24 Nisan 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 KÜÇÜK UMRECİ HİCAZİ'DEN TÜM DİŞLİYE SELAM VE YAŞLI ZİYARETLERİMİZ(FOTO)
KÜÇÜK UMRECİ HİCAZİ'DEN TÜM DİŞLİYE SELAM VE YAŞLI ZİYARETLERİMİZ(FOTO)


KÜÇÜK UMRECİ HİCAZİ'NİN TÜM DİŞLİYE SELAMI VAR

Kasabamız Halkından bu seneye umreye giden ; Kadir ve Gönül Gümüş ' ün oğlu, Mehmet Açıkgöz ve Hicaz Gümüş ' ün torunu küçük umreci Hicazi Gümüş ' ün Kabe-i Muazzama' dan tüm dişliye selamı var. Bizde üzerimize düşen bu görevi yerine getiriyor ve Küçük Hicazi'nin selamını siz site ziyaretçilerimize iletiyoruz. Bu vesile ile de Karne tatilinde ödül olarak çocuklarını umreye götüren tüm ana ve babalara ,dedelere ve büyükannelere de selam olsun.



TOPAĞIN LÜTFİ'NİN HANIMI BELGİ NİNEYİ ZİYARET ETTİK

Emekli Öğretmen Abdil Yıldırım, Ayşe Aksoy, Neriman Ölmez, Keziban Mert ve merhum Basri Yıldırım ' ın anaları 87 Yaşındaki ulu çınar Belgi Nineyi ziyaret ettik. Belgi Nine ve tüm hastalarımıza Allah'tan şifa dileriz.



ISMAHAN NİNEYİ ZİYARET ETTİK

Kadir Kandemir, Ayşe Ağılönü, Nazik Taşpınar, Sultan Kozan, Keziban Ağılönü ve Mevliya Koç'un anaları 88 yaşındaki asırlık Ismahan Nineyi ziyaret ettiğimizde; Kendini namaz kılarken bulduk. "Allah'a şükür sağlığım yerinde her gün sabah namazına kalkar, İbadetimi yapar yaradana dua ederim. Uzaktaki yakınlarıma selam söyleyin" dedi. Bizde Ismahan Nineye Allah'tan sağlıklı uzun ömür dileriz.




Son Güncelleme :  31/01/2017 Saat 20:45:29 Bu Haber  5929 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 03/02/2017 20:23:09
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
ALEYKÜMSELAM RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞEALLAH TEYZEMİZE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 02/02/2017 10:19:13
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Allah''ın beytini, Resulünün kabrini ziyaret etmek kadar güzel bir ibadet var mıdır. İmkanı olup ta bu ziyareti yapanlara ne mutlu. Hele küçük yaşta bunu yapıp ta hayatını ona göre şekillendirmek ne güzel. Rabbim beytini ve Resulünün kabrini ziyaret etmek isteyen tüm Müslümanlara kalaylıklar versin. Oradan ilham alan ve yaşantısını ona göre şekillendirenlerden eylesin. Güzel Dişlimden bu hayırlı ziyarete gidenlere de sağ ve salimen gelmelerini, bizlere ve tüm Müslümanlara dua etmelerini temenni istirham ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 31/01/2017 16:11:10
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
90 LI YAŞLARA MERDİVEN DAYAMIŞ YAŞAYAN ULU ÇINARLARA CENABI ALLAHDAN SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLER DİLERİZ.EROĞLU AİLESİ TINAZTEPE

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta