30 Nisan 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 03 DIYAD ' dan Afyonkarahisarlılar Pikniğine Ziyaret (Foto)
03 DIYAD ' dan Afyonkarahisarlılar Pikniğine Ziyaret (Foto)


03 DIYAD ' dan Afyonkarahisarlılar Pikniğine Ziyaret


Daha önceden sitemizde duyurusunu yaptığımız Tepecik Afyonkarahisarlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği 5. Katmer Şenliği davetine; 03 DIYAD Yönetim Kurulu'ndan Mehmet Ali Özkaran, Muharrem Ağılönü ve İbrahim Yıldırım ile birlikte kasabamız halkından Emin Uysal ve Mehmet Solmaz katılmıştır.

Çatalca Oklalı Köyü'nde yapılacak olan piknik için sabah erken saatte çıkılan yolculukta önce Çatalca ' da görev yapan Mehmet Solmaz kardeşimize uğranmış ve beraber piknik alanına hareket edilmiştir.

Pikniğe Özburun Belediye Başkanı Hasan Boyracı, Tokuşlar Belediye Başkanı Cemal Düzgün, Düzağaç Belediye Başkanı Osman Kavas ve Çay Devlet Hastesi Başhekimi Dr. Yusuf Aydın,İski' de görev alan yönetici hemşerilerimiz ile 03 DIYAD ' ında içinde bulunacağı Afyonkarahisar Federasyonu Başkanı İlyas Seçen ' de katılmıştır.

Özellikle Özburun 'lu hemşerilerimiz Dişli Kasabası'nı temsilen pikniğe katılan 03 DIYAD Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarımıza gösterdiği ilgi ; birbirine komşu olan iki kasabanın İstanbul 'un tam zıt iki ucunda da olsa birlik ve beraberlik içersinde olunabiliceğini göstermiştir. Ayrıca dernek yönetimi önümüzdeki sene yapılacak olan Hıdırellez Şenliğimize davet edilmiş olup , kendileri de inşaallah katılacaklarını belirtmiştir.

03 DIYAD Yönetimine Afyonkarahisar'lılar ilgilendiren bu tür organizasyonlarda Dişli Kasabası ' nın adını duyurdukları için bir kez daha teşekkür ederiz, çalışmalarının hız kesmeden devam etmelerini dileriz.

Tepecik Afyonkarahisarlılar 5. Katmer Şenliği ' nden izlenimlerimizle sizleri başbaşa bırakıyoruz











































Son Güncelleme :  22/06/2009 Saat 08:33:50 Bu Haber  5276 Kez Okundu



Kaynarca ' dan bildiriyor
 
Mehmet SAPMAZ

mehmetsapmaz03@hotmail.com

Sitemizde 60 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa zengin      Tarih : 22/06/2009 00:00:00
   
afyonkarahisar
17/07/2007
Mesaj Bilgisi
101

Çalışkan Üye
 
03 DİYAT YÖNETİCİLERİNE VE BU GİBİ GÜZEL ŞEYLERİN DEVAMINI DİLER SİZLERİ İZLEDİKCE BENDE SİZLERLE OLDUM SANKİ ARKADAŞLAR SELAM AFYON DAN HERKESE DİŞLİ KASABALI OLARAK HİZMET EDEN BACILARIMADA ELLERİNE SAGLIK KATMERLER GÜZEL OLMUŞ DEVAMINI DİLERİM SAYGILARIMLA BAŞARILAR DİLERİM

     
     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 22/06/2009 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
çok yerinde bir davranış olmuş,03diyad derneğimizi adına ziyarette bulunan Emin UYSAL beyin AFYONLULAR DERNEĞİnin ilk başkanı olmasıda ayrıca anlam katmış...ziyaret edilen yerlerde ve sosyal faaliyetlerin olduğu her yerde DİŞLİLİLER mutlaka vardır...selamlarla

     

Habere Yapılmış Toplam 2 Yorum Bulunmakta