08 Mayıs 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(08/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ SPOR SILASPORU 8-4 YENEREK YARI FİNALE ADINI YAZDIRDI( FOTO)
DİŞLİ SPOR SILASPORU 8-4 YENEREK YARI FİNALE ADINI YAZDIRDI( FOTO)






25.BOLVADİN KAYMAK ŞENLİĞİ HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI'NDA DİŞLİLİ GENÇLER GENE MÜKEMMEL VE AKILLI OYUNLARIYLA SILA SPOR U 8-4 MAĞLUP ETTİ




Bugün Bolvadin Akcan Park Halı Sahada yapılan maça, Kalede Oğuz MERT , Tevfik MERT, Muhammed ÖLMEZ , Feyyaz ÖZDEMİR(Kaptan) ,İbrahim TEKEŞ VE Ahmet AKYÜZ, ilk altısıyla başlayan takımız şahane futbolla kendilerini gösterdi.

Bu maça Mustafa AĞILÖNÜ'nün cezalı olması ve Şebek Ramazan ın lakaplı oyuncunun midesinde meydana gelen rahatsızlık nedeniyle kadro dışında kalmaları şanssızlıktı.

Bolvadin merkezinde sürekli bu maçlar için belediye hoperlerönden seyirci çekmeye çalışmaları ve sonuçtada namağlup olarak zirveye tırmanan Dişli'nin yüz akları Bolvadin ve çevresinden adından söz ettirmeye başlamaları spor camiası tarafından çok anlamlı bulunmasıda gurur vericiydi.

Bu maç için Dişli Spor Kulübü adına Dişli Belediyesi hoperlöründen verilen anoslar kasabalı spor severleri ilgisini çektiği ve seyirci yoğunluğunun artmasına neden olduğu görüldü.

Maça seyirci olarak gelen Belediye Başkanı Mustafa KARAKOÇ başta olmak üzeretüm Dişli , seyircilerin heyecanı maça damgasını vurduğu görüldü. Ayrıca Puan Durumu Aşağıdaki şekilde Oluştu





Maçta golleri Ahmet AKYÜZ 3, İbrahim TEKEŞ 2 ve ikinci yarıda oyuna giren Muhammed GENÇER (GENCO MUHAMMED) 3 gol atarak rakip takımı sahadan silmeyi başardıkları için ; Dişlimizin bağrından çıkan tüm Dişlili futbolcularımızı tebrik eder gözlerinden öperiz.

Maç. sonunda maçtan gelen futbolcuları ve seyircileri taşıyan Dişlili taraftarlar maç galibiyetlerini ve grup liderliğini konvoy yaparak kutladılar. Konvoy fotoğraf görüntüleri ayrıca eklenecektir.



VİDEOLAR EKLENMEYE BAŞLANDI







































3. VİDEONUN YÜKLENMESİNDEKİ SORUN AŞILDIKTAN SONRA AYRICA EKLENECEKTİR

VİDEO GÖRÜNTÜLERİ HAFIZA KARTIMIZIN 35 DAKİKA SÜRELİ NEDENİYLE KISA SÜRELERLE KESİP ÇALIŞTIRMAK ZORUNDA KALMAMIZ NEDENİYLE BAZI POZİSYONLARI KAÇIRDIK VEYA KISA SÜRELİ ÇEKİM YAPMAK ZORUNDA KALDIK

İNŞALLAH GELECEK MAÇLARDA SİPARİŞİNİ VERDİĞİMİZ 16 GB LIK (YAKLAŞIK 2 SAATLİK) HAFIZA KARTI GELDİKTEN SONRA KESİNTİSİZ VERİLMEYE ÇALIŞILACAKTIR























Son Güncelleme :  31/07/2009 Saat 15:05:16 Bu Haber  4808 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Emir ÇELİK      Tarih : 06/08/2009 00:00:00
   
İzmir Karşıyaka
24/12/2008
Mesaj Bilgisi
88

Çalışkan Üye
 
Başarılarda emeği gecen tüm futbolcu ve maddi manevi desteğini eksik etmeyen başta dişli belediye başkanı olmak üzere tüm hemşerilerimi kutluyor başarılarının artarak devamını diliyorum.yolunuz açık bahtınız başarılarla zaferlerle dolu olmasını temenni ediyorum. (Hicazi çavuşun torun)

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 02/08/2009 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
BAŞTA SPORCU KARDEŞLERİMİ VE EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLARIM. KASAZSIZ BELASIZ DAHA NİCE GALİBİYETLER VE ŞAMPİYOLUKLAR DİLERİM.YOLUNUZ VE BAHTINIZ AÇIK YARADAN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. (Kürtveziroğlu TURAN SUSAN)

     
     
 Yorumlayan : salih çakıl      Tarih : 01/08/2009 00:00:00
   
ist
23/08/2007
Mesaj Bilgisi
55

Aktif Üye
 
dişlimizin gururları sizleri tebrik ediyorum inşallah kupayı alırsınızda herkesi sevince boğarsınız bu arada babamda galiba eski günlerini hatırlamış zaten maçları hiç kaçırmaz baba ellerinden öpüyorum

     
     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 01/08/2009 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
GENÇLER BİR DİŞLİLİ OLARAK SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ YOLUNUZ AÇIK OLSUN TEBRİK EDERİM Mustafa TEKEŞ / KÜTAHYA

     
     
 Yorumlayan : izzet sönmez      Tarih : 31/07/2009 00:00:00
   
DİŞLİ KASABASI
10/10/2007
Mesaj Bilgisi
389

Fanatik Üye
 
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.(İZZET SÖNMEZ BOLVADİN BEL.)

     
     
 Yorumlayan : İbrahim YILDIRIM      Tarih : 31/07/2009 00:00:00
   
Kaynarca/İstanbul
01/04/2005
Mesaj Bilgisi
408

Site Yöneticisi
 
Dişli Sporun ilk maçında sonra bu takıma şampiyonluk yakışır diye yazmıştım ve inşaallah bu gerçekleşecek. Yarı Finale yükselen takımımızı bir kez daha canı gönülden tebrik ederim.

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta