18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(18/05)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
  PROF. DR. VEYSEL EROĞLU DİŞLİ'DE COŞKUYLA KARŞILANDI (4.VİDEO EK)
 PROF. DR. VEYSEL EROĞLU DİŞLİ'DE COŞKUYLA KARŞILANDI (4.VİDEO EK)



Çevre ve Orman Bakanı Hemşehrimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kasabamız halkı tarafından Dişli'ye girişinde konvoy oluşturularak, davul zurna eşliğinde karşılandı. Eroğlu Özburun'dan gelirken Özburun - Dişli Yolunda, Sağır Süllünün Sabrinin Süllü Solmaz, Belediyenin önündeki köprüde Vanlıların Mustafa'nın Metin Gümüş kurban kesti.


Ak Parti binası önünde Havai fişek ve kasaba halkının sevgi seliyle konuşmasına başlayan Eroğlu; Ak Parti Hükümeti döneminde Kasabamıza yapılan ve yapılmakta olan hizmetleri anlattı.

Bizim toprağın çocuğu Eroğlu'nun konuşmasından sonra Dişli Ak Parti Belde Başkanı Sait Şişik Bakana teşekkür ederek çiçek verdi. Kooperatif ve Uluyol Çeşmesi arasındaki 2 Km. yolun Asvaltlanması, çöp arabası ve çöp konteyr hibe edilmesi için proje sundu. 03 DİYAD İstanbul Derneği adına Mehmet Tekeş; içme suyu aspes borularının kanserejon yapması nedeniyle yenilenmesi için proje sundu. Merkez Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına Mürüvet Şişik; Bakan Eroğlu'na Kasabamıza yapılan hizmetler için teşekkür ederek çiçek verdi. Bolvadin - Emirdağı Karayolu istikametinde Bolvadin organize sanayi Bölgesine aktarımı yapılacak olan ''Doğalgaz Hattından kasabamızın da yararlandırılması evlere doğalgaz verilmesi için Proje sundu. Eroğlu Vatandaşları selamlayarak kasabamızdan ayrıldı.


ÇEVRE BAKANIMIZ VE DİĞER MİSAFİRLERİN MUHTEŞEM VE COŞKULU KALABALIKLA KARŞILANMASI VİDEOSU YAYINLANIYOR


ÇEVRE VE ORMAN BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU DİŞLİMİZDE


ÇEVRE VE ORMAN BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU DİŞLİDE 2


ÇEVRE VE ORMAN BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU DİŞLİ'DE


ÇEVRE VE ORMAN BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU DİŞLİ'DE 4



































































Son Güncelleme :  08/06/2011 Saat 19:18:24 Bu Haber  8890 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2075 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Ömer Gedik      Tarih : 06/06/2011 00:00:00
   

23/05/2010
Mesaj Bilgisi
413

Fanatik Üye
 
Çevre ve orman bakanımız sn.VEYSEL EROĞLU''na. kasabamızı ziyaret ederek şereflendirdiği için sonsuz teşekürlerimi sunuyorum .böylesine memleketini ve halkını hatta insanları seven bir bakanımız varki.kurban kesilerek karşılanıyor.ALLAH bakanımızdan razı olsun.kasabamız ve Afyon için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.ayrıca kurban kesen kardeşlerimize ve coşkuyla karşılayan kasabamız halkına teşekür ediyorum.bizlere bu görüntüleri ulaştıran DİYAD yönetimine. ayrıca vesile olan AK parti teşkilat başkanı Said Şişik kardeşimize teşekür eder saygılar sunarım.ALLAH hepinizdende razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : a.muttalip okumuş      Tarih : 06/06/2011 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
Afyon''umuzun medai iftiharı Bakanımız Eroğlu köyüme gelmiş, şanına uygun şekilde karşılanmış. Bakanımız ve yanındaki arkadaşları köyümüzden son derece memnun olmuşlar. İnşallah seçimden zaferle çıkarız . Yine bakanımız Anadolu''nun her tarafına hizmet ettiği gibi köyümüze de hizmet etmeye devam eder. Durmak yok, yola devam.

     
     
 Yorumlayan : Mevlüt AĞILÖNÜ      Tarih : 06/06/2011 00:00:00
   
Dişli Kasabası
09/04/2011
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu 4 Haziran Cumartesi günü akşamdan sonra kasabamıza geldi. Maşallah Bakanımızı karşılarken doğrusu göğsüm kabardı. Bir taraftan davul zurna çalıyor, havai fişekler atılıyor, konvoy arabaları dizilmiş bakanımızı karşılamak için Özburun''a gidiyor. Motorsikletli gençler en önde sevinçten uçuyorlar. Bakanımız Dişli''ye gelirken kurbanlar kesiliyor. Hemşehrimize nazar değmesin diye nas ve felak surelerini içimden okudum. Sevinçten gözlerim yaşardı. Bizim köyün bakanımızı o kadar sevdiğini bilmiyordum. Demek ki halka hizmet edenler aziz milletimiz tarafından her zaman takdir ediliyor. Sağol bakanım her zaman sizinle gurur duyuyoruz. İnşallah zafer yakındır ve zafer inananlarındır.

     
     
 Yorumlayan : Ahmet ÜNAL      Tarih : 06/06/2011 00:00:00
   

11/04/2006
Mesaj Bilgisi
192

Başarılı Üye
 
Dişliye yapılan taşkın koruma projesi hakkında çeşitli söylentiler geldi kulağıma.Güya bu proje akp tarafından engellenmek istenmiş.Ben 12 yıldır dsi deyim ne dişliye yapılan iş nede başka yerlere yapılan iş hakkında hiç bir engelleme falan görmedim.Zaten engelleme diye bir şey olamaz Paketten dişliyi çıkarın demeleri kafiydi.2003 yılında eroğlu dsi genel müdürü olunca türkiyedeki 26 bölgeyi dolaştı, burayada geldi ve bizleri topladı ''''Arkadaşlar etüde gittiğiniz yerlerde sakın siyasi ayırım yapmayın diyerek telkinde bulundu ve bu konuda tüm teknik ekipten siasi ayırım yapmayacağına dair yazılı imzalı taahhütname aldı.Buraya muhtarlık belediyelik 1550 yerleşim yeri bağlı, bunların hiç birisi hakkında bir engelleme girişimi yapılmamaıştır.

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Alkan      Tarih : 03/06/2011 00:00:00
   
AFYONKARAHİSAR BOLVADİN
25/04/2009
Mesaj Bilgisi
94

Çalışkan Üye
 
Sayın bakanımızın yaptığı icraatlar belli. gerçekten çok çalışkan ve atom karınca gibi birisi. Onun yaptıklarından dolayı özellikle dişliye yaptığı bütün himetlerdfen dolayı kendisini kutluyor ve taktir ediyorum. Burdurdan çok çok selamlar...

     
     
 Yorumlayan : BEKİR TEKEŞ      Tarih : 03/06/2011 00:00:00
   
manisa
22/07/2007
Mesaj Bilgisi
342

V.I.P. Üye
 
Çevre ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Sn. Veysel EROĞLU''NUN Kasabamıza gelerek halka hitab etmesi ne güzel bir durum sonuçta bir bakanın kasabamıza gelmesi sevindirici olur. İçimizden birisinin yani hemşehrimiz olan birisinin bakan olması elbette ki başta AFYONKARAHİSAR olmak üzere Kasabamıza da faydası olur. Daha önceden Afyon ve çevresi gerçekten kurak bir bölge görünümünde idi ama şimdi Bakanımızın yaptığı ağaçlandırma sayesinde her yer yeşillenmeye başladı. İnşaallah bundan sonra da bu tür ağaçlandırma çalışmaları devam eder. Mitinge çok geniş bir katılım olacağını düşünüyorum.

     
     
 Yorumlayan : OSMAN TEKEŞ      Tarih : 03/06/2011 00:00:00
   
SAMSUN
10/04/2006
Mesaj Bilgisi
42

Aktif Üye
 
HOŞ GELİR SEFA GELİR...

     
Toplam 2 sayfada 12

Habere Yapılmış Toplam 17 Yorum Bulunmakta