MERKEZ DIYAD DERNEGIMIZIN ETKINLIKLERI DEVAM EDIYOR (FOTOGRAFLI)
MERKEZ DIYAD DERNEGIMIZIN ETKINLIKLERI DEVAM EDIYOR
Kasabamiz Merkez Diyad Dernegi Yönetim Kurulu Üyeleri aldiklari karar geregi ; bu defa da kasaba içerisinde hiçbir sosyal güvencesi olmayan ana ve bacilarimizin arastirmalari sonucunda seçilen toplam 27 ana ve bacilarimizi beraberlerinde Konya Mevlana'ya ve Konya'nin tarihi ve turistik yerlerine gezi düzenlediler.
Gezinin en önemli amaçlarindan birisi olan kasaba içerisinde birlik ve beraberlik duygularini hep birlikte yasamak,hayati boyunca istedikleri halde çesitli nedenlerden dolayi gidemedikleri yöreleri gezdirmekti. Dernek Baskani ve Yönetim Kurulu Üyeleri bu gezileri gerçeklestirmekte kararli olduklarini etkinliklerinin bundan sonrada artarak devam edecegini belirttiler.
Gerçektende kasabamizda bu güne kadar bu tür çalismalari yapmada çok geç kalindigini, bu çalismalari yapmanin kendilerine nasip oldugunu dile getirmislerdir.
Daha 6 ayini dolmadan bile bu kadar mesafe kateden Dislimizin Merkez DIYAD Derneginin Çaliskan ve Cefakar analarimiza ve bacilarimiza tesekkür ediyor; Sitemiz ve Hemsehrilerimiz Adina Allah yar ve Yardimciniz Olsun Dileklerimizi Iletiyor, Sizleri Renkli Gezi Izlenimleriyle Basbasa Birakiyoruz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir.
Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.
Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz
gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com
email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.
Yorumlayan :
mustafa tekes
Tarih : 21/05/2008 00:00:00
KÜTAHYA
28/04/2006Mesaj Bilgisi
915
Fanatik Üye
SAYIN DERNEK YÖNETICILERI ALLAH,(CC) HEPINIZDEN RAZI OLSUN SIZ ONLARI SEVINDIRDINIZ RABBIM DE SIZI SEVINDIRIR INSALLAH HEPINIZE SELAM MUSTAFA TEKES VE AILESI/ KÜTAHYA
Yorumlayan :
izzet sönmez
Tarih : 20/05/2008 00:00:00
DISLI KASABASI
10/10/2007Mesaj Bilgisi
389
Fanatik Üye
ÇOK GÜZEL BIR GEZI OLMUS.ANALARIMIZA NINELERIMIZE NE YAPSAK AZDIR. EMEGI GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.
ah KONYA ahh tam 4 senemi yedi ama güsel memlekettir...GEZ DÜNYAYI GÖR KONYAYI
Yorumlayan :
bekir okumus
Tarih : 18/05/2008 00:00:00
Belcika
02/06/2005Mesaj Bilgisi
610
Fanatik Üye
boyle bir etkinlik duzenleyenlerden allah razi olsun cokguzel gezi olmus ve pidelerde guzel gorunuyor
Yorumlayan :
mustafa sen
Tarih : 18/05/2008 00:00:00
16/09/2006Mesaj Bilgisi
65
Aktif Üye
böyle etkinliklerin devamini bekleriz emegi geçen herkesten allah razi olsun fotograflarda güzelmis MERKEZ DIYAD hersey için tsk ederim
Yorumlayan :
Hacer OKUMUS
Tarih : 18/05/2008 00:00:00
Disli'den
01/07/2007Mesaj Bilgisi
180
Basarili Üye
Dernegimiz Anneler günü anisina bu geziyi düzenlemeyi kararlastirmistir. O cefakar analarimizi bir gün olsun degisik yerleri gezdirmek, gönüllerini hos etmek onlari onore etmek amaciyla düzenlemis oldugumuz Konya gezisi çok iyi geçti. untamayacaklari bir ani oldu. Onlara ne kadar iyilik yapsak onlarin hakkini ödeyemeyiz. ,
MERKEZ DIYAD DERNEGINI VE ISI ORGANIZE EDENLERI KUTLUYORUM.ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN.CEFAKAR ANA VE BACILARIMIZI BELKI DE ÖMÜRLERINDE ILK DEFA KONYAYA GITME ,ORALARI GÖRME VE GEZME FIRSATI VERDINIZ.HAYATIN BÜTÜN YÜKLERINI ÇEKEN VE BU UGURDA BELLERI BÜKÜLEN NINELERIMIZE BÜTÜN BUNLAR LAYIKTIR.
Yorumlayan :
MEHMET ERIS
Tarih : 17/05/2008 00:00:00
AFYON
06/12/2007Mesaj Bilgisi
177
Basarili Üye
Böyle güzel bir etkinlik düzenledigi için Merkez Disli Yardimlasma ve Dayanisma Dernegini kutlarim. Ninelerimizin hayir duasini aliyorsunuz. Böyle etkinlikler düzenlendigi sürece Kasabamizin vefakar ve cefakar insanlari birbirine daha siki baglanirlar. Kaderde, sevinçte, tasada birlik ve beraberlik ,yardimlasma ,dayanisma nekadar güzel degil mi? Allah yolunuzu açik etsin. Diger yerlerede örnek olsun. Peygamberimiz buyuruyorki ; INsanlarin en hayirlisi insanlara faydali olandir.