18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA'DA İLK TOPLU İFTAR YEMEĞİ (SON FOTOLAR EKLENDİ)
AVRUPA'DA İLK TOPLU İFTAR YEMEĞİ (SON FOTOLAR EKLENDİ)


Avrupa'da çeşitli ülkelerde oturan Dişli'liler 5 Eylül 2009 cumartesi günü Avrupa Dişli'liler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin ( A-DDYD ) üyeleri için düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde biraraya geldiler. Avrupa'da ilk defa düzenlenen iftar yemeğine yakın olması münasebetiyle Frankfurt ve Bielefeld'de oturan ( her iki şehirde Köln'e 200 km ) A- DDYD üyeleri oldukça yüksek bir katılımla, yoğun bir ilgi göstermişlerdir. A-DDYD üyeleri için düzenlenen ve bütün üyelere açık olan bu iftar yemeği, Köln'de bravo restaurantta 46 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bu iftar yemeğine, Köln Dişli'liler gecesinde hizmet ve yardımlarını esirgemeyen Dişli'nin dostları, enişteleri ve gençleri özellikle davetliydi. Başkan İSA GEDİK'in selamlama konuşmasının ardından iftar yemeği yendi. Daha sonra üyelerin sorularına geçildi. Dernek yönetimi adına Başkan İSA GEDİK ve 2. Başkan YENER ÖLMEZ soruları cevaplayarak, istekleri not aldılar. yemekte ayrıca Frankfurt şehrinde önümüzdeki günlerde geniş bir istişare toplantısı yapılması da kararlaştırıldı. Bundan sonraki iftar yemeklerinin değişik şehirlerde, daha fazla katılım ve devamlı hale getirilmesi de istekler arasındaydı.

Mevlüt GÖCECİ ağabeyimizin eğitimin önemi hakkında yaptığı konuşmadan sonra söz alan Süleyman TAŞPINAR ağabeyimiz iftar yemeğine katılan üyelerimimize ve organizasyonu düzenleyen derneğimize teşekkür etti. Ahmet ÖZDEMİR ağabeyimiz de derneğimiz üstlenmiş olmasına rağmen, yemek masraflarını ödeyerek A-DDYD üyelerine jesttte bulundu. İftar yemeği Köln Fatihspor kulübünde üyelerimize çay verilerek sona erdi.









































































Son Güncelleme :  13/09/2009 Saat 14:35:31 Bu Haber  6062 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Tahsin Arslan      Tarih : 12/09/2009 00:00:00
   
almanya
07/04/2005
Mesaj Bilgisi
163

Başarılı Üye
 
...avrupa disli dayanisma ve yardimlasma dernegimizin bu güzel faliyetlerinden dolayi tebrik ederim...cok güzel bir etkinlik olmus ayrica avrupada yasayan hemsehrilerimizin birlik ve beraberliklerini bir kez daha ispatlamasi cok güzel bir duygu ...allah birlik ve beraberligi daim kilsin ....saygilarimla

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 11/09/2009 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Avrupa''da Dişli''li kardeşlerimiz arasında ilk defa düzenlenen iftar yemeği ne kadar güzel olmuş. Organizasyonu düzenleyen A- DDYD yönetim kurulundaki kardeşlerimize ve güzel bir jest yaparak yemek paralarını ödeyen Ahmet Özdemir kardeşimize teşekkür ederim. Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın. Rabbim hepinizin iftarını kabul etsin. İslam dini ne kadar güzel din müslümanları kaynaştırıyor. Allah yardımcınız olsun kardeşlerim.

     
     
 Yorumlayan : SELAMET UCAR      Tarih : 11/09/2009 00:00:00
   
KÜTAHYA
06/04/2005
Mesaj Bilgisi
135

Tecrübeli Üye
 
Benim ilgimi çeken tepsi ve bardaklar boş idi. İyiki davetli degilmişim karnım aç kalacaktı. (Tabiki bu işin espirisi) İnsan tabaklar doluyken resim çekmez mi ?

     
     
 Yorumlayan : SELAMET UCAR      Tarih : 11/09/2009 00:00:00
   
KÜTAHYA
06/04/2005
Mesaj Bilgisi
135

Tecrübeli Üye
 
kimin abileri daha yakışıklı çıkmış? Tabikide benim abilerim. Kardeşleri bir arada görmek ne güzel bir duygu olsa gerek (Benim için abilerim) tabiki

     
     
 Yorumlayan : İbrahim KARA      Tarih : 11/09/2009 00:00:00
   
Afyonkarahisar
26/05/2005
Mesaj Bilgisi
212

Fanatik Üye
 
YURT İNDE VE YURT DIŞINDA BULUNAN TÜM KARDEŞLERİMİN CUMASI MUBAREK OLSUN.. BÖYLE BİR ORGANİNASYONU TERDİP EDEREK BİR ARAYA GELENLERE HELAL OLSUN ALLAH MUHABBETİNİZİ DAİM YLESİN İNŞALLAH. KAYMAK DİYARINDAN KAGNILARLA SELAMLAR (ORMANCI)

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 15 Yorum Bulunmakta