18 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ'Lİ İMAM HATİPLİLER RAMAZAN BAYRAMINDA DİYAD'DA BULUŞTU
DİŞLİ'Lİ İMAM HATİPLİLER RAMAZAN BAYRAMINDA DİYAD'DA BULUŞTU


DİŞLİ'Lİ İMAM HATİPLİLER RAMAZAN BAYRAMINDA DİYAD'DA BULUŞTU


Dişli'li İmam Hatip Okulu Mezunları ve İmam Hatip okulunda okuyan öğrenciler Ramazan Bayramının ikinci günü sabah saat 10.00'da Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Hasbahçesinde sabah kahvaltısı yaptı. Kahvaltıda; Katmer, zeytin, peynir, tereyağı, tahin, domates, salatalık ve çay ikram edildi. Sponsorluğunu emekli öğretmen Ali Okumuş ve Dişli Orta ve İmam Hatip okulu müdürü Mustafa Uyar yaptı.

Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir İmam Hatiplilerin her bayramda buluşmalarından gurur duyduğunu belirtti. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Reyhan Tekeş daha önce Dişli İmam Hatip Orta Okulunda görev yaptığını, öğrencileri ve Dişli'yi unutamadığını söyledi. Emekli öğretmen Rifat Gümüş " Rabbim kulluk kitabımız olan yüce Kuran'ı çokça okuyan, okuduklarını doğru anlayan ve anladıkları doğrularla da yaşamını sürdürüp cennetine giren kullarına eylesin." Dedi. "Emekli öğretmen Ali Okumuş Bolvadin İmam - Hatip Okulunun ilk mezunları olarak okulumuza gurur duyuyorum." Kasabamızdan ilk defa Konya İmam Hatip Okuluna giden emekli İmam Hasan Dal " Ben Konya İmam Hatip Okuluna gittiğimde Afyon ve Bolvadin'de İmam Hatip Okulu yoktu." Dedi. Ali Alkan " Biz İmam Hatip Okulunda okurken zor şartlarda okuduk,. Şimdi her türlü imkan var." . Dedi. İmam - Hatip Lokman Kahraman güzel sesiyle Kur'anı kerim okudu.

Dişli İmam Hatip Ortaokulu ilahi grubu Öğrencileri güzel ilahilerle dinleyicilerin beğenilerini kazandı. Daha sonra Kur'anı kerim okuma yarışmasında birinci, ikinci ve üçüncü gelen öğrencilere ödülleri verildi. Gelecek yıl sponsorluğu Muammer Solmaz ve Latif Uyar üstlendi. Topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.

























































Son Güncelleme :  18/06/2018 Saat 10:14:55 Bu Haber  3531 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 22/06/2018 10:00:23
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
ALLAH KABUL ETSİN, MADDİ MANEVİ, KATKIDA BULUNANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN, BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZ DAİM OLSUN.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 21/06/2018 19:54:37
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Allah kabul etsin maddi ve manevi olarak emeği geçen ve masraflarında sponsor olanlardan Allah razı olsun güzel bir birliktelik olmuş bu sene Ramazan umresinde olduğumdan dolayı katılamadım Böyle güzel bir tablonun içerisinde bulunmayı çok isterdim, inşaallah bir dahaki senelerde Rabbim nasip eder.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 18/06/2018 13:38:08
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2074

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin güzel mekanında bu yıl 16/06/2018 tarihinde 3. sünü tertip ettiğimiz İMAM-HATİPLİLER BULUŞUYOR etkinliğimize katılanlardan ve maddi vede manevi desteği olanlardan Allah razı olsun. Gönül isterdiki katılım çok fazla olsun. Demek ki bazı İmam-Hatipliler bu birlikteliğimizin şuuruna varamamışlar. Mazereti olanlar istisna. Yinede katılım ve organize çok güzeldi. O havayı yaşamak için kimlerin nerelerden geldiğini gördük. Bayramlaştık, Muhabbet ettik. Bazı şeyler anlatılmaz yaşanır derler ya işte bu duyguda böyle bir şey. Davetimizi yine tekrarlayalım. Allah nasip ederse 2019 yılı Ramazan Bayramının yine ikinci günü aynı mekanda buluşalım. Gelirken bir İmam-Hatipli kardeşimize getirmeyi unutmayalım. Allah yar ve yardımcımız olsun

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 18/06/2018 10:22:43
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
gelenekselleşen DİŞLİLİ İMAM HATİPLİLER BULUŞUYOR etkinliğinin 3. Ramazan bayramının 2. si günü DİYAD bahçesinde çok güzel bir şekilde gerçekleşti. Buluşmada çok duygusal anlar yaşandı. Geçmişte çekilen sıkıntılar, yaşanan olumsuzluklar verilen mücadeleler paylaşıldı. Gelecek için yapılması gereken çalışmalar ve faaliyetler gündeme getirildi. Kısacası çok verimli ve anlamlı bir buluşma oldu. Gelecek yıllarda da yine Ramazan bayramının 2. si gününde buluşulması için randevulaşıldı... Tüm katılanlara ve emeği geçenlere çok çok teşekkürler....

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta