19 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA YAPILDI
 AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA YAPILDI


Geçtiğimiz Pazar günü Almanya'nın Fankfurt kentinde yapılan Dişlililer Gecesi büyük bir heyecan ve coşku içinde yapıldı. Kur'an-ı Kerim ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan gece Avrupa Dişlililer Derneği Başkanı Tahsin Arslan'ın konuşmasıyla devam etti. Almanya, Fransa, Hollanda ve Belçika'dan Dişlili kardeşlerimizin katıldığı geceye Türkiye'den Belediye Başkanı Mustafa Karakoç, Bünyamin Olaş, Önder Ölmez, Özgür Ölmez, Orhan Şişik, İbrahim Kara, Bilal Çınar ve senelerce Dişli Sağlık Ocağında doktorluk yapan Sedat Kızıl katıldı.

Aylardır hazırlığı yapılan gece için dernek yönetiminin başarılı çalışmaları hemşehrilerimizin dikkatinden kaçmadı. Belediye Başkanının konuşmasının ardından Gecede müzik, sinevizyon gösterileri ve değişik aktiviteler yapıldı.

DİKKAT: KANAL 3' DE 8 MAYIS 2011 PAZAR GÜNÜ YANİ YARIN TÜRKİYE SAATİYLE 14.30'DA DİŞLİLİLER GECESİNİ İZLEYEBİLİRSİNİZ




















































































































































































































Son Güncelleme :  09/05/2011 Saat 18:16:14 Bu Haber  12538 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : kadir pamukcu      Tarih : 30/04/2011 00:00:00
   

15/01/2007
Mesaj Bilgisi
222

Fanatik Üye
 
Güzel bir geceydi emegi gecen bütün arkadaslara tesekür ederim.Hepinize saygi ve selamlar.

     
     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 30/04/2011 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
BİR KUŞAK ÖNCE BİZLER DÜNYAYLA TANIŞTIĞIMIZ YILLARDA,TAHTA BAVULLARI OMUZLARINDA,SEKİZ KÖŞE KASKETİ BAŞINDA,TRENLERDE GÜNLERCE YORGUN VE UYKUSUZ SEYAHAT EDEREK GİTTİKLERİ BU DİYARLARDA,TERTEMİZ RUHLARI,ÇALIŞKAN VE AZİMLİ YÜREKLERİ İLE ÇALIŞARAK;KARASABAN PEŞİNDE BIRAKTIKLARI BABALARININ,BAYRAMLARDA YÜREKLERİNDE ANNE ÖZLEMLERİNİN YANDIĞI,EŞ DOST HISIM AKRABALARLA MEKTUPLARLA,YENİ DOĞAN ÇOCUCUĞUNUN BEBEKLİĞİNİ BİLE GÖREMEDEN,ÜLKEMİZİN KALKINMASINDA,TEKNOLİJİNİN DAHA HIZLI TANITILMASINDA,KALKINMADA EKONOMİYE ALIN TERLERİNİ KOYARAK BU GÜNE GELEN BİR TÜRKİYENİN ASIL MİMARLARI OLAN,AVRUPADAKİ DİŞLİMİZİN GÜZEL İNSANLARI;SİZE EĞLENCENİN VE GÜZELLİKLERİN EN GÜZELİ LAYIKTIR...7 DEN 77 YE HEPİNİZE SELAM VE SAYGILAR SUNUYORUM...(Mustafa GÜVENİR)

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 29/04/2011 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Dişlimizin Sesini,Uzak Diyarlarda Duyurmak İçin, Birlikteliklerini Dişlililer''in Geleceğine Adayarak,Sözde Değil Özde Dernek Kuran ve Kurulduğu Günden Bu Tarafa Her Türlü Fedakarlıktan Kaçınmayarak Bu Güzel Çatı Altında Toplamayı Başaran Geçmişten Bu Tarafa Yönetim Kurulu Üyeliğinde ve Başkanlığında Bulunan,Faruk GÖCECİ,İsa GEDİK ve Tahsin ARSLAN Gibi,Değerli Yönetim Kurullarındaki Kardeşlerimize,Onlara Destek ve Güven Veren 7’den 77’ye Genç-Yaşlı Avrupa’daki Bütün Dişlili Kardeşlerimize Güzel Dişlimiz’den Selam Olsun.Unutmayalım ki;“Güzel Anları Yaşamak ve Yaşatmak,Süreklilik Gösteren Özverilerin Eseridir” Allah’ın Selam ve Rahmeti;Özverilerini Allah Rızası İçin Gösteren Güzel Dişlili Kardeşlerimin Üzerine Olsun...(Dişlili Bülent Öğretmen)

     
     
