30 Nisan 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 MANİSA'DA YAPILACAK OLAN 2011 YILI PİKNİK DUYURUSU
MANİSA'DA YAPILACAK OLAN 2011 YILI PİKNİK DUYURUSU


Manisa ' daki dişlililer olarak geleneksel hale gelmiş olan "Baharı Karşılama Pikniği" daha önceleri mayıs ayında Hıdrellez'den sonraki bir tarihte yapılmaktaydı. Bu sene bazı nedenlerden dolayı 24/04/2011 tarihinde yapılması kararı alınmıştır.

Piknik için Tilki Süleymaniye Köyü girişinde bulunan Çamlık Park olarak bilinen mesire yeri seçilmiştir. Pikniğimize bütün kasaba halkımız ve gurbetteki diğer bütün dişlili kardeşlerimiz davetlidir.

Piknik için otobüsler tutulacaktır. Gitmek isteyen kardeşlerimizin en geç 20/04/2011 tarihine kadar Manisa Dişli Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer GEDİK'e bilgi vermeleri önemle duyurulur.

Ömer GEDİK
cep:0544 643 0706 veya 0541 516 7319

Çamlık Park piknik yerinin kısaca tarifi; Manisa Akhisar yolu üzerinde Yavaşlar Vergi Denetimi binasını geçtikten 300 metre sonra sol tarafa yol dönmektedir. Bu yolu döndükten sonra 3 km. gidilir ve yol iki'ye ayrılır. Bu yol ayrımında Çamlık Parka gider levhası bulunmaktadır. Levhanın gösterdiği yoldan 2 km. daha ilerlendikten sonra piknik yerine varılır. Piknik yerinin Manisa'ya olan toplam uzaklığı 13 km'dir.

Piknik yapmak için seçilen mesire yerinden birkaç fotoğraf çekilerek izlenimlerinize sunulmuştur. Şimdiden herkese iyi eğlenceler.
























Son Güncelleme :  11/04/2011 Saat 15:14:24 Bu Haber  4256 Kez Okundu



Manisa ' dan bildiriyor
 
Bekir Tekeş

babastar_03@hotmail.com

Sitemizde 67 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 19/04/2011 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın, iyice pekiştirsin. Böyle gün ve geceleri tekrarlayarak hemşehriliğimizi unutturmasın. İnşallah güzel ve huzurlu bir birliktelik olur. Bu güne katkı sağlayanlardan Allah razı olsun. Bol bol fotoğraf koyun ki bizde o anları yaşamış olalım. Beni tanıyan ve tanımayan tüm hemşehrilerime selamlar.Allah yar ve yardımcınız olsun.

     
     
 Yorumlayan : Mevlüt AĞILÖNÜ      Tarih : 16/04/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
09/04/2011
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
Manisa''daki köylülerimize iyi piknikler dilerim. Yalnız bazı yerlerde piknik yapılınca çevre temizliği yapılması unutuluyor. Atalarımızın bir sözü vardır. Aslan yatağından belli olur diye. Piknik yapıldıktan sonra şöyle güzel bir çevre temizliği yapılırsa ne kadar güzel olur. Ayrıca yakılan ateşte söndürülmelidir. Gerçi Ömer bu söylediklerime dikkat eder Ben sadece ağabeyiniz olarak bir hatırlatayım dedim. Manisa''daki hemşehrilerimize selam ve sevgilerimi sunarım. Kutlu doğum haftası ülkemize birlik, dirlik ve esenlik getirsin.

     
     
 Yorumlayan : İbrahim YILDIRIM      Tarih : 13/04/2011 00:00:00
   
Kaynarca/İstanbul
01/04/2005
Mesaj Bilgisi
408

Site Yöneticisi
 
Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın.

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 11/04/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
Manisa''da Dişlili kardeşlerimizin yapacağı piknik inşallah kaynaşmaya, kardeşlik duygularının gelişmesine vesile olur. Fotoğrafta mesire yeri oldukça güzel görünüyor. Tabi ki çalışacağız ama zaman zaman da dinlenmesini de bileceğiz Hem bedenimiz hem de ruhumuz dinlenecek. Bu sene bahar biraz geç geldi. Hepimiz baharı özledik. Her canlının mutlaka dinlenmeye ihtiyacı vardır. Ağaçlar bile yaz aylarında insanlara ve hayvanlara ürün verir. Fakat kış aylarında dinlenirler. Tatili olmayanın tahsili olmaz. Her zaman ve her yerde bu böyle kabul edilmiştir. sağlığımızın yerinde olması için dinlenmemiz gerekir.

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta