03 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Özburun Barajı Resmi Törenle Açıldı (Video Ekleniyor)
Özburun Barajı Resmi Törenle Açıldı (Video Ekleniyor)



2007 Yılı yazında O zaman DSİ Genel Müdürü olan Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU tarafından temelinin atılmasından sonra Bakanımızın talimatlarıyla belirlenen süresi içerisinde yapımı 1 yıllık kısa bir sürede tamamlanarak su tutulmaya başlanılan Özburun Barajı'nın Resmi açılışı başta Bolvadin Kaymakamımız Yunus Fatih KADİROĞLU'nun,Özburun Belediye Başkanı Sayın Asım KIZILASLAN'ın,Dişli Belediye başkanı Abdil UYSAL'ın,Bolvadin İlçesi Mülki ve İdari Amirlerinin,DSİ Isparta Bölge Müdürlüğü Görevlilerinden Ahmet ÜNAL Kardeşimizin ve diğer görevlilerin,Dişli ve Özburun'daki İlk ve Orta Dereceli okul idarecileri,öğretmenleri ve her okuldan bir grup öğrenciyle, Özburun ve Dişli halkının büyük ölçüde katılımlarıyla Özburun Barajı alanında,Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Afyonkarahisar'dan canlı olarak yayınlanan Toplu Açılış töreniyle açılışı yapıldı.

Açılış alanına izlemek üzere gelenler tepedeki soğuğa ve kara rağmen baraj suyunun tatlı ve görülmeye değer esintisiyle adeta mest oldular. Açılışa katılanlar: Hayrettt... Abovvv gibi yöresel değimlerle hayretlerini ve hayranlıklarını gizleyemedikleri görüldü.

Daha önce de temel atma ve yapım aşamalarını izlenimlerinize sunduğumuz Özburun Barajı'nın Resmi Açılışından Güzel İzlenimlerimizi Sunuyor.

ÖZBURUN VE DİŞLİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ.



AÇILIŞ TÖRENİ ÖNCESİ I. VİDEO ÇEKİMİ




CANLI YAYINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN AÇILIŞ VE BARAJIN YAKIN ÇEKİM VİDEOSU İLERLEYEN SAATLERDE EKLENECEKTİR.































































BARAJ AÇILIŞ VİDEOLARI TAMAMLANDIKTAN SONRA EKLENECEKTİR.



DİŞLİMİZDE KARLA GELEN GÜZELLİKLERİ İÇEREN DİŞLİ TEPESİ'NDEN BAŞLANILARAK YUKARI MAHALLE'DE VE KASABAMIZDAN DEĞİŞİK KARELERLE DEVAM EDİLEN FOTOĞRAF ÇEKİMLERİ DÜZENLEMELERİ TAMAMLANDIKTAN SONRA EKLENECEKTİR.








Son Güncelleme :  27/02/2009 Saat 09:29:07 Bu Haber  8402 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Ahmet Sapmaz (Bekiroglu)      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
istanbul
03/04/2006
Mesaj Bilgisi
187

Başarılı Üye
 
Degerli arkadaşlarımı sag duyuya davet ediyorum hepimiz aynı köylüyüz hısımız,akrabayız onun için lütfen yapılan hizmete teşekkür edelim tartşmayalım.Emegi geçen herkesten ALLAH razı olsun....

     
     
 Yorumlayan : AHMET SAPMAZ      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
İSTANBUL
10/07/2006
Mesaj Bilgisi
125

Tecrübeli Üye
 
Özburun baraj açılışı herşeyden önce bölgemize hayırlı olsun. bence tartışmalara gerek yok netice önemlidir. bölgeye sağlayacağı faydalar ve paydalar önemlidir. Mehmet akkuş ve Sadık vural kardeşleriminde bilmeden taraf olmaları yanlıştır. Adem Sapmaz ve Amet ünal,da tartışmayı bu platformdan çıkarsınlar. HEPİMİZE BUGÜNDE YARINDA HAYIRLI OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : ercan gümüş      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
gölcük
03/12/2006
Mesaj Bilgisi
91

V.I.P. Üye
 
ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KASABAMIZ VE CİVARINA, BÖYLE HİZMETİ GETİRİLMESİNDE VESİLE OLANLARDAN VE GETİRENLERDEN. ÖNEMLİ OLAN GERCEKTEN SAMİMİ OLARAK KASABAMIZA VE HALKINA FAYDALI HİZMET İÇİN ÇIKAR VE MENFAAT GÖZETMEDEN ÇALIŞMAKTIR. BARAJIN YAPILIŞI VE DİŞLİMİZİN FAYDASINA ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ÖZELLİKLE AHMET BEYİ ŞAHSIMA KUTLUYORUM. BU KONUDAKİ SAMİMİYETİNDEN HİÇ BİR ŞÜPHEM YOK.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
hemde yeni halini, çok büyük ihmalkarlik yapıldı, ben, senin o beğenmediğin kişiye sadece amcasının oğlu koop bşk o müracaat ettirir düşüncesiyle haber verdim. oda bu işe sıkı sarılıp babamla beraber takip ettiler, Yapılan müracaat üzerine dsi den köye keşfe gelindiğinde bile ilgilenilmedi sende oradaydın adem park kahvesindeydin, sen bile hancımısınız yolcumusunuz demedin gelenlere.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
ama bir türlü müracaat edilmedi, bizim bölge müdürü ahmet sizin başkan gelmiyormu yakında ihale edilecek sizinkileride edelim dedi ve bunun üzerine yetkili bir kişiyle bölge md.yrd.cısını telefonla görüştürdüm ama gene müracaat edilmedi ve bunun üzerine bizim bölge müdürü madem başkan etmiyor koop.bşk. yapsın dedi, ben köyden ayrıldığımda koop bşk. kocaoğlanların basriydi ben köyden ayrılınca başkan dedğişmiş ferhat olmuş, ben senin o kişi dediğin adamı amcasının oğluna müracaat ettirir düşüncesiyle aradım oda bana başkan değişti ferhat oldu onada yaptırırız dedi ve ferhatın imzası ile müracaat yapıldı, olay budur adem, O senin dediğin baraj projesinde bir değişiklik yapılmadı sözün yalandır adem bunu gösterecem sizlere hem eski halini hem

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Bak adem olayları saptırma özburun-dişli projesinin eski hali ve yeni hali şu an elimde dosya haline getirdim.Bunu hemen dişliye ibraz ederim ama bunu adaylara olan saygımdan yapmadım, evet mahkeme kararından bana halitin dükkanda ilk bahseden sensin bana birşey elde edebilirmiyiz diye o zaman bilmiyoedum bende bir araştırayım dedim ve aradan aylar geçti size mektup yazarak istedim sende beni arayarak bana verdiğini söyledin oysa bana vermemiştin, sonra aradan epey bir zaman geçti. Bizim evde gene konu geçti bende babama adem bana böyle böyle demişti keşke o karar olsaydı dedim ve babamda bana o bende dedi olay budur. Önceki durumu senin dediğin gibidir belki bilmiyorum. Bunun üzerine ben ilgililere haber saldım müracaat edin diye,

     
     
 Yorumlayan : Faruk Göceci      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
Almanya
06/04/2006
Mesaj Bilgisi
114

Çalışkan Üye
 
SAYIN BÜYÜKLERIMIZ KASABAMIZIN VE ÖBURUN HALKININ YARARINA YAPILMIS BARAJIMIZ HAYIRLI OLSUN INSAALLAH SUYU ICERISINDEN HIC EKSIK OLMAZDA BÜTÜN CIFTCILERIMIZ YARARLANIR DUAMIZI BU YÖNDE YAPALIM KAVGANININ GÜRÜLTÜNÜN BIZE YARARI OLMAZ KALP KIRMAKTAN BASKA HICBIRSEY GETIRMEZ SEVINIRKEN KAVGAYA DÖNÜSTÜRMEYELIM SEBEP OLUPTA YAPTIRANLADAN ALLAH RAZI OLSUN SUDA HAYAT VAR GAVGA YOK INSAN SU ILE DOGAR VE SU ILE ÖLÜR UNUTMAYALIM. BARAJIMIZIN RAHMETI BEREKETI BOL OLSUN SAYGILARIMLA HERKESE SELAM.

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
SEVGİLİ BACIGIM VE DİŞLİLİ BÜYÜKLERİM ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM TÖRENDEKİ YERLER İŞALLAH PİKNİK YERİ OLARAK DÜZENLENİNCE ÖMRÜMÜZ YETERSE SİZİ ORLARA PİKNİGE GÖTÜRECEGİM SEVGİLRİMLE

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
ADEM NAMI DEGER ESKİ SADICIM SEVGİ VE SELAMLARIMI SUNUYORUM AYNEN KATILIYORUM. ASLINDA AHMET ABİDE BİŞİ YOK ANLAYAMADIGIM BİR ÖNYARGI VAR NEDEN YEMİN EDELİM ,NEDEN İDDİAYA GİREYİM YEMİN EDİNCE HERKES İNANACAK MISANIYOSUN. SANIRIM AHMET ABİ İDDİAYA GİRSE KAYBEDECEKTİ BEN MEMURLUGU KOLAY BULMADIM BELKİ AHMET ABİ KOLAY BULMUŞ VE ZORLANMAMIŞTIR.ŞİKAYET KONUSUNA GELİNCE SANA HAK VERİYORUM AHMET ABİ YAPMAZ MALUM ARKADAŞTA YAPMAZ AMA CEVREDE ÇOK HASET İNSANLAR VAR ONLAR KENDİNİ BİLİR ONLARINDA NESLİ TÜKENMEK ÜZERE AZ KALDI KASABAMIN TÜM İNSANLARINA SELAMLARIMI İLETİYORUM

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Akkuş      Tarih : 27/02/2009 00:00:00
   
AfYoN CoCuĞuYuZ BiZ GüNGöRMüŞüNDeN
15/08/2008
Mesaj Bilgisi
41

Aktif Üye
 
SAYIN ADEM SAPMAZ SENİ GÜNDEME GETİRENDE YERİN VE SONRA ORTADA KOYAN ARKADAŞLARI YALAN YANLIŞ SAVUNMALARDA BULUNUYORSUN Bİ VAHET DAHAMI ALDIN DAHA SONRAKİ SEÇİMLERDEMİ BAŞKAN ETMEYİ HEDEFLİYORLAR NE YAPMAYA ÇALIŞIYOSUN SEN ANLATIRMISIN İKİ KELİMEYLE ALLAH RAZI OLSUN SEBEB OLANLARDAN DEMEK O KADAR ZORMU GELDİ YOKSA BARAJDAN KENDİNE BAYMI ARIYOSUN ÖYLE BİĞR DÜŞÜNCEN VARSA 100%51

     
Toplam 5 sayfada 123.. 5>

Habere Yapılmış Toplam 44 Yorum Bulunmakta