21 Mayıs 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN AFYON'DA KONUŞTU (Fotoğraf Eklendi)
BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN AFYON'DA KONUŞTU (Fotoğraf Eklendi)



İşte Erdoğanın açıklamalarının satır başları:


Bizim dedelerimiz büyük destanlar yazdılar. Kurşun bulamadılar, yol bulamadılar ama ellerine kazma kürek alıp dirgen alıp bu destanı kazıdılar. Bugün biz ne yapıyoruz biliyor musunuz? Zaferden 80 yıl sonra 2002 yılından itibaren kendi yerli savunma sanayimizi güçlendirmeye başladık.


2002'de 247 milyon dolardı. biz bunu 2010 yılında 1 milyar dolara çıkardık. MKE'nin ihracatı 2 milyon dolardı, bu 2010 yılında 33 milyon dolara yükseldi. Malezya, Suudi Arabistan, Hollanda ve Güney Kore'ye savunma sanayii ihracatı başladı.


Milli piyade tüfeğinin tüm adımlarını attık, yüzde yüz yerli milli tankın üretimine başlıyoruz. Anka isimli 24 saat havada kalan insansız hava aracının uçuşlarını başlattık. Ben size hayallerimizi değil yaptıklarımızı anlatıyorum. Dünyada ABD ve İsrail'den sonra insansız hava aracını üreten 3. ülke olduk.


TÜM BUNLAR BİZE NASİP OLDU

İlk Türk helikopterinin yazılımını her şeyini yaptık ve 2013 yılında uçuyoruz. Göktürk uydumuzu Türk mühendislerce ürettik. Bak nerelerden nereye geldik. Topu mermisi olmayan bir millet küllerinden ayağa kalkarak bak nereye geldi. Ama bu kimlere nasip oldu, hamdolsun bize nasip oldu. Siz istikrar sürsün Türkiye büyüsün dedikçe biz bu yolda mücadeleye devam edeceğiz.


Sizi makam için değil ortak yürüyüşümüz için seviyoruz. Ne olacak işte ana muhalefet lideri çıkıp bizim kutsal değerlerimize laf ediyor. Ya madem Alevisin Hacı Bektaş Veli'yi hiç okumadın mı? Ama onlar bizim kadar onu tanımazlar. Onlar ne derlerse desinler biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. Bizim aldığımız edep buna izin vermez.


5 KURUŞLUK FENER İKİ GÜN YANAR

Afyon'luların bir sözü var, neydi o ''Akşamdan yedim güllaç, sabahtan senin de benim de karnım aç'' Olay bu. Bunlar bol keseden dağıttılar arkasından borç, faiz. Kaşıkla verdiğini kepçeyle aldılar. 5 kuruşluk fener iki gün yanar.


CHP Genel Başkanı sayın Kılıçdaroğlu'na bir Afyon sözü daha hatırlatalım: ''Gölgede duranın gölgesi olmaz'' Sayın Kılıçdaroğlu sen kendine başka bir hoca bul.


MHP ÖZELEŞTİRİ YAPACAĞINA

Biraz türban, biraz kek, bolca Ergenekon biraz da emek. Afyon salatasında bile bu kadar çeşit yok. Bu insanın midesine oturur, ülser yapar ülser... CHP'de kaset mağduru genel başkanı gitti. Şimdi de MHP'de kaset skandalı var. Onlar en başından itibaren öz eleştiri yapmak yerine Ak Parti'yi suçladı. Yargı ve yürütme görevini yapıyorlar mı? Yine Ak Parti'yi suçluyorlar; Haddinizi bilin.


Ak Parti sizin kirli işlerinizin takipçisi olmanın meraklısı değil. Yüzleri kızaracağı yerde Ak Parti'ye çamur atıyorlar. Bahçeli gökkubbeyi başımız yıkacakmış. Ya güler misin ağlar mısın, sende o mecal var mı? Sen önce yönettiğin kadroya hakim ol. Bu tür olayların liderlerle ilgili olmaması lazım. Görüntüler ortaya çıktığında da lidere düşen bu kişileri tasviye etmesidir.


CHP'nin sözde Profesör adayı tutmuş ''Her canlı ölümü tadacaktır'' sözlerini çirkin söz diyor. Profesör olmuşsun ama arif olammışsın.













































































































Habere yapılacak yorumlarda lütfen hükümet karşılaştırmaları yapmayalım ; haberin giriliş amacı başbakanımızın Afyon'a gelmesini sitemiz üye ve ziyaretçilerine haber vermektir. Sadece mitinge özel yorumlar yazalım.


Son Güncelleme :  14/05/2011 Saat 12:55:29 Bu Haber  5176 Kez Okundu



Afyon ' dan bildiriyor
 
Abdil Tekeş

abdiltekes@hotmail.com

Sitemizde 8 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : ismail gençer      Tarih : 13/05/2011 00:00:00
   
dişli
26/07/2008
Mesaj Bilgisi
63

Aktif Üye
 
sayın arkadaşlar tayyip erdoganın gelmesinden kimse rahatsız olmaz iyer adilseniz her siyasi görüşe saygı duymak zorundasınız dişli kasabası bir siyası fikirde deyil her görüşden insan var kimler başbakan olarak geldi geçti ama biz bir kasabalıyız birbirimizin külüne muhtacız kimse nifak tohumları saçmasın lütfen MÜBAREK CUMA mız kasababımaza hayırlar getisin herkese selamlar

     
     
 Yorumlayan : mehmet uçar      Tarih : 12/05/2011 00:00:00
   
istanbul
15/04/2005
Mesaj Bilgisi
47

Aktif Üye
 
sayın başbakanımızın ilimize gelmesinden duyduğum mutluluğu belirmekden onur duyuyorum ancak bazı kişilerin bundan rahatsız olduğu aşikar ama sitemizin biraz geçmişine baktığımızda sayın devlet bahçelininde geldiğini haber yaptığını göreceklerdir haber yapmak site yönetiminin işi yorum yapmak halkın görevi demekki başbakanımız seviliyoki bu kadar yorum yapılıyo göze batıyo sayın bahçelide püskevit dağıtacağına vatanı nasıl yöneteceğini anlatsada kendini sevdirse herkese saygılarımla

     
     
 Yorumlayan : zafer mert      Tarih : 12/05/2011 00:00:00
   
gebze
20/07/2007
Mesaj Bilgisi
80

Çalışkan Üye
 
BİZİM KÖYDE MEYVE VERMEYEN AĞACI KESERLER,MEYVE VERENİ DE TAŞLARLAR. ÜLKEMİZ İÇİNDE GEÇERLİ.BUNU BELEDİYEMİZDE DE YAŞADIK,ÜLKEMİZDE DE YAŞADIK.

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 12/05/2011 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Güzel Dişlim Sitesi her zaman doğrudan ve haklıdan yana tavır almıştır. Onun içinde binlerce üyesi vardır. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Afyon''a gelecekte haber yapmayacak mı? Böyle bir mantık olurmu? Sitenin ilkeli, dürüst ve tarafsız yayınlarından dolayı teşekkür ederim.

     
     
 Yorumlayan : mehmet köylü      Tarih : 12/05/2011 00:00:00
   
Jinja -UGANDA
11/11/2005
Mesaj Bilgisi
23

Yeni Üye
 
HER TURK VATANDASI GIBI BUGUN ATATURK HAVA LIMANI GUMRUK KAPASINDA OYUMU KULLANDIM, YURT DISINDA YASAYAN BIR KARDESINIZ OLARAK MODERN TURKIYEDEN SON DERECE MEMNUNUM VEDE GURURLA DUNYANIN DORT BIR YANINDA ULKEMI ANLATIYORUM BUNDAN DOLAYI DAHADA GUZEL BIR TURKIYE ICIN ISTIKRARA DEVAM... MEHMET KOYLU YANGON/MYANMAR

     
     
 Yorumlayan : irfan solmaz      Tarih : 12/05/2011 00:00:00
   
afyonkarahisar
28/03/2007
Mesaj Bilgisi
53

Aktif Üye
 
Bu vatan için bir çivi çakan herkese minnet ve şükran duyarız. Ancak kasabamızın her türlü haberine ulaştığımız bu güzel site tarafsızlığını yitirmiş gibi görünüyor. İktidar da olsa bir siyasi partinin yayın organı gibi haber yapmasını yakıştıramadım....

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 12/05/2011 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
amma abartmissiniz adam gibi adam tayip erdogan hepsi bu

     
     
 Yorumlayan : adem tosun      Tarih : 12/05/2011 00:00:00
   
manisa
10/03/2008
Mesaj Bilgisi
62

Aktif Üye
 
SAYIN VE ÇOK MUHTEREM BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYİP EROĞAN BEY AFYONKARAHİSAR KONUŞMASINI İZLEDİM VE DİŞLİ KASABASINDAN MİTİNK ALANINDAKİ GÖRÜNTÜLERİDE İZLEME OLANAĞIM OLDU KEŞKE BENDE DÜNYA LİDERİNİ SON OSMANLI TORUNU MİLLİYETCİ DÜRÜST İNAÇLI ÇALIŞKAN MERT HALKINA CÖMERT DAHA SAYMAKLA BİTİREMEYECEĞİM NİCE ÖZELLİKLERİ OLAN SYNBAŞBAKANIMIZ RECEP TAYİP BEYİ İZLEMEYİ DİŞLİLİ KARDEŞLERİM İLEBANADA NASİP OLSA İDİ NE GÜZEL OLURDU MİTİNGE KATILIMLARINDAN DOLAYI TÜM AFYON KARAHİSARLI HEMŞERİLERİME SAYGI VE SELAMLARMI SUNARIM SELAMİNALEYKÜM DİŞLİM BENİM DURMAK YOK YOLA DEVAM MANİSADAN DİŞLİYE SEVGİ VE SELAMLARIMLA. AYRICA ALİ ALKAN DAYIMIN OĞLU SENİDE MİTİNK ALANINDA GÖRDÜM VE ÇOK MUTLU OLDUM HELAL OLSUNSANA DELİKANLI VE YÜREKLİ İMİŞİN .

     
     
 Yorumlayan : FATİH OKUMUŞ      Tarih : 11/05/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çalışkan Üye
 
Tayyip Erdoğan''ın Afyon ve Kütahya konuşmasını Televizyondan izledim.. Mesai saati olmasına rağmen Afyon Hükümet Meydanı tıklım tıklım dolmuş. Herkes canı gönülden dinliyor. Keşke ben de memleketimde olsaydım mitinge katılsaydım. O heyecanı duysaydım. Misafirimizi alkışlasaydım. Başbakan bu kadar çalışmaya nasıl dayanıyor. Doğrusu merak ediyorum. Acaba kaç saat uyuyor. Dinlenebiliyor mu? Merak ediyorum Ülkesi için kendisini adamış bir lider. Sait Yeni görevin hayırlı olsun. Abdil ağabey senin de Güzel dişlim editörlüğün hayırlı olsun. Biz gurbettekiler artık Afyon''da oturan Köylülerimizin etkinliklerinden de haberdar olmak isteriz. Maşallah epey varsınız. Allah hepinize sağlık ve mutluluk versin. Durmak yok, yola devam.

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 11/05/2011 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Dünya liderinin Afyon konuşmasını dinledim. Gerçekten hatiplik Allah vergisi. Zaten liderler 100 senede bir gelirmiş.. Bu da Türkiye''nin şansı olsa gerek. Ak Parti ikdidara gelecek mi gelmeyecek mi ? diye kimsenin en küçük bir kuşkusu yok. Önemli olan Anayasayı değiştircek sayıda Meclise Millet Vekili göndermesi. İnşallah öyle de görünüyor. ancak Başbakanımızın dediği gibi çalışmak, kapı kapı dolaşmak lazım. Televizyonlarda hepimiz izliyoruz. Türkiye''ye gıpta ediyorlar. Dünyada sözü geçen ülke olduk. İnşallah gelecekten umutluyum.Ülkemiz daha iyiye daha güzele gidecek. Dün gümrükte oy kullanılmaya başlandı. Avrupa''da çalışan vatansever ve çalışkan insanlarımızın çoğunluğu Ak Partiye oy verdiğini söylüyor. Çünkü Dışardan daha iyi görüyorlar.

     
Toplam 3 sayfada 123>

Habere Yapılmış Toplam 22 Yorum Bulunmakta