24 Nisan 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİLİLER KUTLU DOĞUM AŞINDA BİR ARAYA GELDİLER (SON VİDEO)
DİŞLİLİLER KUTLU DOĞUM AŞINDA  BİR ARAYA GELDİLER (SON VİDEO)







GÜZEL DİŞLİLİLER KUTLU DOĞUM HAFTASI MUTLULUĞUNU , DİŞLİ DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİMİZİN KUTLU DOĞUM AŞI ETKİNLİĞİNDE BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YAŞADILAR






Güzel Dişli Beldemizde Dişli Merkez DİYAD Derneğimiz tarafından bu yıl 8. si düzenlenen Kutlu Doğum Aşı etkinliği birlik ve beraberlik içerisinde bir defa daha gerçekleştirildi.

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri hazırlıkları haftalar önce başladığını ifade eden Çalışkan Dernek Yönetim Kurulu ,Genel Kurul Üyeleri ve hizmet gönüllüleri kardeşlerimizle elele verdiklerini , yardımseverlerin et , adak kurbanı koyun bağışlarıyla bu güzel etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

Kutlu Doğum Aşı için Merkez DİYAD Derneği Yanında geçmişte olduğu gibi kazanlar yerleştirildi kazanların altı yakıldı. Gönüllü ekip çalışanları uzun uğraşlar sonunda Kutlu Doğum Aşı nı hazır hale getirdiler . Etli Aş eskiden olduğu gibi Dernek İçerisinde kadınlara ve öğrencilere dağıtıldı. Çarşı Camii Önüne getirildi. Cuma namazından sonrada Dişlili cemaate dağıtımı gerçekleştirildi. Bu yılki etkinlikte sıraya giren cemaat dikkatlerden kaçmadı. Bu da örnek teşkil edecek davranış olarak büyük beğeni kazandı.

Allah Alemlerin Efendisi Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.) Efendimizi anmak adına yapılan etkinlikleri Yüce Dergahında Kabul Buyursun . Birliğimizi , Dirliğimizi ve kardeşliğimizi Daim Eylesin Dualarımızla ;

Kutlu Doğum Aşı Etkinliği Görüntülerini İzleniminize Sunuyoruz.





















1. KAMERADAN ÇEKİMLER



























































































































































































































































































































































DİĞER VİDEO GÖRÜNTÜLERİNİN YÜKLENMESİ BİTTİKTEN SONRA

SAYFAMIZA EKLENMEYE BAŞLANACAKTIR





Son Güncelleme :  25/04/2015 Saat 11:08:40 Bu Haber  5784 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 26/04/2015 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
ORADA OLMAK İSTERDIM IMREMDIM YASANAN OLAYLARA VE BU İŞİ GERCEKLEŞTIRENLERE ÇOK GUZEL OLMUŞ ALLAH RAZI OLSUN DIYORUZ HERKESE

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 21/04/2015 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ, MADDİ MANEVİ EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 21/04/2015 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Alemlare rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa (SAV) ı anmak, anlamak ve onun yolunda gitmek ne güzel. Kalblerinde Peygamber sevgisi olan insanlarımızın bu Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yaptıkları etkinlikler ne güzel oluyor. Allah cümlemizi Kur''an''dan ve Sünnetten ayırmasın. Örneğimiz, rehberimiz belli. Güzel Dişlimin Güzel İnsanlarını Peygamberlerine olan sevgilerini en güzel şekilde yansıttıkları için tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.

     
     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 19/04/2015 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
kasabamızda kutlu doğum etkinliği çok güzel geçmiş Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.emeği geçenlerden Allah razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 18/04/2015 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Ülkemizin tamamında ve Türkî cumhuriyetlerinde Kutlu doğum haftası resmi protokol düzeyinde artık genelleşmeye başladı Elhamdülillah.Bu da gösteriyor ki Resulüllah Efendimize olan aşk ve sevgimizin bir nişanesi.İlçemizde olduğu gibi tüm kasabalarımızda ve özellikle Dişli Kasabasında da Kutlu doğum haftası etkinlikleri bir gelenek haline dönüştü çok şükür.İlçemizde ,Dişli kasabasında ve tüm yurdumuzda bu etkinliklerin organizasyonu bakımından ucundan ve köşesinden tutan,emeği geçen herkesten Allah razı olsun .Cenab-ı Allah Resulüllah Efendimizin şefaatine cümlemizi nasip eylesin. 2015 Yılı Kutlu doğum haftasının teması olan Hz.Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı şuurumuzu ziyadeleştirsin.

     

Habere Yapılmış Toplam 5 Yorum Bulunmakta