19 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Avrupa DDYD'nin Burs Alacak Öğrencilerle İlgili Bildirisi
Avrupa DDYD'nin Burs Alacak Öğrencilerle İlgili Bildirisi


1. Bilindigi üzere kasabamız ve kasabamız kökenli, orta ve agırlıklı olarak Üniversite Ögrencilerimize 2001 yilindan beri, derneğimizce burs verilmektedir.



Avrupa Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu 1 Kasım 2008 tarihinde yaptığı toplantıda müracatların çokluğu nedeniyle, babasının veya annesinin sosyal güvencesi olmayan,fakülte veya yüksek okullarda öğrenim gören 10 öğrenciye burs vermeye karar vermiştir.


2. Burs almaya hak kazanan öğrencilerimize 1 Kasım 2008 ile 1 mayıs 2009 tarihleri arasında burs verilecektir.Bu konuda bilgi edinmek isteyenler Avrupa temsilcimiz Mustafa Okumuş'a başvurabilirler. Okullarımızda eğitimini sürdüren tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Avrupa DDYD Yönetim Kurulu Adına

Başkan İsa GEDİK






Son Güncelleme :  09/11/2008 Saat 11:31:51 Bu Haber  3974 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 08/11/2008 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Ailesinin ekonomik durumu zayıf ve sosyal güvencesi olmayan öğrencilere Avrupa DDYD''nin eğitim ve öğretim yılı boyunca burs vermesi takdire şayandır. Avrupa DDYD ''ni kutluyorum. Bu gençlerimize birileri sahip çıkması gerekirdi. . Allah razı olsun sizler yardımcı oluyorsunuz. Gelecekte bu pırıl pırıl öğrenciler devletin değişik kademelerinde görev yapacak, vatana ve millete yararlı olacaklar. Ayrıca diğer kardeş derneklerle uyum içnde çalışmanız çok güzel. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Allah rızası için gücümüzü ve zamanımızı hayırlı işlerde yarışarak değerlendirelim.

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 08/11/2008 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Sevgili ögrenciler, kimlerin burs alabilecegini, dernegimiz AVRUPA DDYD DISLI TEMSILCIMIZ, MUSTAFA OKUMUS hocamizdan ögrenebilirsiniz. Hocamiza banka bilgilerinizi bildirmeyi unutmayiniz.

     
     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 08/11/2008 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Dernegimiz gecen yil toplam 19 ögrenciye burs vermistir. Bu yil ise toplam 30 ögrenci müracaati olmus, 10 ögrencimize, yönetim karariyla burs verilmesi kararlastirilmistir. Kararimizdaki etken faktör ise, kisilerin ailevi ve sosyal durumlari olmus ve bu kisilere öncelik taninmistir. Bu yil burs verilen ögrenci sayisindaki düsüsün sebebi ise, dernegimiz imkanlarinin kisitli olmasindandir. Gönül isterdiki, gecen yil oldugu gibi, bu yilda müracaat eden bütün ögrencilerimize yardimci olabilelim. DISLI´ lilere duyurulur. Saygi ve sevgilerimizle. ISA GEDIK- AVRUPA DDYD BASK.

     
Toplam 4 sayfada 1..234

Habere Yapılmış Toplam 33 Yorum Bulunmakta