26 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 MİLLETVEKLİ ADAY ADAYI DSİ ESKİ GENEL MÜDÜRÜ AKİF ÖZKALDI BEY DİŞLİ'DEYDİ
MİLLETVEKLİ ADAY ADAYI DSİ ESKİ GENEL MÜDÜRÜ AKİF ÖZKALDI BEY DİŞLİ'DEYDİ



Milletvekili Genel Seçiminde Aday Adayı Olan DSİ Eski Genel Müdürü Bolvadinli Hemşehrimiz Akif ÖZKALDI Bey Dişli Belediyesi'ni Ziyaret Etti. Ziyaret Esnasında Kasabamız Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri ,Ak Parti Belde Başkanı ve Ak Parti Belde Teşkilatı Üyeleri Yanında Hayırlı Olsuna Gelen Pek Çok Ziyaretçi Katıldılar.

Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı DSİ Eski Genel Müdürü Bolvadinli Hemşehrimiz Akif ÖZKALDI Bey Milletvekili Adaylığı Kesinleşir ve Meclise Vekil Olarak Seçildiği Takdirde Afyonumuz , Bolvadinimiz Yanında ve Dişli İçin Bundan Sonrada Gerekli Adımları Atacaklarını , Yaptıklarının BUndan Sonra da Yapacaklarının Teminatı Olduğunu İfade Ettiler . Ziyarete Afyonkarahisar Valiliğindeki Toplantıdan Ayağının Tozuyla Yetişen Dişli Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR, Akif ÖZKALDI Bey'e ve Beraberindeki Misafirlere Hoşgaldiniz Dedi. Yapılan Çalışmalar ve Dişli İçin Yaptıkları yardımlardan Dolayı Akif ÖZKALDI Bey'e Dişlililer Adına Teşekkür Etti. Samimi Sohbet Ortamında Geçen Ziyaret Katılımcılar tarafından memnuniyetle Karşılandı. İnşallah Aday Olursunuz Temennilerde Bulunuldu.

Beraberce Çekilen Fotoğrafların Ardından Ziyaret Edeceği Diğer Beldelere Gitmek Üzere Kasabamızdan Uğurlandılar



Aday Adayı Olan DSİ Eski Genel Müdürü Bolvadinli Hemşehrimiz Akif ÖZKALDI Bey'e ve Bütün Aday Adaylarına Sitemiz ve Tüm Hemşehrilerimiz Adına Hayırlı Olsun Dileklerimizi İletiyoruz.
































































Son Güncelleme :  17/03/2015 Saat 08:30:49 Bu Haber  5007 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 25/03/2015 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
TAM BIR MEMLEKET SEVDALISI PARTI AYIRIMI YAPMADAN KASABAMIZA FAYDALARINI GÖRDUK HALA GÖRUYORUZ DURMAK YOK YOLA AKİFLE DEVAM İNŞAALLAH ADAY OLACAK KAZANACAK HIZMET KALDIĞI YERDEN FAZLASIYLA DEVAM EDECEK

     
     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 21/03/2015 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
DSİ GENEL MÜDÜRÜNE BAŞARILAR DİLERİM

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 18/03/2015 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Afyon penceresinden baktığımda değerli hemşeimizin Adaylığı kesin gibi. İnşallah aday olur kazanır, DSİ görevinden daha fazla hizmetler sunar. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Allah iyi niyetleri boşa çıkarmaz. Unutmayalım ki verilen sözler namus sözü mukabilindedir. Seçim öncesi verilen sözlerin seçim sonrası yerine getirilmesi o kadar zor veya imkansızdır. Onun için temkinli konuşmakta fayda vardır.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 17/03/2015 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
ESKİ DSİ GENEL MÜDÜRMÜZ AKİF BEYE BAŞARILAR DİLERİZ. İNŞALLAH KESİN ADAY OLUR. GELECEĞİ PARLAK, VATANA MİLLETE HİZMET EDECEĞİNE İNANDIĞIMIZ KİŞİ DİYE BİLİYORUZ KENDİSİNİ.TINAZTEPEDEN SELAMLAR.

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta