05 Mayıs 2024 Pazar
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(27/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 ÇEVRE VE ORMAN BAKANI VEYSEL EROĞLU BOLVADİN'E GELDİ (Foto)
ÇEVRE VE ORMAN BAKANI VEYSEL EROĞLU BOLVADİN'E GELDİ (Foto)



Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, temel atma ve açılış töreni için Bolvadin'e geldi. Huzur evinin açılışını gerçekleştirmek için geldiği Bolvadin'de, huzur evi sakinleri ve vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Eroğlu, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Açılış töreni öncesinde bir konuşma yapan Veysel Eroğlu, huzur evinin çok manidar olduğunu ifade etti. Hükümet olarak çocuklara, özürlülere, engellilere ve yaşlılara kesinlikle sahip çıktıklarını belirten Eroğlu, özellikle engelliler için sağlanılan imkanların hudutsuz olduğunu söyledi.


Bir ailede özürlü bir kişi varsa, o aileye her bir özürlü çocuk için bakımlarının karşılanması üzere maaş verdiklerini aktaran Bakan Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bazı aileler aldıkları o aylıklarla geçimini temin ediyor. Ayrıca yaşlılar için sağladığımız imkanlarda hudutsuz. Onlar, bizim için dualarını alacağımız büyüklerimizdir. Bu yüzden onlara da sahip çıkmamız lazım. Bu Ülkeye çok büyük hizmetler yaptılar. Yaşlılıklarında sosyal devlet olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Neticede bizler de zamanı gelince yaşlanacağız. Yaşlanınca netice olarak bu dünyadan göç edeceğiz. Baki kalan şu kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Hükümet olarak, sosyal devlet olmanın gereğini layıkı ile yapıyoruz. ve yapmaya da devam edeceğiz.


BOLVADİN VE KÖYLERİNE 14 MİLYON 813 BİN LİRALIK YATIRIM

Bolvadin İlçesine yapılan yatırımları da anlatan Eroğlu, 2003 yılından bugüne kadar Devlet su işleri (DSİ) tarafından Bolvadin'e 14 milyon 813 bin liralık yatırım yapıldığını dile getirdi.


Eroğlu Bolvadin'e Özburun barajı ve sulaması, Kurucaova göleti ve sulaması, Kemerkaya göleti ve sulaması, Akarçay yan dereleri ikinci kısım, Dipevler Köyü ve Taşlıdere Köyü taşkın koruma tesisleri ile tarım arazileri ve yerleşim yerleri taşkınlıklarını inşa ettiklerini söyledi.


Çevre ve alt yapı yatırımları için Bolvadin'e 10 adet proje için toplam 1 milyon 723 bin lira maddi destekte bulunduklarını anlatan Eroğlu, konuşmasına şöyle devam etti. ''Ayrıca , geçen pazartesi günü Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in iştirak ettiği merasimle bakanlık olarak Bolvadin merkez ve Kemerkaya beldesine birer adet özel sıkıştırılmalı çöp kamyonu hibe ettik. Afyonkarahisar - çay - Bolvadin karayollarında 2009 yılında 28 km yol kenarını ağaçlandırdık. ve 17 bin 960 fidan diktik. 2010 yılında, 39 dekar sahayı özel ağaçlandırmaya tahsis ederek projelendirdik.


Bakan Eroğlu'nun konuşmasının ardından Bolvadin Huzurevi'nin açılışı gerçekleştirildi. Huzurevi sakinlerine hediye veren bakan Eroğlu daha sonra hayırseverler Naciye Nurettin Taktak tarafından yaptırılan İlköğretim okulu yurdunun açılışını yaptı. Bakan Eroğlu, daha sonra dört yıllık meslek yüksek okulunun temel atma törenine katıldı.





































































































Son Güncelleme :  28/05/2011 Saat 10:21:02 Bu Haber  4804 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2069 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : turan susan      Tarih : 29/05/2011 00:00:00
   
Tekirdağ/Çorlu
24/12/2005
Mesaj Bilgisi
842

Fanatik Üye
 
ALLAH ÜLKESİNE, MİLLETİNE HAYIRLI ESERLER BIRAKANLARI YARI YOLDA BIRAKMAZ. O BARAJ SAYESİNDE YABANDA YAŞAYAN HAYVANLAR SULANDIKÇA, ÇİFTÇİNİN EMEĞİ BOL ÜRÜN OLUNCA SONUNDA ŞÜKREDİP DUA ETTİKÇE ESERİ YAPAN, YAPTIRAN, EMEĞİ GEÇENLERE HAYIR HASENATININ KARŞILIĞI YAZILACAKTIR. PARTİSİ VE GÖRÜŞÜ NE OLURSA OLSUN, YETERKİ ÜLKEYE VE MİLLETE, GELECEK NESİLLERİMİZE HAYIRLI ESERLER BIRAKSINLAR.

     
     
 Yorumlayan : a.muttalip okumuş      Tarih : 27/05/2011 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
Afyon toprağının yiğit ve çalışkan Bakanı Veysel Eroğlu İlçemize hoş geldiniz. Siz Afyonlu olarak başka şehirde yaşayan arkadaşlara her yönüyle örnek olarak göstereceğimiz büyüğümüzsünüz. Anadolu''nun bağrından çıkan memleket sevdalıları ülkemizi daima ileri götürüyorsunuz. Özellikle yaşlılardan çok hayır dua alıyorsunuz. Hizmetlerinizi saysam zaten bitiremem. Allah güç ve kuvvet versin. Hak yoldan ayırmasın. Durmak yok, yola devam...

     
     
 Yorumlayan : selçuk guvenir      Tarih : 26/05/2011 00:00:00
   
eski bir İStanbul dan
14/06/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çalışkan Üye
 
Yapılan eserlerde emeği gecenlerden Allah razı olsun.Ama yüzde 99 u müslüman oldugu söylenen bir ülkede huzurevlerının yapılması ve gün gectikçe daha da artması bir çelişki değilmidir?İnsan anne babasını oralara teslim ederken kendininde bir gün oraya geleceğini düşünmüyor olsa gerek?Yapılan eserin kötusu olmaz ama Anadolumuzda huzurevlerinin artması insanlığın nereye gittiğinin bir göstergesidir . Müslüman bir toplumun müslümanlığını sorgulaması kendini hesaba çekmesi öncelikli iş olaması gerektiği düşüncesiyle....saygılar

     
     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 26/05/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
Ak parti hükümetinin herhalde en çalışkan bakanı Veysel eroğlu dersem yanılmış olmayız. TEŞEKKÜRLER sayın bakanım dişli belediye başkanımızıda açılışlarda görmek bizleri memnun etmiştir. işallah devamı gelir diye düşünüyorum.

     
     
 Yorumlayan : Ömer Gedik      Tarih : 26/05/2011 00:00:00
   

23/05/2010
Mesaj Bilgisi
413

Fanatik Üye
 
Sn Veysel EROĞLU çok değerli bir bakanımızdır.kendisi Afyon-Türkiye ve insanlığa büyük önem veren bir kişiliğe sahip.kendisine yöremizde yapmış olduğu ziyaret ve açılışlar için teşekür ediyoruz.bu hayırlı açılışa gönülden katılan dernek yönetimine-belde teşkilatına ve bütün kasabamız halkına ALLAH razı olsun diyorum.herşey gönlünüzce olsun. selamlar.

     
     
 Yorumlayan : MEHMET ERİŞ      Tarih : 26/05/2011 00:00:00
   
AFYON
06/12/2007
Mesaj Bilgisi
177

Başarılı Üye
 
Çevre ve Orman Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu''na yaptığı hizmetler için teşekkür ederim. Gördüğümüz kadarıyla uygulanabilir proje sunulduğunda siyasi bir ayırım yapmıyor. Projenin hayata geçirilmesi için elinden geleni yapıyor. 24 saatini hiç israf etmeden çalışıyor. Böyle güzide bakanlarımız sayesinde komşu ülkelerde ve dünya ülkeleri arasında itibarımız çok yükseldi. İnşallah Türkiye''nin geleceği çok parlak olacak. Yüksek hızlı treni olan 8 ülkeden biri olduk. Ülkemizin bir uçtan bir uca demir yolları ağları ile örülüyor. 79 yılda 6 bin km duble yol yapılmış iken, 8 yılda 13 bin 500 km yeni duble yol yapıldı. Genişbant İnternet abone sayısı 19 bin kişiden 8,5 milyon kişiye çıkarıldı. Kimsenin cesaret edemediği, Paramızdan 6 sıfır atıld

     
     
 Yorumlayan : FATİH OKUMUŞ      Tarih : 26/05/2011 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
86

Çalışkan Üye
 
Veysel Eroğlu''nun Türkiye''ye, Afyon ve kasabamıza yaptığı hizmetler için ne kadar teşekkür etsek azdır. Ben Afyon''lu olarak Manisa''da Veysel Eroğlu ile gurur duyuyorum. Başbakandan sonra Bakanlar içinde yüz üzerinden yüz puan verilecek bakanlar; Çevre ve Orman Bakanı, Dış İşleri Bakanı ve Sağlık Bakanı olarak görüyorum. Allah yardımcıları olsun . Temennimiz seçimden sonra Veysel Ağabeyimizin tekrar aynı bakanlığa atanmasıdır. Neden ağabey diyorum. İçimizden birisi, mütevazi ve alçak gönüllü, çalışkan ama onurlu, planlı ve proğramlı. Onun vatan sevgisi kuru sevda değil. Vatan topraklarının her köşesine milyonlarca ağaç dikerek, sayısız baraj ve göletler yaptırarak sevgisini belli ediyor. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunun şuuru içinde.

     
     
 Yorumlayan : Mevlüt AĞILÖNÜ      Tarih : 26/05/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
09/04/2011
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
Veysel Eroğlu, eski bir belediyeci ve İstanbul İSKİ''nin de asıl mimarı odur. devasa projelerin çapına da, bütçesine de vakıftır. Dolayısıyla böyle devasa proje uygulamalarının ardından, şimdi onu Türkiye''nin orasından burasından binlerce sulama kanalları, göletler barajlar arasında dolaşır görüyoruz. Yani köylerde, ıssız beldelerde, çoğu zamanda bir dağ eteğinde ! Başında şantiye şapkası ile köy kahvelerinde, ilçe meydanlarında doğrudan insanla, yani suya ihtiyaç duyan ve suyun kıymetini bilen nüfuslarla karşı karşıya!.. Bir şey verdiğinde karşılık beklemeyen, sen ikram ettiğinde ise şükürden geri durmayan yöre insanlarıyla. İşte bu model, yani küçüğü önemsemek ve sayısını çoğaltmak!İnsanı yerinde tutmak, işini ve istihdamını orda sağlamak.

     
     
 Yorumlayan : bekir okumus      Tarih : 26/05/2011 00:00:00
   
Belcika
02/06/2005
Mesaj Bilgisi
610

Fanatik Üye
 
VATANA millete hayirli olsun insallah herkesin hayirli evladi olurda kimse dusmez oralara yayilgan ytulak mevki olmus hayirli olsun cifcikardeslere

     

Habere Yapılmış Toplam 9 Yorum Bulunmakta