05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Fransa Le Havre ve Belçika Verviers'den İzlenimler
Fransa Le Havre ve Belçika Verviers'den İzlenimler






Avrupa Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsa GEDİK ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi Soner ARSLAN’la birlikte Vatan KODEŞ ve Tahsin ARSLAN kardeşlerimizin Fransa Le Havre şehrine oradan da Belçika’nın Verviyers şehrindeki kardeşlerimize ziyarette bulunmuşlardır.

Bu güzel ve anlamlı ziyaretlerinde Avrupa Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğimizin gelecekte Dişlililer’e ve Dişlimize yapacakları çalışmalar hakkında görüş alış-verişinde bulunduklarını,ziyarete gittikleri her yerde hemşehrilerimiz tarafından samimi,içten ve candan karşılandıklarını, yaptıkları yararlı sohbetlerde bulunmaları nedeniyle Le Havre ve Verviyers!teki kardeşlerimize kalbi teşekkürlerini, saygı ve selamlarını iletmemizi rica etmişlerdir.



Sizleri Almanya’dan Kardeşlerimiz Tarafından Gönderilen Güzel Görüntülerle Başbaşa Bırakıyoruz.
























































Son Güncelleme :  24/10/2008 Saat 16:10:31 Bu Haber  6252 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : nazan zeybek      Tarih : 21/10/2008 00:00:00
   
akşehir
10/01/2008
Mesaj Bilgisi
5

Yeni Üye
 
slmlr,dişli için çalışmalarınız bizi çok mutlu etti. izledim, gözlerim yaşardı. benim de pek çok akrabalarım avrupada. onlara da selam sevgiler.fotoğraflarınız da harika.yenalda bizim gurur kaynağımız. başkanınız olmak üzere,hepinize sağlık başarı, bol kazançlar dilerim..hepinizle gurur duyuyorum.NAZAN ÜLKÜ.....

     
     
 Yorumlayan : izzet sönmez      Tarih : 21/10/2008 00:00:00
   
DİŞLİ KASABASI
10/10/2007
Mesaj Bilgisi
389

Fanatik Üye
 
Alllah Birlik ve Beraberliğinizi hiç bir Zaman Bozmasın. Kolay Gelsin. Orada bulunan herkese selamlar.(İzzet Sönmez Bolvadin Bel.)

     
     
 Yorumlayan : İbrahim KARA      Tarih : 21/10/2008 00:00:00
   
Afyonkarahisar
26/05/2005
Mesaj Bilgisi
212

Fanatik Üye
 
HELAL OLSUN BENİM KÖYLÜLERİME BU BERABERLİĞİNİZ DAİM OLSUN İNŞALLAH.AYRICA SİMALARINI UTUTTUGUMUZ YÜZLERİDE GÖRMÜŞ OLDUK TEŞEKKÜR EDERİM .TABİKİ HEP DİŞLİDEN DEGİL BİZLERDE YURT DIŞINDAKİ EŞ DOST VE ARKADAŞLARIN İŞ,MEKAN VE YEŞİLLİK İÇERİSİNDE RESİMLERİNİZİ BEKLİYORUZ.ALLAHA AMANET OLUNUZ.HERKESE SELAM YOLA DEVAM (ORMANCI)

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 21/10/2008 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Dernegimize üye olan Fransa- le havre ve Belcika- Verviers deki bütün Dislilili hemsehrilerimize yardimlari ve gösterdikleri misafirperverlige, ilgilerine bir daha tesekkür ederiz.Dernegimizle ilgili yakinda duyuracagimiz haberlerde; DERNEGIMIZIN ÜYELERININ TAM ISIM LISTESINI, DOLAYISIYLA DISLIYE GIDEN YARDIMIN KIMLERDEN GELDIGINI BILDIRECEGIZ. BU VESILEYLE ÜYE OLMAYAN HEMSEHRILERIMIZI, YAKLASIK 8 YILDIR ARALIKSIZ KASABAMIZ INSANLARINA VE ÖGRENCILERINE YARDIM EDEN DERNEGIMIZE, BIR DAHA ÜYE OLMAYA CAGIRIYORUM. SELAMLARIMIZLA. AVRUPA DDYD ADINA : ISA GEDIK- BASK.

     
Toplam 3 sayfada 123

Habere Yapılmış Toplam 24 Yorum Bulunmakta