasabamız dışından katkı sağlayan hayırseverlerimizden , Dişli de ikamet eden Dişlili hayırseverlerimizden ve Dişli Belediye Başkanımız Süreyya GÜVENİR ve Dişli Belediyemizin çalışkan neferlerinden Rabbim razı olsun.
“ Birimiz Hepimiz , Hepimiz Dişli İçin” parolasıyla Allah birlik ve beraberliğimizi her zaman daim eylesin dualarımızla.






















































Son Güncelleme :  04/06/2020 Saat 22:02:52 Bu Haber  3275 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : İzzet Sönmez      Tarih : 15/06/2020 09:19:03
   
Ankara
05/11/2006
Mesaj Bilgisi
434

Fanatik Üye
 
kolay gelsin.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 12/06/2020 09:50:20
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Atalarımız ne güzel söylemişler. Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur. Güzel Dişlime yakışanı ve olması gerekeni yapmışlar. Maddi ve manevi emeği geçenlerden Allah razı olsun inşallah. Kasabamız halkı ve öğrenciler kıymetini biri ve korurlar inşallah.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 05/06/2020 09:28:51
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
BAHÇE DÜZENLEME İŞİNİ EHLİNE YAPTIRIYORSUNUZ, HAYATİ ABİY 2005 YILLARINDA ANS NİN DE BAHÇİVANI İDİ BU KONUDA BİLGİ VE BCERİSİ İYİDİR. ÇOK GÜZEL OLUYOR MADDİ MANEVİ EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. HERKESE SELAMLAR.

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta