20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(19/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AFYONKARAHİSAR AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ YAPILDI (Foto)
AFYONKARAHİSAR AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ YAPILDI (Foto)


AFYONKARAHİSAR AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ YAPILDI


Amacı Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik olan "Afyonkarahisar Avrupa Dişlililer Gecesi", Belçika ' nın Verviers şehrinde çok güzel bir organizasyon ve katılımla yapılmıştır.

İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan gecemiz Kur'an-i Kerim okunmasıyla, ilahi grubunun ilahileriyle ve semazen gösterileriyle devam etti. Dernek yönetim kurulunun konuşmaları ve faaliyet raporu konuşmalarından sonra dernek üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür edildi. Gençlerimize ve geleceğimiz olan çocuklarımıza animasyon gösterileri düzenlendi. Onlar için salon dışında eğlence alanları organize edildi.

Gelen misafirlerimize sıcak soğuk içeceklerin yanında pasta börek ve tatlı ikramlarında bulunuldu. İlerleyen zamanlarda hediye çekilişleri yapıldı. Grup Yel Stutgart eşliğinde de eğlencelerimize devam edildi. Yemek fasli yapıldı ardından Derneğimize bağış toplandı. Yeni üye kayıtlarımız yapıldı ve ağa seçimine geçildi. Tatlı bir rekabetin ardından geçen senelerin ağası Karavelilerin Eminin Kadirin oğlu Mehmet KARA abimiz ağa seçildi, Uğur KARAKOÇ kardeşimizde kıl payı kaçırdığı ağalığın pastasını kesmek istedi bıçak kesmeyince de cezaya tabi tutuldu.

Gecemize gelen hemşerilerimizde bu arada bir birleriyle hasret giderdi sohbet muhabbet etti. Organizemiz gecenin ilerleyen saatlerine kadar böyle devam etti. Ayrılık vakti misafirlerimiz vedalaşarak helalleşerek geri kaldıkları yerlere döndüler.

Avrupa Dişlililer Gecesi organizasyonunda Allah rızası için gönüllü görev alan İsmail ÇAKIL abimize, Dişli03 Altın Kızlarımıza, tüm VERVIERS ' li hemşerilerimize Dernek Yönetim Kurulu olarak çok teşekkür ederiz.

Selam ve Dua ile.














































































Son Güncelleme :  18/04/2017 Saat 10:38:48 Bu Haber  8851 Kez Okundu



Avrupa ' dan bildiriyor
 
Cennet Taşpınar

firtina_cennet_79@msn.com

Sitemizde 70 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 23/04/2017 01:18:26
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Kendi milli ve manevi geleneklerimizi yabancı ülkelerde de yaşatmak adına tertiplediğiniz Dişlililer gecesi çok güzel olmuş,organize den katılan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun,Allah razı olsun,ancak biraz da eğlenirken islami kurallara biraz daha dikkat ederek kadın,erkek karışık dans eğlence vs.yaparken manevi değerlerimizi çiğnememeye de dikkat edelim.Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın.

     
     
 Yorumlayan : H.HÜSEYİN UYAR      Tarih : 20/04/2017 20:11:15
   
BİLECİK/BOZÜYÜK
06/01/2008
Mesaj Bilgisi
659

Fanatik Üye
 
GURBETTEKİ HEMŞERİLERİMİZE SELAM. ALLAH BİRLİK BERABERLİĞİNİZİ BOZMASIN İNŞALLAH.

     
     
 Yorumlayan : Fatih Öztoprak      Tarih : 20/04/2017 10:59:55
   
Bolvadin Devlet Hastanesi
04/05/2010
Mesaj Bilgisi
210

Fanatik Üye
 
Gurbetteki dostlara, hemşerilerimize selam olsun. Hepsine ayrı ayrı sevgi ve muhabbetlerimi sunarım. İnşaallah her gününüz böyle neşeli ve mutlu olsun. Gurbettekilere Yüce rabbimizden Sağlık ve mutluluk dolu yaşam dilerim.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 20/04/2017 08:56:56
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
GÜZEL DİŞLİNİN GÜZEL İNSANLARI GEÇMİŞTE BAŞLATMIŞ OLDUĞUNUZ GELENEK DEVAM EDİYOR, BİRLİK BERABELİK İÇİNDE OLMAK NE GÜZEL. BİRNEBZEDE OLSA HASRETLİK GİDERİLİYOR. CENABI ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİ BOZMASIN İNŞALLAH. EMEGİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. HERKESE SELAM. EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 19/04/2017 10:18:31
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
görüntüler güzel ve neşeli birlik ve beraberlik içind geçtiğini gösteriyor başarılar hayırlı olsun dişlim için

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 19/04/2017 08:25:06
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin Güzel insanları dünyanın değişik yerlerinde bir araya geldiklerinde hemşerileri ile birlikte bir araya gelerek dostluk ve kardeşlik örneğini sergilemekteler. Yine 16 Nisan 2017 tarihinde Avrupa da bir araya gelerek hasret gidermişler, bir olmuşlardır. Allah bu muhabbetinizi daim kılsın. Aranıza nifak tohumu sokmak isteyenlere fırsat vermesin. Daha nice nice bu tur etkinliklerde buluşmayı nasip etsin. Vatanını unutmayanlardan, ailesini her zaman hatırlayanlardan eylesin. Allah''a kul Resulüne ümmet olma şuurunu hiç ekşit etmesin. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bir dahaki etkinliğinizde inşallah beraber oluruz.

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta