05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ'DE RAMAZAN ÖNCESİ VE RAMAZAN AYINDAN RENKLİ İZLENİMLER (VİDEO-FOTO)
DİŞLİ'DE RAMAZAN ÖNCESİ VE RAMAZAN AYINDAN RENKLİ İZLENİMLER (VİDEO-FOTO)






DİŞLİ'DE RAMAZAN ÖNCESİ VE RAMAZAN AYINDAN RENKLİ İZLENİMLER


kasabamızda daha önce çekilen ramazan öncesi fotoğraflarımızdan ve ramazan içerisindeki izlenimleri içeren renkli görüntüleri izleniminize sunmak istedik.

İstanbul 03 DİYAD Yönetim Kurulu tarafından bu yıl Kaymak Şenliği Futbol Turnuvası'nda rakip Bolvadin takımlarına adeta kök söktüren Dişlili Gençlerden oluşan Dişli Spor Futbol Takımımıza ve Teknik Ekibe birer gömlek ve birer kravattan oluşan hediyeyi Dernek başkanı Mustafa KODEŞ kardeşimiz tarafından verildi.

Güzel Dişlimizde göğsümüzü kabartan gençlerimize gösterdikleri ilgiden dolayı İstanbul 03 DİYAD Derneği ve Yönetim Kurulu ve Tüm Üyelerine Dişli Spor Futbol Takımımız adına Teşekkür ediyoruz.


Güzel Dişlimiz'de Ramazn Etkinlikleri Çerçevesi içerisinde Merkez DİYAD Derneğimiz İftar çadırı faaliyetlerine gece-gündüz demeden faaliyetlerine aralıksız devam ediyorlar.

Sizleri kasabamızda 26 Ağustos'ta yağan yağmur görüntüleri ve Merkez DİYAD Derneğimiz İftar çadırı faaliyetleri bünyesinde yardımseverlerimizin ve Dişli Yeni Camii'nde Teravih namazı görüntüleriyle başbaşa bırakıyoruz.





























































Son Güncelleme :  28/08/2009 Saat 23:58:26 Bu Haber  6240 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Ramazan ÇELİK      Tarih : 06/09/2009 00:00:00
   
Afyonkarahisar
27/07/2009
Mesaj Bilgisi
28

Yeni Üye
 
TAMAM ANLADIK YA TURAN ABİ ADAM İFTAR ÇADIRININ ARKLASINA GEÇSİN ALSIN DİYOSUN AMA İHTAR ÇADIRININ ARKASINI FARK ETTİNMİ YOL TEPEYE DOĞRU , DAHA YAN ARLASI ŞIBARA EMMİNİN YIKIK VAR., YEMEK ALANLARI ÇOĞUNUN ATI ARABASI YOK HERALDE ., , YEMEĞİ KOTUĞUNUN ALTINA ALARAK EVİNE GÖTÜRMESİ MÜNKÜNMÜ.,, ADAMIN HERTARAFI YAĞ YAĞDA OLUR,, HEMİDE HER GÜN TEPEYİ TIRMAN DEREBOĞAZINA ÇIK SONRA KİMSEYE GÖRÜNMEDEN AŞAĞI YUKARI SALLANACAKSIN ,., ORUÇ AĞIZA HEMİDE.,, HER GÜN YOLUN BELLİ ADAM SIKICA BAĞRINA BASSA HER GÜN NEREDEN GELDİĞİ BELLİ OLMAZMI ZATEN KÖ YÜN 1-2 CADDESİ VAR ADAM HANGİ TEPEYİ AŞSIN YEMEĞİ GETİRMESİ İÇİN KİMİ TUTSUN HERGÜN 70-80 KİŞİYE AYRI ADAM YEMEK TAŞISA HER YER ADAM KAYNAR .,, GÖRENLERDE VAY NASINA YEMEĞİ ZENGİNLER YİYOR DEMEMEMİ YAHU

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 03/09/2009 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
RAMAZAN ÇELİK KARDEŞİM BEN HAYIR VE HASENATTA BULUNAN EMEK SARFEDENLERE BİR ŞEY DEMİYORUM.BENİ YANLIŞ ANLAMIŞIN. KASABADA SİTEDE YORUMU DÜZGÜN VE İYİ YÖNDE YAZAN BENİM GİBİ FAZLA BULAMAZSIN. İNSANIN OLDUĞU YERDE ŞEYTAN, NEFİS VE GURUR HAYRA ZEDE KATAR DAHA DİKKATLİ OLUN DİYE YAZDIM. İFTAR CADIRINA GELENLER EVE GİDERKEN ALIP GİTSİN GENÇ DURUMDAKİLER, YAŞLILARI KİM İSTER ORALARA KADAR SİFİL OLMASINI. KURBAN ETİ DAĞITIRKEN BİLE SAĞ ELİN VERDİĞİNİ SOL EL GÖRMEYECEK ŞEKİLDE DAĞITIN BUYURUYOR YARADAN.BEN DERNEKTEKİLERİ VE FAALİYETLERİNİ HEP TAKDİR EDİYORUM ELEŞTİRMİYORUM.SADECE DİKKAT EDİN HAYRINI KACIRMAYIN DEDİM.SAYGI VE SELAMLAR.

     
     
 Yorumlayan : Ramazan ÇELİK      Tarih : 30/08/2009 00:00:00
   
Afyonkarahisar
27/07/2009
Mesaj Bilgisi
28

Yeni Üye
 
TURAN ABİ DİŞLİDE GELEBİLEN ZATEN GELİP ALIYORMUŞ GELEN OLMUYORSA ADAMLAR NE YAPSIN., ASKER GİBİ UYGUN ADIM MARŞMI YAPACAKLAR., İFTARI GECEYEMİ GETİRSELER KİMSEYE GÖRÜNMEDEN YEMEĞİNİ ALSA DESEK,.İFTAR SATİNİMİ DEĞİŞTİRSELER .,. TANIDIKLARIN VARSA HABER SALSAN KOCA KARILAR YAYAN YAPILDAK OFOLAYA TISLAYA SIRAYA GİRSE FENA OLMAZ HERALDE.,, O ZAMAN NE DİYECEKLER ,,. AYIP BE BU KADAR YAŞLI FAKİRİ ELALEME REZİL EDİYORSUNUZ DEMEZLERMİ.. ,, YOKSA GÖRÜNMEDEN GİDİLECEK ARAÇ ARABA ASKERİYE İCAT ETMİŞTİR BELKİ VARSA BİZMİ BİLMİYORUZ YOKSA .,, BIRAKALIM MİLLET AÇ KALSIN NEYİNİZE GEREK .,, TELEVİZYONLARI İZLEYEN DİYANET YARDIM YAPAN DERNEKLERE NEDEN SESSİZ KALIYORLAR DEMEKKİ MİLLET GÖRECEK BİLECEK BENCEEE . İŞ YAPANA TAŞ ATMAYI BIRAKALIM LÜTFEN !....

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 30/08/2009 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
ALLAH C.C. HAYIR VE HASENATTA BULUNAN HERKESİN HAYRINI KABUL ETSİN. HAYIR VE HASENAT YAPARKEN NEOLUR GURUR VE KİBİRDEN, GÖSTERİŞTEN UZAK DURALIM. EVLERE DAĞITIM YERİNE İFTAR PAKETLERİ İFTAR CADIRININ ARKA KESİMİNDE TOPLUCA DURSADA İHTİYAÇ SAHİPLERİ KENDİ GELİP ORADAN ALSALAR DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. PATPATLA MİLLETE BAK YEMEK VE ERZAK DAĞITIYORUZ DERGİBİ OLMUŞ DAĞITIMLAR.HAYIRLAR NEKADAR GİZLİ VE GÖZDEN, GÖSTERİŞTEN UZAK OLURSA OKADAR İYİ OLUR..HAYIR HASENATTA BULUNAN HERKESİ KUTLAR SAYGI VE SELAMLARIMI SUNARIM.

     
     
 Yorumlayan : İlyas Özkaran      Tarih : 29/08/2009 00:00:00
   
Kaynarca
05/07/2009
Mesaj Bilgisi
71

Aktif Üye
 
Dişli spora bu hediyeler helal olsun elimizden gelsede daha iyilerini versek Ama Belediye Başkanımızdan butür Spor etkinliklerinin takipçisi olmasını istiyoruz Takip edeceginede inanıyoruz gençlerimiz kahvehanelerde eyleneceklerine spor ile ilgilenirler hiç olmazsa 03 DİYAD yönetim üyesi İlyas Özkaran herkese selam

     
     
 Yorumlayan : Ahmet Gümüş      Tarih : 28/08/2009 00:00:00
   
Bolvadin
27/07/2009
Mesaj Bilgisi
25

Yeni Üye
 
bütün dişlililrin ramazanı mubarek olsun .dişliden güzel görüntüler için sağol hocam gine dişliye gittik geldik,- video dişli tv goruntuleri çok guzel olmuş ellerine saglik hocam- dişli spora bundan sonraki her maçta başarılar,- dişlime selamlar

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta