23 Nisan 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 GELENEKSEL BOLVADİN İH.LİSESİ 1982 MEZUNLARI BULUŞMASI DİŞLİ DE GERÇEKLEŞTİ
GELENEKSEL BOLVADİN İH.LİSESİ 1982 MEZUNLARI BULUŞMASI DİŞLİ DE GERÇEKLEŞTİ



Her Yıl Yurdun Değişik İlleri ile Afyonkarahisar ın Değişik İlçe ve Beldelerinde Tekrar Edilen Geleneksel Bolvadin İmam Hatip Lisesi Mezunları Bu Yıl Bolvadin de Ardından Güzel Dişlimiz de Yapıldı.

Bolvadin İmam Hatip Lisesi 1965 Yılından Bu Tarafa Memleketimiz Çocuklarını Yetiştirmiş Güzel Mevkilere Gelmelerine Vesile Olmuş Sayılı Gözde Okullarımızdandır. Bu Güzel Okuldan Mezun Olan Memleket Evlatları Yurdun Her Köşesinde İmam Hatiplik Olmak Üzere ,Eğitim, Siyaset, Ekonomi,Hukuk, Endüstri Olmak Üzere Pek Çok İş Kolunda Memleket Sevdalısı Güzel İnsanlar Yetiştirmiştir.

Bu Güzel İnsanlar Topluluğundan 1982 Mezunları Geleneksel Olarak Hep Birlikte Diğer Mezunlarıda İçine Alacak Şekilde Her Yıl Bir Araya Gelmek Üzere Anlaşmışlar. Bu Geleneği Sürdüregelmişlerdir. Geçtiğimiz Yıllarda İstanbul,Ankara,Afyonkarahisar ve İlçelerinde Gerçekleştirdikleri Buluşmalarını Bu Yıl Bolvadin de ve Ardından da Güzel Dişlimiz de Gerçekleştirmenin Mutluluğunu Başta Kendilerine ve İmam Hatipli Biz Kardeşlerine de Yaşatmışlardır.

Dişli de Gerçekleştirilen Buluşma Merkez DİYAD Derneğimizde Kasabamızdan Mezun Olan İki Kardeşimiz Tarafından Organizesi Yapılarak , Kasabamıza Özgü Katmer, Gözleme , Haşhaşlı Bazlama Ekmek çeşitleri başta Olmak Üzere Kahvaltı Sunumu Olarak Misafirlerimize İkramlarda Bulunulmuştur.

Güzel Dişlimiz de ki Bu Buluşma da Pek Çok Müdür , Sanayiciler İş Adamı Arkadaşlarımız Bu Güzel Birliktelikte Hoş Sohbetlerin ve Güzel Anıların Tekrar Canlandırılmasıyla, Arkadaşlar Arasında Kardeşlik , Birlik ve Beraberliğimize Tekrar Vesile Olmalarından Dolayı Bütün İHL Mezunları Kardeşlerimize Teşekkürlerimizi ve Şükranlarımızı Sunuyoruz.


















































































































































Son Güncelleme :  01/09/2015 Saat 08:20:12 Bu Haber  4525 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 07/09/2015 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
BU GÜNLERE GELMEMDE, EDİNDİĞİM EĞİTİMDE ÖNCÜ OLAN, BİZLERE SUNDUĞU DÜNYA GÖRÜŞÜ VE İNSANLIK İÇİN NE YAPILABİLİRLİĞİ ÖĞRETEN, MENSUBU OLMAKLA HER ZAMAN ŞEREF DUYDUĞUM BOLVADİN İMAM-HATİP LİSESİ 1982 MEZUNU OLARAK HER YIL BİR BAŞKA MEKANDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ AĞUSTOS AYININ SON CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ BULUŞMASI BU YIL OKULUMUZUN BULUNDUĞU BOLVADİNDE GERÇEKLEŞMİŞTİR. CUMARTESİ BOLVADİN İLİM YAYMA CEMİYETİNDE BAŞLAYAN BULUŞMAMIZ, AKŞAM HORAN PARKINDA DEVAM ETMİŞ, PAZAR SABAHI GÜZEL DİŞLİMDE SABAH KALVALTISI İLE SONA ERMİŞTİR. YÜRDUMUZUN DİĞER YERLERİŞNDEN BU GÜZEL BULUŞMAYA GELEN VE GÜZEL DİŞLİMDEN KATILAN TÜM HEMŞEHRİLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN. BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÖRNEK OLARAK SERGİLENDİĞİ BU ETKİNLİĞİN DEVAM ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM.

     
     
 Yorumlayan : Bekir Uysal      Tarih : 02/09/2015 00:00:00
   
Bolvadin Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğ
31/10/2007
Mesaj Bilgisi
196

Başarılı Üye
 
BİR ZAMANLAR BİR VESİLE İLE TANIŞMIŞ OLDUĞUMUZ ARKADAŞLARLA YİNE BİR VESİLE İLE BULUŞUP HASRET GİDERDİK ÇOK GÜZEL OLDU İNŞAALLAH DEVAMINADA ERİŞİRİZ. TÜM ARKADAŞLARIMA HAYATLARINDA BAŞARILAR, SAĞLIK VE SIHHAT DOLU HUZURLU AİLELERİ MUTLU BİR ÖMÜR DİLERİM.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 01/09/2015 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
ÖRNEK BİR BULUŞMA ORGANİZASYONU. GÜZEL OLMUŞ, DARISI DİĞER MEZUNLARIN BAŞINA.

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta