28 Nisan 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  DİŞLİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU HASTALARI ZİYARET ETTİ
 DİŞLİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU HASTALARI ZİYARET ETTİ



Hastanın moralini yükseltmek, gönlünü hoş etmek, hoşuna gidecek şeyler söylemekte, hastalığın iyileşmesi veya hafiflemesi açısından şaşılacak bir etki vardır. Çünkü ruhlar ve bedeni kuvvetler, moral ile güç kazanır, vücudun hastalığı yok etmesine yardımcı olur. Tecrübe ile sabittir ki; hastalardan bir çokları, sevdikleri ve saygı duydukları insanların kendilerini ziyaret etmesi,onları görmeleri, onların iltifatlarına mazhar olmaları ve onlarla konuşmaları sebebiyle moral güçleri yükselmiş ve iyileşmeye yüz tutmuşlardır. İşte hasta ziyaretinin faydalarından birisi de budur.

Nitekim Peygamber Aleyhisselam: ''Ziyaret için bir hastanın yanına vardığınızda, onun bu hastalıktan kurtulabileceği ve daha nice yıllar yaşayacağı ümidini veriniz! Çünkü sizin böyle konuşmanız, Allah'ın kaza ve kaderinden hiç bir şeyi değiştirmez, fakat bu sözler hastanın gönlünü ferahlatır, morelini yükseltir'' buyurmuştur.

Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Kadir Gecesi münasebetiyle kasabamızda ikamet eden hasta ve yaşlılarmızı ziyaret etti. Onların hayır duasını aldı. Allah hastalarımıza şifa, yakınlarını kaybedenlere sabır versin.






































Son Güncelleme :  06/09/2010 Saat 15:29:23 Bu Haber  3690 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 10/09/2010 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
AYAĞI KIRILAN TEYZELERE AÇİL ŞİFALAR, YAKINLARINI KAYBEDENLERE ALLAHTAN SABIR DİLERİM.03 DİYAD YÖNETİMİ VE GÖREVİNDE BULUNAN BACILARI, TEYZELERİ KUTLUYORUM, BU MÜBAREK GÜNLERDE ZİYARET EDEREK ONLARIN ACISINI PAYLAŞIP, ZİYARET ETMESİNDEN DOLAYI ELLERİNDE ÖPER BAYRAMLRINI KUTLARIM.

     

Habere Yapılmış Toplam 1 Yorum Bulunmakta