26 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE YAPILDI (FOTO)
AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE YAPILDI (FOTO)


AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE YAPILDI

Avrupa Dişlililer Derneği tarafından sitemize ulaştırılan , 21 Nisan 2019 Pazar günü gerçekleştirilen gece ile ilgili haber metnini siz değerleri ziyaretçilerimiz ile paylaşmak istiyoruz;

Sevgili Dişlili Hemşerilerimiz,

Avrupa'da yaşayan Dişlili hemşerilerimiz için hazırlamış olduğumuz ve her iki yılda bir olmak üzere düzenlediğimiz birlik ve beraberlik Gecesini hayırlısı ile tamamladık. Gecemize katılan misafirlerimizi gerektiği şekilde ağırlayabildiğimizi umuyor ve hepsine de icabetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Gecenin hazırlanmasında ve güzel geçmesinde katkısı olan bütün bay , bayan ve çocuklarımıza emeklerinden dolayı minnettarız. Bölgemizdeki ev sahipliğini yapan bayanlarımıza ve genç kızlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah onlardan razı olsun.

Ayrıca derneğimizin davetine katılarak bizleri memnun eden İstanbul 03AFDİYAD dernek başkanı Mustafa Kodeş ' e icabetlerinden ve derneği adına katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bilindiği üzere her gecemizde derneğimize katkı amacıyla Ağalık yarışması düzenleniyor. Bu gecemizde de rekor bir miktarla 3. Hanım Ağa seçilen, derneğimize maddi-manevi her zaman katkıları olan Özdemir ailesinden Kaya Özdemir'in eşleri Mürüvet Özdemir ' e katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Kendisi derneğimizin nazarında önümüzdeki iki yıllık süreçte kasabamızın Hanım Ağasıdır.

Bu arada derneğimize bağışta bulunarak katkı sağlayan, uzak yakın demeyip bizleri yalnız bırakmayan ve derneğimizin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında köprü vazifesi gören bütün hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ederiz. Katkısı olan herkesin hayırlarını Allah Kabul etsin.

Derneğimize sponsorluk yaparak katkı sağlayan Kaan Market(Hakan Yıldırım) , Erciyes Reisen (Bielefeld) ve gecemize katılmamasına rağmen bağışlarını esirgemeyen Uğur Karakoç (Gafur) kardeşimize derneğimiz adına teşekkür ederiz.

Menfaat gözetmeksizin derneğimizin yönetiminde ve geceniz hazırlanmasında başrol oynayan , gece gündüz demeden titizlikle çalışan yönetimdeki arkadaşlara da kurul adına teşekkür ederiz.

İnşaallah derneğimizin bir daha ki organizasyonun da buluşmak dileğiyle.

Allah ' a Emanet Olun

Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kurulu

Adem Çınar tarafından sitemize gönderilen geceden fotoğraflar;





































































































Son Güncelleme :  24/04/2019 Saat 19:12:17 Bu Haber  4272 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 20/05/2019 19:29:28
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Allah birlik ve beraberliğinizi daim eylesin, milli ve manevî değerlerinize sahip çıkarak daha nice yıllar böyle geceler tertip etmenizi Rabbim hepinize nasip eylesin.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 02/05/2019 10:29:55
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Güzel Dişli''min güzel insanları Avrupa da bir araya gelerek güzelliklerin, birlik ve beraberliklerini sergilemişler. Rabbim birlikteliklerini daim kılsın, fitne-fesattan uzak eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun.

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 02/05/2019 08:37:32
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Güzel Dişlimizi Temsil Eden Güzel ve Kıymetli İnsanlar Topluluğunu Avrupa''da Bir Çatı Altında Toplayan Avrupa Dişlililer Derneğimizin Kıymetli ve Nazik Davetleri İçin Teşekkürü Bir Borç Bilirim... 12 Yıl Öncede Aranıza Katılma Şerefine Kavuşup Şahit Olduğum Güzel Dişlimiz İçin El Ele Verilerek Dayanışma ve Birliğin İdame Edildiği Bu Güzel Güne Katılamadığımız İçin Üzgünüm..Sizler Bu Güzel Beldeye ve Güzel İnsanlarına Her Şeyinizle Verdiğiniz Desteklerden Dolayı,Hepiniz Her Şeyin En Güzeline Layıksınız..Allah Sizleri Güzel Dişlimiz den,Güzel Dişlimizi de Sizlerden Uzak Kılmasın ,Allah Ağzınızın Tadını Bozmasın Dualarımızla Büyüğünden Küçüğüne , Gencinden Yaşlısına En Kalbi Duygularımla Selam ve Sevgilerimi Gönderiyorum..İyi ki Varsınız

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 02/05/2019 08:31:42
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Güzel Dişlimizi Temsil Eden Güzel ve Kıymetli İnsanlar Topluluğunu Avrupa''da Bir Çatı Altında Toplayan Avrupa Dişlililer Derneğimizin Kıymetli ve Nazik Davetleri İçin Teşekkürü Bir Borç Bilirim... 12 Yıl Öncede Aranıza Katılma Şerefine Kavuşup Şahit Olduğum Güzel Dişlimiz İçin El Ele Verilerek Dayanışma ve Birliğin İdame Edildiği Bu Güzel Güne Katılamadığımız İçin Üzgünüm... Sizler Bu Güzel Beldeye ve Güzel İnsanlarına Her Şeyinizle Verdiğiniz Desteklerden Dolayın , Hepiniz Her Şeyin En Güzeline Layıksınız...Büyüğünden Küçüğüne , Gencinden Yaşlısına En Kalbi Duygularımla Selam ve Sevgilerimi Gönderiyorum... İyi ki Varsınız ...

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 26/04/2019 15:34:14
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
HERKESE SELAM. ÇOK GÜZEL GÖRÜNTÜLER. BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZ DAİM OLSUN İNŞALLAH.

     

Habere Yapılmış Toplam 5 Yorum Bulunmakta