19 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA YAPILDI
 AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA YAPILDI


Geçtiğimiz Pazar günü Almanya'nın Fankfurt kentinde yapılan Dişlililer Gecesi büyük bir heyecan ve coşku içinde yapıldı. Kur'an-ı Kerim ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan gece Avrupa Dişlililer Derneği Başkanı Tahsin Arslan'ın konuşmasıyla devam etti. Almanya, Fransa, Hollanda ve Belçika'dan Dişlili kardeşlerimizin katıldığı geceye Türkiye'den Belediye Başkanı Mustafa Karakoç, Bünyamin Olaş, Önder Ölmez, Özgür Ölmez, Orhan Şişik, İbrahim Kara, Bilal Çınar ve senelerce Dişli Sağlık Ocağında doktorluk yapan Sedat Kızıl katıldı.

Aylardır hazırlığı yapılan gece için dernek yönetiminin başarılı çalışmaları hemşehrilerimizin dikkatinden kaçmadı. Belediye Başkanının konuşmasının ardından Gecede müzik, sinevizyon gösterileri ve değişik aktiviteler yapıldı.

DİKKAT: KANAL 3' DE 8 MAYIS 2011 PAZAR GÜNÜ YANİ YARIN TÜRKİYE SAATİYLE 14.30'DA DİŞLİLİLER GECESİNİ İZLEYEBİLİRSİNİZ




















































































































































































































Son Güncelleme :  09/05/2011 Saat 18:16:14 Bu Haber  12538 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : metin gökmen      Tarih : 26/04/2011 00:00:00
   
Dişli
26/01/2007
Mesaj Bilgisi
70

Aktif Üye
 
Hemşerilerimize hayırlı olsun

     
     
 Yorumlayan : ismail cakil      Tarih : 26/04/2011 00:00:00
   

04/01/2008
Mesaj Bilgisi
211

Fanatik Üye
 
slm DDYD YONETMI VE DISLILERE GER4CEKTEN UMDUGUMUN UZERINDE BIR GECEMIZ OLDU ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN BIRLIK VE BERABERLIK GUZEL BIR SEY ALLAH BIRLIGIMIZI BOZMASIN FRANKFURT VE CEVRESINDE OTURAN KOYLULERIMIZDEN VE MISAFIR PERVERLIKLERINDEN DOLAYI HEPSINE TEK TEK TESEKKUR EDERIM TR DEN GELEN BASKAN VE ARKADASLARINDANDA KATILDIKLARI ICIN TESEKKUR EDERIM SLM DISLILI VE YONETIMINE

     
     
 Yorumlayan : Hacer OKUMUŞ      Tarih : 26/04/2011 00:00:00
   
Dişli'den
01/07/2007
Mesaj Bilgisi
180

Başarılı Üye
 
Avrupa Dişlililer Derneğinin düzenlediği Dişlililer Gecesi muhteşem olmuş. Dernek yöneticilerini kutlarım. Fotoğraflarda gördüğümüz kadarıyla katılım oldukça yüksek görünüyor. Ayrıca bizim insanımız nerede olursa olsun kimliğine sahip manevi değerlerine bağlı, vatanını, milletini, bayrağını, köyünü seven değerli insanlardır.

     
     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 26/04/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
24 Nisanda Almanya''nın Frankfurt şehrinde yapılan Dişlililer gecesi için dernek yönetiminin nazik davetlerine katılamadım. Kendilerine teşekkür ederim. Dişlililer gecesi kasabamızın şanına yakışır şekilde görkemli geçmiş. İki yılda bir arkadaşlarını, yakınlarını, dostlarını göremeyenler görüşmüş, kaynaşmış oldular. Erişkinler gençleri tanıma imkanı buldu. Dernek; üyelerine faaliyetlerini anlatma imkanı buldu. Allah hepimizi birlik ve beraberlikten ayırmasın.

     
Toplam 5 sayfada 1..345

Habere Yapılmış Toplam 44 Yorum Bulunmakta