Kasabamizin Köprübasi Mahellesi'nde ikamet eden; Ahmet Daldal Agabeyin esi Sevke abla Covid- 19 testinin pozitif çikmasi sonucu Bolvadin Devlet Hastanesi ' nde tedavi görüyor.
Rabbim Safiî ismiyle Sevke ablaya ve tüm hastalara sifa versin insallah.
Kardeslerim son günlerde koronavirusun kasabamizda ve çevremizde arttigi görülüyor. Covid - 19'a yakalananlarin çogu evde tedavi görüyor. Maske, mesafe ve temizlige itina gösterelim. Saglik Bakanimiz televizyon kanallarinda adeta vatandaslara saglik kurallarina dikkat edelim diye yalvariyor. Saglik çalisanlari gece gündüz bizim için çalisiyor. Bazi doktor ve saglik çalisanlari genç yasta hayatini kaybediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Yorumlayan :
Abdil TEKES
Tarih : 07/10/2020 10:07:27
30/10/2005Mesaj Bilgisi
2172
Fanatik Üye
Merhumeye Allah''dan rahmet, geride kalan yakinlarina ve sevenlerine bassagligi diliyorum. Mekani cennet olsun insallah.