 Yorumlayan : DOĞAN SOLAK      Tarih : 29/04/2011 00:00:00
   
PENDİK,İSTANBUL
28/07/2007
Mesaj Bilgisi
256

Fanatik Üye
 
ALLAH BIRLIK ve BERABERLİĞİNİZİ BOZMASIN. HER ZAMAN BÖYLE TOPLANTILAR OLSUN Kİ ESKİ TANIDIK ARKADAŞLARI DOSTLARI GÖRELİM .AVRUPADA BİZİM KADAR OLMUŞUZ NE GÜZEL,DAHADA ÇOĞALMANIZI HER ZAMAN BIRLIK IÇINDE YAŞAMANIZI DİLERİM. TANIDIĞIM VE TANIMADIĞIM TÜM KÖYLÜLERİME,HEMŞERİLERİME ESENLİK ve MUTLULUKLAR DİLERİM.SELAMLAR

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 29/04/2011 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Dişlimizin Sesini,Uzak Diyarlarda Duyurmak İçin, Birlikteliklerini Dişlililer''''in Geleceğine Adayarak,Sözde Değil Özde Dernek Kuran ve Kurulduğu Günden Bu Tarafa Her Türlü Fedakarlıktan Kaçınmayarak Bu Güzel Çatı Altında Toplamayı Başaran Geçmişten Bu Tarafa Yönetim Kurulu Üyeliğinde ve Başkanlığında Bulunan,Faruk GÖCECİ,İsa GEDİK ve Tahsin ARSLAN Gibi,Değerli Yönetim Kurullarındaki Kardeşlerimize,Onlara Destek ve Güven Veren 7’den 77’ye Genç-Yaşlı Avrupa’daki Bütün Dişlili KardeşlerimizeGüzel Dişlimiz’den Selam Olsun.Unutmayalım ki;“Güzel Anları Yaşamak ve Yaşatmak,Süreklilik Gösteren Özverilerin Eseridir” Allah’ın Selam ve Rahmeti;Özverilerini Allah Rızası İçin Gösteren Güzel Dişlili Kardeşlerimin Üzerine Olsun... (Dişli Bülent Öğretmen)

     
     
 Yorumlayan : salih çakıl      Tarih : 29/04/2011 00:00:00
   
ist
23/08/2007
Mesaj Bilgisi
55

Aktif Üye
 
ALLAH birlik ve beraberliğinizi bozmasın çok güzel geçmişe benziyor geceniz. çoktandır göremediğim arkadaşlarıda gördüm ALLAH bütün dişlili hemşerilerimize sağlık ve bol kazançlar nasip etsin

     
     
 Yorumlayan : Soner Arslan      Tarih : 29/04/2011 00:00:00
   
Almanya
01/04/2005
Mesaj Bilgisi
64

Aktif Üye
 
Gecemize uzaktan yakindan katilan dislili hemsehrilerimize cani gönülden tesekkür ederim. Onlarin sayesinde gecemiz herzaman oldugu gibi gene en güzel sekilde gecmistir.Hepisine maddi ve manevi katkilarindan dolayi Allah razi olsun der ve birdahaki gecelerdede tekrardan bulusmayi temenni ederim.

     
     
 Yorumlayan : Celalettin Agilönü      Tarih : 28/04/2011 00:00:00
   
Almanya
13/04/2005
Mesaj Bilgisi
111

Çalışkan Üye
 
Tüm katilan herkesden Allah razi olsun,ayrica su zor zamanda dernegimize maddi ve manevi yardimda bulunan tüm hemsehrilerimize cani gönülden tesekkür eder Allah bin kattan razi olsun diyerek hep beraber bundan sonraki gecelerimizde bulusmak ümidiyle Allah´a emanet olunuz AV.D.D.YÖN.KUR.ÜY.Celalettin Agilönü Not.:Mustafa abi sanada ayrica tesekkürlerimi iletir basarilarinin devamini dilerim yardimlarin icin Allah razi olsun selamlar

     
     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 28/04/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
Avrupada yaşayan hemşerilerimizi birlik ve beraberlik içinde gördüm. İşaallah böyle devam eder. kasabamızdan giden kardeşlerimizde oradaki hemşerilerimizi yanlız bırakmamışlar geceye renk katmışlar. manisadan avrupadaki kardeşlerime kucak dolusu selamlarımı sunarım.

     
     
 Yorumlayan : Tahsin Arslan      Tarih : 28/04/2011 00:00:00
   
almanya
07/04/2005
Mesaj Bilgisi
163

Başarılı Üye
 
gecemize uzaktan yakindan katilan tüm kardeslerimize,türkiyeden gelen misafirlerimize,gecemizde görev alan hizmet eden herkese, Avrupa dislililer dernegi olarak sonsuz tesekkür ederiz dernegimiz bir geceyi daha tamamlamanin onurunu ve gururunu yasamaktadir gecemizin dernege maddi ve manevi katkisi beklenenin üzerinde olmustur herkesten Allah razi olsun Av.D.D olarak sonsuz tesekkür ve saygilarimizi sunariz

     
Toplam 5 sayfada 12345>

Habere Yapılmış Toplam 44 Yorum Bulunmakta