12 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(11/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ HAKKINDA VERİLEN KARAR
DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ HAKKINDA VERİLEN KARAR



Kasabamız Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeleri Hakkında Temmuz Ayında Danıştay 8. Dairesi Tarafından 2008 Yılı Belediye Kesin Hesabının Onaylanmaması Nedeniyle, Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyelerinin Düşürülmesi Kararından Sonra Bolvadin İlçe Seçim Kurulu Tarafından Yasa Gereği 60 gün İçerisinde Seçim Yapılması Maddesi Gereği Seçim Takvimi İşletilmiş, 10 Ekim 2010 Tarihinin Dişli Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyelerinin Seçiminin Yapılacağı Tarih Olarak Belirlenmişti.


Ancak; Dişli Belediye Başkanı Mustafa KARAKOÇ ve MHP Listesinden Seçilmiş Olan Belediye Meclis Üyeleriyle Birlikte Danıştay Üst Kurulu'na İtirazda Bulunmuşlar, Adli Tatil ve Diğer Nedenlerle Davanın Karar Aşaması Bu Güne Kadar Uzamış ve Bu Gün Verilen Kararla ; Tekrar Belediye Başkanı Mustafa KARAKOÇ'un ve Meclis Üyelerinin Görevine İade Edilmesi Yönünde Karar Verdiği, Değişik Kaynaklardan Ulaştırılmıştır.


Daha Önceki Duyumlar ve Bundan Sonraki Konuyla İlgili Diğer Gelişmeler Resmi Bilgi ve Belgelerle Teyit Edildikten Sonra Sitemizden Yayınlanacaktır.









SİTEMİZ ZİYARETÇİLERİNİN DİKKATİNE



Kasabamızda Meydana Gelen Belediye İle İlgili Yaklaşık 2 Aydır Gelişen Haberleri Kasabamızın Diğer Sitelerinin Yayınlamasından Daha Sonra Yayınlamaya Özen Gösterdik. Duyum olarak aldığımızda bile asla Asparagas Haber Anlayışıyla Balıklama Dalmamaya Özen Gösterdik. Bunu da Kasabamız İnsanları Arasındaki Kardeşlik Bağlarının Kopmaması Amacını Gütmemizden Dolayı Elimize Geçmişte ;

"Danıştay Dairesinin "Dişli Belediye Meclisi'nin 2008 Yılı Belediye Kesin Hesabını Tümüyle Reddetmesi Nedeniyle 5393 Sayılı Yasanın 30/a Maddesine İstinaden , Danıştay 8. Dairesi 2010/3589 sayılı Kararı Gereği Dişli Belediye Başkanının Düşürülmesi ve Belediye Meclisinin Tümüyle Feshine Oy Birliği İle Karar Verildiği Bilgisi Edinilmiştir."

Şeklinde İlgili Belgeyi Gördükten Sonra Yayınladık.

Son Gelişmelerde Diğer Sitede Önce Yayınlandıktan Sonra Elimizde Gerçek Bilgi Olmadan Duyuma Göre Belediye Haberini Yayınladık. Elimizde Belge Olmadan Sadece Telefonla Bazı Kişilerden Bilgi Alarak Duyumlar Üzerine Aldığımızı Yazımızda Belirttiğimiz Gibi Resmi Yazı Belge Elimize Geçtiğinde Güncelleneceğini İlgili Kişilerede İfade Edilmiştir.

Biz Bu Kadar Titizlik İçersinde Olduğumuz Halde Kasabamıza Ait Diğer Bir Sitede Ulu Orta İsmini Belirtmeden Gerek Editörlerimiz Gerekse Sitemiz Hakkında Hakaret Derecesine Varan Yorumların Yer Alması Bizleri Üzmüştür.

Kasabamızın En Çok Birlik Beraberliğe İhtiyacı Olduğu Bu Günlerde Tüm Kesimleri ve İlgili Yöneticileri Sükunete Davet Eder , Bu Beraberliğin Devamı İçin Sürekli Çalışacağımızı ve 5 yıldır devam eden çizgimizden ödün vermeyeceğimizi Tüm Ziyaretçi ve Üyelerimize Duyururuz.

İBRAHİM YILDIRIM
Admin



Son Güncelleme :  25/09/2010 Saat 09:26:31 Bu Haber  9234 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2072 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa mert      Tarih : 25/09/2010 00:00:00
   
Gebze
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
201

Fanatik Üye
 
INSANI BUYUK YAPAN KENDI AZMI VE SABRIDIR. BUYUK INSANLAR OLMADAN BUYUK ISLER BASARILAMAZ,DAHA NICE BASARILARI BIRLIKTE KUTLAMAK DILEGIYLE GOREVINDE BASARILAR DILERIZ. (GEBZEDEN SLMLAR)

     
     
 Yorumlayan : serdar akkuş      Tarih : 25/09/2010 00:00:00
   
bulgaristandan
16/10/2007
Mesaj Bilgisi
56

Aktif Üye
 
ÖNCELİKLE ADALET YERINI BULDU DIYORUM.DİŞLİYE HİZMET ETMEYE DEVAM.ALLAH (CC)YÜZÜNÜN AKIYLA GÖREVİNİ TAMAMLAMAYI NASİB EYLESİN.SELAMLAR

     
     
 Yorumlayan : Mesut Tekeş      Tarih : 25/09/2010 00:00:00
   
Denizli/Merkez
03/02/2009
Mesaj Bilgisi
61

Aktif Üye
 
SONUNDA ADALET TECELLİ ETTİ HAK YERİNİ BULDU KOCA REİS MEMLEKETİMİZ İÇİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN MESUT TEKEŞ / DENİZLİ

     
     
 Yorumlayan : ismail cakil      Tarih : 25/09/2010 00:00:00
   

04/01/2008
Mesaj Bilgisi
211

Fanatik Üye
 
insallah kasabamiz icin hayirli bir karardir hayirli ugurlu olsun

     
     
 Yorumlayan : MEVLÜT DURU      Tarih : 25/09/2010 00:00:00
   
AFYON
25/09/2010
Mesaj Bilgisi
1

Yeni Üye
 
KASABAMIZ İÇİN VERİLEN KARARIN ADALETLİ OLDUĞUNA İNANIYORUM TÜM KASABA HALKIMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM (HAMAMCI MEVLÜT)

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 25/09/2010 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
ibrahim malum stede takma isimm ile yazilar yaziliyor asillik yok yani kimin neyazdigini bilemiyorsun adam olan adan biryere bisey yaziyor ve hakaret ediyorsa ERKEK gibi adini da yazar soy adinida ama nerede seviyeli ve durs inlanlar hep gaypak nolacak asil olan insan ERKEK olan insan biryere bisey yaziyorve iftira atiyorsa isminide yazssin kim oldugu bilinsin

     
     
 Yorumlayan : İbrahim YILDIRIM      Tarih : 25/09/2010 00:00:00
   
Kaynarca/İstanbul
01/04/2005
Mesaj Bilgisi
408

Site Yöneticisi
 
Kasabamız Belediye Başkanı''nın göreve dönmesi ile ilgili olarak haberimiz yoruma kapalı idi. Ancak kasabamıza ait diğer bir sitede yöneticileri ile görüşmemize rağmen hakaret derecesinde sitemiz ve editörlermiz hakkında yorumlar yer alması ve hiç bir müdahele ile karşılaşmaması nedeniyle haberi yoruma açtık. Sağduyulu ve aşırıya kaçmayacak tüm yorumlar sitede kalacaktır.

     
Toplam 4 sayfada 1..234

Habere Yapılmış Toplam 37 Yorum Bulunmakta