16 Nisan 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ ATATÜRK ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN ANLAMLI GEZİSİ
DİŞLİ ATATÜRK ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN ANLAMLI GEZİSİ




Dişli Atatürk Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencileri 13 Mayıs 2016 tarihinde Okul Müdürü Mustafa Uyar'ın organizasyonu ile Bolvadin'e anlamlı ve çok yönlü bir gezi gerçekleştirildi.

Öğrenciler Dişli Belediyesinin kendilerine tahsis ettiği otobüs ile Okul Müdürü Mustafa Uyar'ın yönetiminde ilk önce Bolvadin Huzur Evine vardılar. Öğrenciler Huzur Evindeki yaşlıların hatırlarını sorup ellerini öptüler, hediyelerini verdiler ve hayır dualarını aldılar. Burada çok duygusal anlar yaşandı. Yaşlılarımızın pek çoğunun gözleri yaşardı. Öğrencilerimiz için canı gönülden dua ettiler. Huzur Evinde kalan kasabamız halkından Mustafa Sayın'ın elini öpüp hatırını sorduklarında çok etkilendi. Dişli'li tüm halkımıza selamlarını iletmemizi rica etti. Bizler de bu vesile ile Mustafa amcanın selamlarını sizlere iletiyoruz.

Öğrencilerimiz daha sonra Bolvadin Kent Müzesine gittiler. Müzeyi dikkatle ve titiz bir şekilde incelediler, önemli bilgiler edindiler. Pek çok öğrencimiz hayatında ilk defa bir müze gezmenin ayrıcalığını ve mutluluğunu yaşadı.

3. Durak Bolvadin Fen Lisesine geçerek burada öğrencilerin özgün çalışmaları sonucu hazırlanan bilim fuarını dikkatli bir şekilde takip ettiler. Kendilerinden birkaç yaş büyük olan ağabey ve ablalarının ortaya koyduğu başarılı projeleri hayranlıkla incelediler. Gelecekte kendilerinin de bu tür projelere imza atmak istediklerini belirttiler.

En son toplu halde Horan Parkı'na giden öğrenciler buradaki Luna Parkta gönüllerince eğlenerek bir yılın verdiği zihin yorgunluğunu atmaya çalıştılar. Kısacası bir gün içinde öğrencilerimiz hem duygulandılar, hem bilgilendiler, hem de eğlendiler.





































































































































































Son Güncelleme :  18/05/2016 Saat 00:28:24 Bu Haber  4906 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 20/05/2016 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Bu tür sosyal etkinlikler ve geziler çocuklarımızın şuurunda birlik ve beraberliklerini kuvvetlendirir.Bu tür geziler çocuklarımızın iç dünyalarında Kainatın güzelliklerini ve kainatı yaratanın üstünlüğünü ve ahengini küçük gönüllerinde ve ruhlarında ilerisi için bir iz bırakır Hayırlı bir etkinlik ve faaliyete katkısı olan Mustafa hocam da inşaalah iyilik ve sevap müjdesine nail olur.Allah kendilerinin ve talebelerinin ve tüm genç neslimizin ilimlerini artırsın ve ilimlerini hayırlı işlerde öncülük etmeye ve bu uğurda ilimlerini sarf etmeyi nasip eylesin..Her şey gönlünüze göre olsun.Rabbim iki cihan saadeti lütfeylesin.

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 19/05/2016 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
BİR SÖZ VARDIR GEÇMİŞİNİ BİLEMEYEN GELECEĞİNİ BİLEMEZ DİYE TARIHIMIZI KÜLTÜREL FAALİYETLERIMIZI ÖĞRETMEK HERZAMAN İYİDİR FALİYET GERCEKTEN ÇOK GUZEL OLMUŞ SAYIN MÜDÜRÜMÜ BURADAN KUTLUYORUM HERKES ÖĞRENCİSİNE HOCALARIMIZ GİBİ ÖZVERİLİ OLABİLSE

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 18/05/2016 00:00:00
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
Okulumuz öğrencilerinin çok yönlü olarak yetiştirilmesi en büyük amacımızdır. Eğitim sadece dört duvar arasında bazı bilgilerin empoze edilmesinden ibaret değildir. Ülkemizi ve geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımızın kendisine güvenen, geçmişini bilen, değerleri ile barışık, geleceğe sahip çıkan, donanımlı olarak yetiştirilmesi biz eğitimcilerin en önemli görevimiz olduğuna inanıyorum...

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 18/05/2016 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
BUTÜR ETKİNLİĞİ GÜNDEME ALIP GERÇEKLEŞTİREN BAŞTA MUSTAFA HOCAMA, BELEDİYE BAŞKANIMIZA VE EMEGİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. BİLGİLİ, GÖRGÜLÜ NESİLLER YETİŞMESİ İÇİN BU ETKİNLİĞİN DEVAMLI OLMASI DİLEĞİYLE TINAZTEPEDEN HERKESE SELAMLAR.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 18/05/2016 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2074

Fanatik Üye
 
Bilim öğrenmek dört duvar arasında sıralara oturup kitap okumak ile öğrenilmiyor. Gezip görmek, gördüğü ile okuduğunu pekiştirmekle daha güzel oluyor. Güzel Dişlimin vefakar eğiticileri bir ilki daha başararak geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımıza hem bilgi, hem görgü hemde insanlık duygularını geliştirmek için güzel bir adım atmışlar. Kim diyebilir ki ben huzur evine düşmem diye. Kim tarihini inkar edebilir. Bunların hepsinden ders alarak yolumuza devam etmeliyiz. Allah bilgili, görgülü, kendilerine, ailelerine, vatanına ve milletine faydalı nesiller yetiştirmeyi nasip etsin. Bu etkinliğin devamını nasip etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun.

     

Habere Yapılmış Toplam 5 Yorum Bulunmakta