29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 PENDİK KAYMAKAMI DR.MEHMET ODUNCU'NUN 03 DIYAD ' I ZİYARETİ(FOTO)
PENDİK KAYMAKAMI DR.MEHMET ODUNCU'NUN 03 DIYAD ' I ZİYARETİ(FOTO)


PENDİK KAYMAKAMI DR.MEHMET ODUNCU'NUN 03 DIYAD ' I ZİYARETİ

24 Eylül 2009 tarihinde Pendik Kaymakamlığı'na atanan Bolvadin doğumlu Sn. Dr. Mehmet Oduncu ; 03 DIYAD Yönetim Kurulu tarafından kendisine yapılan daveti kırmayarak bugün (08 Kasım 2009) sabahı derneğimize kahvaltıya gelmiştir.

Dernek merkezinde yapılan kahvaltıya aynı zamanda İstanbul ve çevresinde yer alan derneklerin başkan ve yönetim kurulu başkanları ile AFSİAD ile birlikte çeşitli görevlerde bulunan hemşerilerimiz de katılmıştır. Sabahın erken saatlerinden itibaren hummalı bir şekilde başlayan hazırlıklar sonucunda yapılan bükme ve katmer ile yapılan kahvaltı tüm katılanlar tarafından tam not almıştır.

Kaymakam Dr.Mehmet Oduncu ' nun yaptığı açılış konuşması ile başlayan ve ardından katılan hemşerilerimizin kendini kısa cümleler ile tanıtması şeklinde devam eden toplantı kahvaltı ile devam etti ve kahvaltının ardından ; 21 Kasım 2009 tarihinde yapılacak olan "EGEBİR GECESİ" ' ne Afyonkarahisarlılar olarak nasıl bir katılım gerçekleştirileceği istişare edildi.

Ardından 03 DIYAD 'ında içinde bulunmak istediği "Afyonlular Federasyonu" ' nu kurmak için ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği, nasıl bir yol izlenmesi gerektiği değerli dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından müzakere edilmiştir.

Böyle güzel bir ortamın oluşmasını sağlayan başta 03 DIYAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine , bükme ve katmerlerde emeği geçen hanım kardeşlerimize sitemiz ve kasabamız halkında teşekkürü borç biliriz.


Pendik Kaymakamı Dr. Mehmet Oduncu'nun özgeçmişi

1962 yılında Afyon’un Bolvadin İlçesinde doğdu. 1985 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1986 yılında İzmir Valiliği’nde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Ordu-Kumru, Ankara-Keskin ilçelerinde vekil Kaymakamlık görevlerinden sonra 1989 yılında Kaymakam Adaylığı kursunu tamamlayarak Balıkesir’in Balya İlçesine atandı. Sırasıyla Denizli-Baklan, Kastamonu-Şenpazar, Mardin-Ömerli, Kütahya–Emet, ilçelerinde Kaymakam olarak çalıştı. Beş yıl süre ile çalıştığı Sivas Vali Yardımcılığından sonra Bakanlık Hukuk Müşaviri olarak atandı.

2005 yılından beri Bakanlık Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak çalışdı. Bir yıl süre ile İngiltere’de yabancı dil ve mesleki eğitim aldı. Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans ve doktora eğitimlerini tamamladı.

İyi derecede İngilizce bilen Sayın Dr.Mehmet ODUNCU, evli ve üç çocuk babasıdır.

Yapılan Kahvaltılı toplantıya katılan hemşerilerimizin isimleri aşağıda yer almaktadır

Numan Benek (Darıca Afyonkarahisarlılar Dernek Bşk.) , İsmail ÖZEK (Darıca Afyonkarahisarlılar Dernek Bşk.Yrd.) , Metin SÖYLEMEZ (Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclisi Üyesi) , Mustafa AKYOL (Sinanpaşa İlçesi Çobanözü Der.Kurucu Bşk) , Gökhan AKYOL (Sinanpaşa İlçesi Çobanözü Der.Yün.Kur.Üyesi), Sedat Çetinkaya (Tepecik Büyükçekmece Afyonkarahisarlılar Dernek Bşk.) , Salih BOYRACI (Tepecik Büyükçekmece Afyonkarahisarlılar Dernek Bşk.Yrd.) , Faruk Türkmenel (Haydarlı Kültür ve Day.Der.Bşk) , Burhan ERHAN (Haydarlı Kültür ve Day.Der.Üyesi) , Mehmet YILMAZ (Afyon Kayadibi Köyü Der.Başkanı) , Erdoğan SEVİM (Afyon Kayadibi Köyü Der.Bşk.Yrd) , Gökhan OTURSUN (Dinarlılar Derneği Başkanı) , Ahmet KILIÇASLAN (Şuhut Kültür ve Dayanışma Der.Başkanı), H.İbrahim DORUKLU (Şuhut Kültür ve Dayanışma Der.Yön.Kur.Üyesi) , İlyas SEÇEN (Bağcılar Yeni Afyonkarahisarlılar Der.Bşk.Yrd.) , Serkan AKAN (Bağcılar Yeni Afyonkarahisarlılar Der.Üyesi) , Abdülkadir Süllüoğlu (Kartal 15.Noteri) , Halil Güler (Kanal 3 tv Marmara Bölge Tem.) , Hüseyin Çelik )Kamu Görevlisi) , Naci BÜYÜR (İst.Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı) , Süleyman Nacak(İst.Afyonkarahisarlılar Derneği) , Şükrü Şahin (İst.Afyonkarahisarlılar Derneği) , Ali Nurdoğan (İstanbul Afsiad Yön.Kur.Üyesi ve EGEBİR Yön.Kur.Üyesi) , Kamil AY (İstanbul Afsiad Genel Başkanı) , Seçkin KÖSE (İstanbul Afsiad Genel Sekreteri) ve Mustafa Mühsürler (İstanbul Afsiad Onursal Başkanı)

Yapılan kahvaltılı toplantıdan izlenimlerle sizleri başbaşa bırakıyoruz

(Fotoğraf makinasında oluşan tarih sorunu nedeniyle fotoğraflarda 09/11/2008 tarihi çıkmıştır. Fotoğraflar 08 Kasım 2009 tarihine aittir.)


































Son Güncelleme :  12/11/2009 Saat 12:51:55 Bu Haber  7758 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : ISA GEDIK      Tarih : 13/11/2009 00:00:00
   
KÖLN
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
412

Fanatik Üye
 
Devletimizin özellikle son birkac yildir belirgin bir sekilde sivil toplum örgütlerine önem vermekte oldugunu gözlemliyorum. Böyle bir ziyaret, hele hele hemsehrimizse daha baska bir güzellik kazaniyor. Hemsehrimiz ve pendik kaymakami Sn.Dr. Mehmet Oduncu, nun ziyaretini önemsiyor ve avrupadan selamlarimizla birlikte tesekkürlerimizi sunuyoruz. ISA GEDIK AVRUPA DISLI YARD. ve DAY. DER. (A-DDYD) BASK.

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 12/11/2009 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Pendik Kaymakamı Sayın Mehmet ODUNCU Bey’in Babaları, Sayın Veysel ODUNCU’nun İmam olarak,Babam Celal GÜVENİR’in de öğretmen olarak birlikte Çay Devederesi-Bulanık Köylerinde 1958-1963 yıllarında görev yapmışlar.1990 yılında,Babaları Veysel ODUNCU Hocamızı babamla birlikte,Ankara ‘da bulunan evlerinde ziyaret etmiş,kendilerinin İngiltere’de ihtisas yapmakta olduklarını bize dile getirmişlerdi. Başbakanlıkta Daire Başkanı olan ağabeylerini Başbakanlıkta ziyaret etmiştik.Son derece değerli ve mütevazi şahsiyete sahip olan ODUNCU ailesinin kıymetli fertlerinden birisi olan Pendik Kaymakamı Sayın Mehmet ODUNCU Bey’in yeni görevlerini tebrik ediyor, Kendilerine ve ailesine selam ve saygılarımızı iletiriz.(Dişlili Bülent Öğretmen ve Ailesi)

     
     
 Yorumlayan : sami okumuş      Tarih : 11/11/2009 00:00:00
   
afyon
28/11/2005
Mesaj Bilgisi
4

Yeni Üye
 
Kaymakam Beyin 03 DİYAD ı ziyaret etmesi sadece Bovadin doğumlu olması değil,derneğin yaptığı ciddi çalışmaların neticesinde devlet erkanı tarafından da kabul görülmesine ve ciddiye alınmasına vesile olmuştur.Dernek faaliyetlerinde maddi manevi katkısı bulunan tüm hemşehrilerimizi tebrik eder,hayırlı ve güzel çalışmalarının devamını temnni ederim.

     
     
 Yorumlayan : İlyas Özkaran      Tarih : 10/11/2009 00:00:00
   
Kaynarca
05/07/2009
Mesaj Bilgisi
71

Aktif Üye
 
Kaymakam beye Dernegimize ve Pendik ilçesine hoş geldin der başarılar dilerim İnsanın memleketinden bu şekilde makam ve mevki sahibi kişileri görmek gurur verici birşey

     
     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 08/11/2009 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
KAYNARCADA KURULUP FAALİYETİNİ YÜRÜTEN 03 DİYAD BUGÜNLERE DAHA ÖNCEKİ BŞK.VE YÖNETİM KURULLARI İLE ŞİMDİKİ BAŞKANIMIZ MUŞTAFA BEY SAYESİNDE GELMİŞTİR. SAYIN BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU İLE TÜM AFYON DERNEK VE YÖNETİCİLERİNE DE SAYGILAR SUNUYORUM. BÖYLE BİR ETKİNLİKTE KAYMAKAM BEYİN DAVETE KATILMASI AFYON DERNEKLERİNİN TEK YÜREK OLARAK ORADA BULUNMALARI TAKDİRE ŞAYANDIR. YALNIZ EFOTOĞRAF MAKİNASI TARRİHİ 2008 KASIM AYINI GÖSTERMİŞ, SANKİ GECEN YILIN FAALİYET FOTĞRAFI GİBİ OLMUŞ.HERKESİ SAYGI İLE SELAMLIYORUM.

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 08/11/2009 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Pendik Kaymakamı sayın Dr. Mehmet Oduncu Bey''in 03 DİYAD''ı ziyaret etmesinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Geçen yıl Bolvadin Kaymakamımız Sayın Y. Fatih Kadiroğlu Bey Merkez DİYAD''ı ziyaret etmişti. Vali ve Kaymakamların sivil toplum kuruluşları olan derneklere ilgi ve destekleri ülkemiz adına sevindirici. 03 DİYAD başarılı ve etkin, sesini geniş kitlelere duyuran bir derneğimiz. Kendilerine çalışmalarında başarılar dilerim.

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta