19 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA YAPILDI
 AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA YAPILDI


Geçtiğimiz Pazar günü Almanya'nın Fankfurt kentinde yapılan Dişlililer Gecesi büyük bir heyecan ve coşku içinde yapıldı. Kur'an-ı Kerim ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan gece Avrupa Dişlililer Derneği Başkanı Tahsin Arslan'ın konuşmasıyla devam etti. Almanya, Fransa, Hollanda ve Belçika'dan Dişlili kardeşlerimizin katıldığı geceye Türkiye'den Belediye Başkanı Mustafa Karakoç, Bünyamin Olaş, Önder Ölmez, Özgür Ölmez, Orhan Şişik, İbrahim Kara, Bilal Çınar ve senelerce Dişli Sağlık Ocağında doktorluk yapan Sedat Kızıl katıldı.

Aylardır hazırlığı yapılan gece için dernek yönetiminin başarılı çalışmaları hemşehrilerimizin dikkatinden kaçmadı. Belediye Başkanının konuşmasının ardından Gecede müzik, sinevizyon gösterileri ve değişik aktiviteler yapıldı.

DİKKAT: KANAL 3' DE 8 MAYIS 2011 PAZAR GÜNÜ YANİ YARIN TÜRKİYE SAATİYLE 14.30'DA DİŞLİLİLER GECESİNİ İZLEYEBİLİRSİNİZ




















































































































































































































Son Güncelleme :  09/05/2011 Saat 18:16:14 Bu Haber  12538 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : AYSEL ŞİŞİK      Tarih : 02/05/2011 00:00:00
   
ÇAY/AFYON
10/07/2007
Mesaj Bilgisi
111

Çalışkan Üye
 
Peygamberimiz,... müminin müminle dayanışması, parçaları birbirine bağlayıp kuvvetlendiren bina gibidir...buyuruyor.Geceniz çok güzel olmuş...Allah birlik ve beraberliğinizi daim etsin...

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 01/05/2011 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Avrupa''da Dişlililer gecesi iyi olmuş. Tabiki Dernek yönetimi epeyce yorulmuştur. Ama tatlı bir yorgunluk olsa gerek. Tahsin Aslan ve yönetim Kuruluna gelecekte yapacakları etkinliklerde de başarılar dilerim. Önceki Başkan İsa Gedik''e de geçmişte yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Bayanlar maharetli elleriyle hünerlerini ispatladılar. Sağolsunlar Zaten kadınlar olmasa biz erkeklerin hali perişan olur. Bir çoğumuz pantolonunu bile ütüleyemez. Yumurta hariç yemek yapamaz aç kalırız. Allah''ta Hz. adem''in yanına havva Anamızı yaratmış. Hayatın yükünü beraber çeksinler diye. Yorumlar güzelde Yüksekokulda okuyan öğrencilerin yorumlarını pek göremiyorum. yoksa siteye üye değiller mi? Öğrencilerin yüksek fikirlerinden yararlansak.

     
     
 Yorumlayan : FATİH OKUMUŞ      Tarih : 01/05/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çalışkan Üye
 
Avrupa''da Dişlililer Gecesi inşallah birlik beraberlik dayanışma ve kaynaşmaya vesile olur. Yönetim Kurulunu kutlarım. Daha önceki Başkan İsa Bey ve yönetimini de kutlarım. Uzun süredir göremediğim arkadaşların fotoğraflarını gördüm. Kardeşimi, yeğenimi, gelinleri, amca oğullarını gördüm. İnternet iyiye kullanılırsa ne kadar güzel. Bu arada bizim için saatlerce özveri içinde emek ve zaman harcayıp haberleri bize ulaştıran editörlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.

     
     
 Yorumlayan : Adem SAPMAZ      Tarih : 01/05/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası / Bolvadin
01/12/2005
Mesaj Bilgisi
169

Başarılı Üye
 
Güzel bir gece olmuş.Böyle etkinlikler kasabamızdaki birlik ve beraberliği dahada pekiştirir. ALLAH birlik ve beraberliğimizi bozmasın..Emeği geçen herkesin emeğine sağlık...

