18 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 03AFDIYAD'DA PERŞEMBE GECESİ KURAN OKUNMASINA PENDİK MÜFTÜSÜ KATILDI (FOTO)
03AFDIYAD'DA PERŞEMBE GECESİ KURAN OKUNMASINA PENDİK MÜFTÜSÜ KATILDI (FOTO)



03AFDIYAD'DA PERŞEMBE GECESİ KURAN OKUNMASINA PENDİK MÜFTÜSÜ KATILDI

03AFDIYAD derneğimizde pandemi öncesinde devam eden Perşembe akşamları Kuran Okunması ve Sohbet Programı 13 Ocak 2022 Perşembe günü yatsı namazından sonra Pendik Müftüsü Musa BİLGİÇ hocamızın katılımı ile yeniden başlamıştır.

Müftü bey sohbet ettikten sonra her Perşembe akşamı programın devam etmesi için üstüne düşeni yapacağının sözünü vermiştir.

Hemşerilerimizin yoğun ilgi gösterdiği programa katılan tüm hemşerilerimizden Allah Razı olsun.

Musa BİLGİÇ - Pendik İlçe Müftüsü



Burdur’da dünyaya geldi.(1973) İstanbul’da Yeşil Cami Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamladı.

Pendik İmam-Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde başladığı üniversite eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tamamladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çeşitli kademelerde yurt içi ve dışında görev aldı. İstanbul Pendik Haseki Yüksek İhtisas Merkezi 19. Dönem ihtisas kursunu tamamladı. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hadis Ana Bilim Dalı'nda Yüksek Lisans yaptı.

“Merak Ettiğiniz Sorulara Kur’ân-ı Kerim’den Cevaplar” ve “Hayata ve Ahlâka Dair Kur’ân-ı Kerim’den İlâhi Ölçüler” isimli iki adet yayımlanmış kitabı bulunmaktadır.

Burdur’da İmam-Hatip ve Kur’an Kursu öğreticisi, Burdur Ağlasun İlçe Vaizi, Adıyaman Gerger İlçe Müftüsü, Denizli Pamukkale İlçe Müftüsü, Denizli İl Müftü Yardımcısı, Kocaeli İzmit İlçe Müftüsü ve İstanbul İl Müftü Yardımcısı olarak görev yaptı.

12 Haziran 2020 tarihinde Pendik İlçe Müftüsü olarak göreve başlayan Müftü BİLGİÇ, halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.









































Son Güncelleme :  13/01/2022 Saat 22:44:19 Bu Haber  1788 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 699 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 21/01/2022 09:49:12
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2074

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin güzel insanları Güzel dinimizi daha iyi bir şekilde öğrenmek ve uygulamak için devam ede gelen günlerine zorunlu aradan sonra tekrar başlamışları. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Birlik ve beraberliğiniz daim olsun. Müftümüz''ede selam olsun Allah ondan razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 16/01/2022 16:01:45
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
ALLAH KABUL ETSİN, HERKESE SELAM.

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 14/01/2022 09:58:50
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
........... Müftü arkadaşımızın yapmış olduğu fedakarlıktan ve hizmetten dolayı Allah razı olsun...... Uzun kış gecelerini böyle yararlı şekilde değerlendirmek çok güzel... Sohbete katılan kasaba halkımıza Allahu taala ecrini verecektir inşaallah.... Dernek yöneticilerimizin bunun gibi hayırlı işlere vesile olmalarından dolayı teşekkür ederim...... Allah sohbetin bereketini ve şuurunu versin .... İstabul ve çevresinde ikamet eden tüm hemşerilerimize selamlarımı sunuyorum.....

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta