29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ TARİHİNE TANIKLIK EDENLER (IV.BÖLÜM VİDEO EKLENDİ)
DİŞLİ TARİHİNE TANIKLIK EDENLER (IV.BÖLÜM VİDEO EKLENDİ)



Geçmişten günümüze kadar Türk tarihine ve Dişli tarihine tanıklık eden pek çok büyüğümüzden anıları dinleyenimiz çok olmuştur.

Bazen bu güzel anıları dinlemenin zevki ve hüznü yanında kayıt altına almayı pek çoğumuz düşünmüştür. İnsanlarımızın ömürlerinde geçirdikleri tarihi süreci kendilerinden dinlemenin anlattıkları acı ve tatlı anıları onların ağzından dinlemenin ayrı bir zevk ve güzellik olduğunu düşünerek geçmişte bu gerçekleri kayıt altına almayı düşündük. O zaman Yeni Camii İmam Hatibi olan Mustafa PETEK Hocamız'ında destekleriyle, Kelsüleymanların Odası'nda bu güzel anımızı , oda yarenlerinin de bizlere gösterdikleri misafirperverlikleri sayesinde gerçekleştirmeye çalıştık.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bu güzellikleri kayıt altına alıp , inşallah sizlerlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Çekimi gerçekleştirdiğimiz günün karlı ve çok soğuk olması nedeniyle Mustafa PETEK Hocamızla birlikte evlerinden tek tek alınmış, bu güzel çekim gerçekleştirildikten sonra aynı titizlikle ,misafirler arabamızla tek tek evlerine bırakılmıştı.

Bu güzel anılar büyüklerimizin yaşlı olmaları nedeniyle meşakkate katlanarak bizlere yardımcı olan ;başta Hacı Osman ÖZTOPRAK Amcamıza,oğlu Kazım Kardeşimize,Hacı Ömer SOLMAZ (Sucu Ömer) Amcamıza , Hacı Muharrem AĞILÖNÜ Amcamıza,Kelsüleymanlar Odası Yarenlerine ve diğer tüm misafirlere , bu güzel çekimi büyük özveriyle karşılıksız olarak gerçekleştiren Vural Digital Üzeyir VURAL ve Oğlu Mesut'a teşekkürlerimizi sunar, bundan sonra Dişli Kültürümüzün yaşatılması amacıyla yaptığımız ve bazı illerde yapacağımız ,değişik sürpriz çekimlerde daha güzel izlenimlerde buluşmak üzre hepinize selam ve saygılarımızı sunar ,

CUMHURİYET BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN KUTLARIZ


www.dislikasabasi.com Ekibi Adına

DİŞLİLİ BÜLENT ÖĞRETMEN




DİŞLİ'DE TARİHE TANIKLIK EDENLER 2005/1




DİŞLİ'DE TARİHE TANIKLIK EDENLER 2005/2




DİŞLİ'DE TARİHE TANIKLIK EDENLER 2005/3




DİŞLİ'DE TARİHE TANIKLIK EDENLER 2005/4.BÖLÜM









Son Güncelleme :  29/10/2009 Saat 18:52:40 Bu Haber  5252 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa tekeş      Tarih : 01/11/2009 00:00:00
   
KÜTAHYA
28/04/2006
Mesaj Bilgisi
916

Fanatik Üye
 
DEGERLİ SİTE YÖNETİCİLERİ VE ARKADAŞIM BÜLENT BEY ÖNCELİKLE BU TÜR CANLI TARİHLERDEN BİZE AKTARDIGIN KIYMETLİ BİLGİLER İÇİN ELLERİNE SAGLIK, UNUTMA BU BİLGİLER BİZE İLERDE KLAVUZLUK EDECEKTİR . TÜM ŞEHİTLERİMİZ VE KURTULUŞ SAVAŞINDA MALIYLA CANIYLA DESTEK VEREN GEÇMİŞİMİZLE GURUR DUYUYORUM (BAŞTA TÜRK SUBAYI ALİ İHSAN PAŞAYI ODASINDA, TÜRK SUBAYINI EVİNDE AGIRLAYIP HER TÜRLÜ MADDİ VE MANEVİ DESTEGİ VEREN GINCIRLI DEDEM VE DİGER KASABA HALKINI RAHMETLE ANIYORUM) CANLI TARİH OLAN HACI OSMAN AMCA ,HACI ÖMER AMCA ,HACI MUHARREM AMCA VE TÜM ODA YARENLERİNİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM ÇEKİM İÇİN ÜZEYİR ENİŞTEYE VE SANA AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM.DAHA BUNA BENZER ANILARI DEDEMDEN DİNLEMİŞTİM İŞALLAH SONRA PAYLAŞIRIZ SEVGİLRİMLE...

     
     
 Yorumlayan : mustafa daldal      Tarih : 29/10/2009 00:00:00
   
afyon
07/06/2008
Mesaj Bilgisi
25

Yeni Üye
 
İYİDE VİDEO AÇILANA KADAR BAŞINDA ÇALAN MÜZİK BİTENE KADAR ADAM ÇILDIRIYOR

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 28/10/2009 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
hocam ellerine saglik

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 28/10/2009 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Öğretmenim tşk.ler Dişli hakkında çok şey bilen bu insanlardan faydalanılmalı, Ömer amca ile bir yıl mesai arkadaşlığım oldu, ağzından bal akar canlı, ayaklı bir kütüphanedir. Sohbete katılan tüm büyüklerimize Allah uzun ömürler versin.

     
     
 Yorumlayan : MevlütSami OKUMUŞ      Tarih : 27/10/2009 00:00:00
   
BİNGÖL
01/03/2008
Mesaj Bilgisi
57

Aktif Üye
 
Teşekkürler Bülent Hocam..

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 26/10/2009 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
SAYIN BÜLENT GÜVENİR HOCAM; ÇOK GÜZEL BİR DERLEME VE GEÇMİŞİ TAZELEMEK ADINA, GELECEĞE IŞIK TUTMAK VE NEREDEN GELİNDİĞİNİN BİLİNMESİ AÇISINDAN MÜKEMMEL BİR ÇALIŞMA OLMUŞ. ADAM İZLERKEN NEREDE PATIMAİL AMCA, ÇELİK ÇAVUŞ.AMCA, MIÇOK HALİL AMCA, TRENİN MEMET AMCA, NASIF CEYLENIN BABALIĞI MEMET AMCA NEREDE DİYE ESKİ GÜNLERİ HATIRLIYOR.ŞU ÇALIŞMA ESKİDEN ONLERIDA KATARAK YAPILSA DAHA İYİ OLURDU. BUNA DA ŞÜKÜR İYİKİ BU FAALİYETİ ÜSTLENİP YÜRÜTÜYORSUN. ŞAHSINI VE EKİBİNİ KUTLAR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLER SAYGILAR SUNARIM.

     
     
 Yorumlayan : ümit öztoprak      Tarih : 26/10/2009 00:00:00
   
Gölbaşı/ANKARA
27/06/2005
Mesaj Bilgisi
404

Fanatik Üye
 
BÜLENT HOCAM ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN.

     

Habere Yapılmış Toplam 7 Yorum Bulunmakta