     
     
 Yorumlayan : muammer aksoy      Tarih : 01/05/2011 00:00:00
   
MARS
26/01/2008
Mesaj Bilgisi
203

Fanatik Üye
 
ÇOK GÜZEL BİR GECE OLMUŞ KATILIMLARIYLA VE EMEKLERİYLE RENK KATAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER DİŞLİLİ OLMANIN NEKADAR GURUR VERİCİ OLDUĞUNU KANITLAYAN BİRLİK VE BERABERLİK TABLOSU EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZIOLSUN BU BİRLİK VE BEREABERLİĞİN DEVAMINI VE DAİM OLMASINI TEMENNİ EDERİM MANİSADAN ALMANYADAKİ TÜM DİŞLİLİLERE VE AKRABALARIMA KUCAKDOLUSU SELAMLAR SEVGİLER. (MUAMMERAKSOY.manisa).

     
     
 Yorumlayan : mustafa şen      Tarih : 01/05/2011 00:00:00
   

16/09/2006
Mesaj Bilgisi
65

Aktif Üye
 
Renkli görüntüler çıkmış...böyle birlik beraberlik içinde olmanız insanlar arasında kaynaşmanın simgesi AMA hala bir avuç insan ne yaptığını bilmiyor sanırım... GÜZEL DİŞLİNİN GÜZEL İNSANLARI allah birliğinizi beraberliğinizi bozmasın...

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 01/05/2011 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Gerçekten çok renkli ve kardeşâne bir gece olmuş.Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın.Türk kültür ve geleneğini yaşatmanın yanısıra manevi değerlerinize ve manevi değerlerinizi hayatınızda daha dikkatli bir şekilde ecnebi bir ülkede yaşamanını gayreti içerisinde olmanız dileğiyle Allah yar ve yardımcınız olsun.

     
     
 Yorumlayan : ILYAS OKUMUS      Tarih : 30/04/2011 00:00:00
   
BELCIKA
13/10/2005
Mesaj Bilgisi
54

Aktif Üye
 
avrupa dislililer gecesi buyuk bir coskuyla kutlandi ve cok guzel oldu .uzun zamandir gormedigimiz arkadaslarimizi ,doslarimizi gorduk ve cok mutlu olduk.emegi gecenlerden ALLAH razi olsun.

     
     
 Yorumlayan : Mevlüt AĞILÖNÜ      Tarih : 30/04/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
09/04/2011
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
Avrupa Dişlililer Gecesi güzel olmuş. fotoğraflara baktım. Uzun zamandır göremediğim arkadaşları görmüş oldum. Almanya''da iken devamlı katılırdım. Yönetim Kurulunda Görev alan gençler yoruldunuz ama önemli olan istediğiniz gibi katılım da güzel oldu. Kimisi Fransa''dan, kimisi Hollanda''dan, kimisi Belçika''dan, Kimisi Almanya''dan, kimisi Türkiye''den katıldı. Başardınız. Daha önceki Başkan İsa Bey senin emeğin hiç unutulmaz. Bunu herkes biliyor. Fikirlerinden ve tecrübelerinden yararlanılacağını umuyorum. Hanımlar da oldukça yoruldunuz ama çalışkan ve becerikli olduğunuzu ispatladınız. Zaten bizim köyün insanı tembellği hiç sevmez, bir şeyler yapmak ister. çalışır çabalar sonunda başarır. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler...

     
     
 Yorumlayan : a.muttalip okumuş      Tarih : 30/04/2011 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
Avrupa Dişlililer gecesi güzel olmuş. Yönetim kurulu arkadaşları kutlarım. Aylar önce hazırlandınız ve başardınız. Daha önce Avrupa Dişlililer derneği Başkanlığı döneminde insanımıza sayısız hizmetler yapmış derneği bu seviyeye getirmiş İsa Gedik ve Faruk Göceci''ye ne kadar teşekkür etsek azdır. Gerçekten temeli sağlam atmışlar. Allah hepinizden razı olsun. Bu arada perde arkasında günlerce çalışmalar yapan hanım kardeşlerimize şükran borçluyuz. unutulmamalıdır ki her başarılı erkeğin arkasında kadın vardır. Yönetim kurulu erkeklerden oluştuğuna göre başarının arkasında kimler olduğu belli oluyor değil mi? Kurtuluş Savaşında da Vatanın düşman istilasından kurtulması için Türk Askerine mermi taşıyan Kara Fatmalar, Nene Hatunlar yokmuydu?

     
Toplam 5 sayfada 1234.. 5>

Habere Yapılmış Toplam 44 Yorum Bulunmakta