17 Mayıs 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN AFYON'DA KONUŞTU (Fotoğraf Eklendi)
BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN AFYON'DA KONUŞTU (Fotoğraf Eklendi)



İşte Erdoğanın açıklamalarının satır başları:


Bizim dedelerimiz büyük destanlar yazdılar. Kurşun bulamadılar, yol bulamadılar ama ellerine kazma kürek alıp dirgen alıp bu destanı kazıdılar. Bugün biz ne yapıyoruz biliyor musunuz? Zaferden 80 yıl sonra 2002 yılından itibaren kendi yerli savunma sanayimizi güçlendirmeye başladık.


2002'de 247 milyon dolardı. biz bunu 2010 yılında 1 milyar dolara çıkardık. MKE'nin ihracatı 2 milyon dolardı, bu 2010 yılında 33 milyon dolara yükseldi. Malezya, Suudi Arabistan, Hollanda ve Güney Kore'ye savunma sanayii ihracatı başladı.


Milli piyade tüfeğinin tüm adımlarını attık, yüzde yüz yerli milli tankın üretimine başlıyoruz. Anka isimli 24 saat havada kalan insansız hava aracının uçuşlarını başlattık. Ben size hayallerimizi değil yaptıklarımızı anlatıyorum. Dünyada ABD ve İsrail'den sonra insansız hava aracını üreten 3. ülke olduk.


TÜM BUNLAR BİZE NASİP OLDU

İlk Türk helikopterinin yazılımını her şeyini yaptık ve 2013 yılında uçuyoruz. Göktürk uydumuzu Türk mühendislerce ürettik. Bak nerelerden nereye geldik. Topu mermisi olmayan bir millet küllerinden ayağa kalkarak bak nereye geldi. Ama bu kimlere nasip oldu, hamdolsun bize nasip oldu. Siz istikrar sürsün Türkiye büyüsün dedikçe biz bu yolda mücadeleye devam edeceğiz.


Sizi makam için değil ortak yürüyüşümüz için seviyoruz. Ne olacak işte ana muhalefet lideri çıkıp bizim kutsal değerlerimize laf ediyor. Ya madem Alevisin Hacı Bektaş Veli'yi hiç okumadın mı? Ama onlar bizim kadar onu tanımazlar. Onlar ne derlerse desinler biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. Bizim aldığımız edep buna izin vermez.


5 KURUŞLUK FENER İKİ GÜN YANAR

Afyon'luların bir sözü var, neydi o ''Akşamdan yedim güllaç, sabahtan senin de benim de karnım aç'' Olay bu. Bunlar bol keseden dağıttılar arkasından borç, faiz. Kaşıkla verdiğini kepçeyle aldılar. 5 kuruşluk fener iki gün yanar.


CHP Genel Başkanı sayın Kılıçdaroğlu'na bir Afyon sözü daha hatırlatalım: ''Gölgede duranın gölgesi olmaz'' Sayın Kılıçdaroğlu sen kendine başka bir hoca bul.


MHP ÖZELEŞTİRİ YAPACAĞINA

Biraz türban, biraz kek, bolca Ergenekon biraz da emek. Afyon salatasında bile bu kadar çeşit yok. Bu insanın midesine oturur, ülser yapar ülser... CHP'de kaset mağduru genel başkanı gitti. Şimdi de MHP'de kaset skandalı var. Onlar en başından itibaren öz eleştiri yapmak yerine Ak Parti'yi suçladı. Yargı ve yürütme görevini yapıyorlar mı? Yine Ak Parti'yi suçluyorlar; Haddinizi bilin.


Ak Parti sizin kirli işlerinizin takipçisi olmanın meraklısı değil. Yüzleri kızaracağı yerde Ak Parti'ye çamur atıyorlar. Bahçeli gökkubbeyi başımız yıkacakmış. Ya güler misin ağlar mısın, sende o mecal var mı? Sen önce yönettiğin kadroya hakim ol. Bu tür olayların liderlerle ilgili olmaması lazım. Görüntüler ortaya çıktığında da lidere düşen bu kişileri tasviye etmesidir.


CHP'nin sözde Profesör adayı tutmuş ''Her canlı ölümü tadacaktır'' sözlerini çirkin söz diyor. Profesör olmuşsun ama arif olammışsın.













































































































Habere yapılacak yorumlarda lütfen hükümet karşılaştırmaları yapmayalım ; haberin giriliş amacı başbakanımızın Afyon'a gelmesini sitemiz üye ve ziyaretçilerine haber vermektir. Sadece mitinge özel yorumlar yazalım.


Son Güncelleme :  14/05/2011 Saat 12:55:29 Bu Haber  5174 Kez Okundu



Afyon ' dan bildiriyor
 
Abdil Tekeş

abdiltekes@hotmail.com

Sitemizde 8 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : a.muttalip okumuş      Tarih : 11/05/2011 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
Televizyonda Başbakanımızın Afyon konuşmasını dinledim. Maşallah ne o öyle kalabalık. Gurur duydum. İnşallah Afyonumuz millet vekilini Ak partiden5 ''te 5 diyecek. Fotoğraflarda köylülerimiz gördüm, Keşke yakın olsaydım bende katılsaydım o heyecanı duysaydım. Sait ağabey yeni göreviniz için tebrik ederim. güzel organize etmişsin. Abdil Tekeş ağabey Güzel Dişilm Afyon Editörü olarak İlk haberiniz. Hayırlı olsun. Bundan sonra senden Afyon''daki Dişlililer ile ilgili bol haber bekliyoruz.

     
     
 Yorumlayan : Mevlüt AĞILÖNÜ      Tarih : 11/05/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
09/04/2011
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
Dün Başbakanımızı dinlemek için Afyon''a gittim. Mitinge katıldım. Sanki Afyon halkı Tayyibi dinlemeye gelmiş. Maşallah o kadar kalabalıktı ki. Afyon''un en uzak köylerinden bile gelmişler. Afyonlular Erdoğanı çok seviyorlar. Bir ninenin ''''Yavrum biz seni kalpten seviyoruz Allah seni nazarlardan saklasın diye konuştuğunu gördüm. Yaşı 80''e varmış sakalları ağarmış dedelerin bir heyecanını görseydiniz şaşırırdınız. Bir hastanın hastaneden serum takılı olduğu halde başbakanımızı dinlemeye geldiğini televizyondan görmüşsünüzdür. Köyümüzden katılan ve bayrak sallayan kardeşlerimi görünce sevindim. Benim köyümün insanı millete hizmet edenleri bilir ve takdir eder. Zamanı gelince Gereğini de yapar diye düşündüm. Allah yardımcın olsun başbakanım.

     
Toplam 3 sayfada 123

Habere Yapılmış Toplam 22 Yorum Bulunmakta