18 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 03AFDIYAD TARAFINDAN YAPILAN RAMAZAN İFTARI (FOTO - VİDEO)
03AFDIYAD TARAFINDAN YAPILAN RAMAZAN İFTARI (FOTO - VİDEO)


03AFDIYAD TARAFINDAN YAPILAN RAMAZAN İFTARI


03AFDIYAD derneğimiz tarafından, kaşı sokakta erkeklere ve dernek merkezinde de bayanlara olmak üzere 16 Nisam 2022 Cumartesi günü geleneksel ramazan iftarlarının 5. si düzenlenmiştir.

İftarımıza hemşerilerimiz yoğun katılım sağlamış ve birlik ve beraberlik içinde sorunsuz bir iftar gerçekleşmiştir. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin.

İftar için Üsküdar Belediyesi' ne ve belediye de görevli hemşerimiz Salih Uzan ' a ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.



Ayrıca organizasyondan büyük emeği olan tüm 03AFDİYAD Yönetim Kuruluna ve hazırlanmasında , dağıtımında ve toplanmasında emeği geçen tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Allah birlik ve beraberlik içinde nice ramazanlara ve toplu iftarlara ulaşmayı nasip etsin.











































































































































Son Güncelleme :  17/04/2022 Saat 00:17:26 Bu Haber  2783 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 699 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 19/04/2022 11:39:55
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2075

Fanatik Üye
 
Güzel dişlimin güzel insanları; bu mübarek Ramazan ayında Allah''ın rızasını Resulünün hoşnutluğunu kazanmak için iftarda bir araya gelmişler güzelliklerine güzellikler katmışlar. Rabbim yar ve yardımcınız olsun, birlik ve beraberliğiniz daim olsun, emeği geçenlerden ve davete icabet edenlerden razı olsun inşallah. Bir dahaki ramazana kim kala kim gide. Şu ölümlü fani dünyada arkandan hayır dua eksik etmeyenlerin varsa senden mutlu kim ola.

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 19/04/2022 09:25:48
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
............. Tüm islam aleminin ramazanı şerifleri mübarek olsun.... kasabamız adına istanbulda yapılan bu organizasyonun çok güzel ve anlamlı olduğunu düşünüyorum. kasabamız halkının birlik ve beraberlik şuurununm oluşması açısından çok güzel bir faaliyet. Bu etkinliğe vesile olan dernek başkanı ve yöneticilerine, katkıda bulunan tüm şahıslara ve iftara iştirak eden tüm halkımıza teşekkür ederim. Allah birlik ve beraberliğinizi daim eylesin....

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 18/04/2022 16:09:17
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR, HAYIRLI İFTARLAR OLSUN. HERKESE SELAM

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta