19 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 KASABAMIZDA AV,ARABAŞI ZİYAFETİ VE AVCILARIN KISA SOHBETİ (VİDEOLU)
KASABAMIZDA  AV,ARABAŞI ZİYAFETİ  VE AVCILARIN KISA SOHBETİ (VİDEOLU)



Bazen sizlerle avcılarla izlenimlerimizi sunmuştuk. Bu defada kasabamızın Akçal ve Yayla civarında yaptığımız tavşan avındaki izlenimlerimizi sunmaya çalışacağız.Kasabamızın en iyi ve deneyimli avcılarından Sayın Celal GÜVENİR Hocamızla oğlu Bülent Hocamız ve torunu Küçük Celal ava çıkışmışlar. Fakat geç çıkmaları ve camerasının bataryasının boş olması nedeniyle fazla görüntüler çekilememiştir.

Yayalanın Dere de ve diğer gezilen alanda kekliğe hiç rastlanılmamıştır. Önümüzdeki bahar aylarında Akçal , yayla ve diğer korululuk alanlarında Çevre Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU’nun hazırlattıkları proje gereği;Afyonkarahisar Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından ağaçlandırılması bu tür av hayvanlarınıa bir barınak olması sağlayacağı böylece av nesilnin çoğalacağını ümit ediyoruz.

Av dönüşünden sonra Celal Hocamızın arabaşı hakkında verdiği sözlü bilgilerle arabaşı ziyafeti ve ardından gene aynı ekiple yıllardır birlikte ava giden 3 lünün Tekin GÜVENİR Hocamız, Avcılar arasında Bay Mevlüt Adıyla anılan Mevlüt SÖNMEZ ve İbrahim GÜVENİR Hocamızın aralarında geçen kısa av sohbetinden izlenimlerimizle sizleri baş başa bırakıyoruz.
NOT: Kasabamız ve Avcılarla İlgili Buna Benzer Sohbetler Kurban bayramının 2. ve 3. Gününde İmamların Odada Gerçekleştirileceğini de Şimdiden Hatırlatırız !..

Tüm Avcılarımıza Rastgele Diyoruz.




















Son Güncelleme :  22/11/2008 Saat 11:09:24 Bu Haber  5926 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : AHMET SAPMAZ      Tarih : 22/11/2008 00:00:00
   
İSTANBUL
10/07/2006
Mesaj Bilgisi
125

Tecrübeli Üye
 
ÇOK KIYMETLİ HOCAM VE ÜÇ TANE ARKADAŞIMIN BABASI, KASABAMIZIN ENKALİTELİ EĞİTİMCİLERİNDE BİRİ OLARAK , Bize arabaşını anltırken, ANLATIMA EMEK VERMİŞSİN herşey güzel ama AĞZIMIZ AÇIK KALDI BE HOCAM. SADECE YUTKUNDUK. ÇOK TEŞEKKÜR HOCAM, YUTKUNMAKTA ÇOK GÜZELDİ, SİZLERİN VE ÜMMÜ ANNEMİN ELLERİNİZDEN ÖPERİM.

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 22/11/2008 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
SAYIN GÜVENİR VE SÖNMEZ AİLELELERİNİN ÖNDE GELENLERİ; BAŞTA CELAL DAYI OLMAK ÜZERE MEŞHUR ARABAŞI VE AV ANILARINI ANLATARAK ÇOK GÜZEL BİR SOHBET ORTAMI YARATMIŞINIZ.YALNIZ İBRAHİM VE KAYINIM TURGUT YOK ONLARDA ARANIZDA OLSAYDI DAH BAŞKA OLURDU SOHBETİNİZ.SİZLERİ BU EKRANDAN SEYRETMEK BİLE GÜZEL. HEPİNİZE SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM.ENİŞTENİZ TURAN SUSAN.

     
     
 Yorumlayan : orhan şişik      Tarih : 22/11/2008 00:00:00
   
Değirmendere
28/10/2005
Mesaj Bilgisi
38

Yeni Üye
 
Ağalar muabbetiniz bol olsun celal dayı çorabayı satmaya çalışan lokantacılar gibi anlatıyon limonu sıkarken milletin ağzının suyu akıyo.AFİYET OLSUN

     
     
 Yorumlayan : Halil UYAR      Tarih : 22/11/2008 00:00:00
   
EsKiŞeHiR
24/04/2005
Mesaj Bilgisi
72

Aktif Üye
 
Arabaşı çorbası çoook lezzetli görünüyor..Keşke arabaşı çorbasını göstermeseydiniz..Canım Çok çekti valla..

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 14 Yorum Bulunmakta